Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Caty omlouvat bych se mela spis ja
Ale setkavam se tady s komentarema, ktery bezduvodne napadaji druhy, aniz by znali fakta. Dokonce jsem se setkala s pani, ktera do diskuze o souziti pejsku a mimca napsala, jak nenavidi zvirata, jak jsou ty holky nechutny, atd. To me fakt sokovalo!! Takze vsechno dobry? ![]()
S tim nedomyslenim… Ja jsem vyrustala mezi (velkyma) psama, takze nebylo co domyslet, kdyz byla cuba stara, proste jsem si nechala z posledniho vrhu stene. To neni o domysleni, ale srdecni zalezitost. ** zuzka.mamka** predstavuju si, jak to soukas do auta, rvouce na manzela sedni
U nas tohle nehrozi, nemame auto ![]()
Nouky
Taky nemam v planu sedet doma, jako sportovci a turisti s velkym coklem jsme hodne v pohybu, tak doufam, ze budeme moc pokracovat ve vasich stopach.
Nekdo to tu psal, pes potrebuje pozornost pana a pohyb, pak je jedno, jestli je velky v byte, nebo maly na zahrade. Pod to se podepisuju! Drahousek ma
Petiiiii no já to fakt nemyslela vůbec zle. Taky psy miluju. Máme jednoho a u našich máme tři
Já si spíš hned vybavila jak je chudák pes hned zavřený což evidentně není tvůj případ. Tak dobrý
Hele, dej si inzerát, kdo by ti za mírnou úplatu pejska občas vyvenčil. Takových školáků se třeba najde. Myslím starších teda. Kamarádka chodila na základce venčit práve.
holky dík
za chvilku ty moji kluci odjíždějí
nedá se hold nic dělat ještě jsme to probírali doma jak to udělat a neuděláme nic,já nevím kdy pojedu rodit a manžel nic nemůže,je rád,že si dojde na wc
tak mě kdyby to chytlo tak bych ještě musela řešit co rychle s pejskama…,ale příští týden snad už v pondělí za nima pojedeme …
Jinak k tomu přízpěvku,že lidi nepřemýšlí a pořídí si velký aktivní plemeno do paneláku…A co když to velký aktivní plemeno potřebuješ ke svý práci-kanesten terapie atd. Pracuješ s ním třeba 5 let a pak když nemlžeš venčit a nebo se ti narodí miminko tak ho máš jako utratit?!
Ahoj,
máme taky psa a dvě děti.Zvládnout se to dalo.Taky doporučuju šátek,nosítko (doporučuju raději investovat a pořídit si nějaké egonomické.Je to lepší pro malé,ale i pro tvoje záda
… nosím ještě občasně a to je malému 2,5roku)
My to máme zaběhlé tak,že ranní venčení je na maželovi.Takže jsem si mohla,po probdělé noci,trochu pospat.Během dne venčím já a poslední večerní je zase na manželovi.(pokud je doma)
Když byli kluci nemocní,šup malého do nosítka,pod mojí bundu,a rychle ven,jen na to nejnutnější.A pak zase rychle domů.
Petra_a_Eli píše:
Caty omlouvat bych se mela spis jaAle setkavam se tady s komentarema, ktery bezduvodne napadaji druhy, aniz by znali fakta. Dokonce jsem se setkala s pani, ktera do diskuze o souziti pejsku a mimca napsala, jak nenavidi zvirata, jak jsou ty holky nechutny, atd. To me fakt sokovalo!! Takze vsechno dobry?
S tim nedomyslenim… Ja jsem vyrustala mezi (velkyma) psama, takze nebylo co domyslet, kdyz byla cuba stara, proste jsem si nechala z posledniho vrhu stene. To neni o domysleni, ale srdecni zalezitost. ** zuzka.mamka** predstavuju si, jak to soukas do auta, rvouce na manzela sedniU nas tohle nehrozi, nemame auto
Nouky![]()
Taky nemam v planu sedet doma, jako sportovci a turisti s velkym coklem jsme hodne v pohybu, tak doufam, ze budeme moc pokracovat ve vasich stopach.
Nekdo to tu psal, pes potrebuje pozornost pana a pohyb, pak je jedno, jestli je velky v byte, nebo maly na zahrade. Pod to se podepisuju! Drahousek ma
přesně i proto já jsem reagovala trochu ostřeji, protože tady byla nedavno založená diskuze taky ohledně pejsků a mimin, a pár maminek nás tam označilo na pěkně nechutné mámy, tak i já se omlouvám
my už jsme z toho někdy na hlavu, jaký je někd yu nás zmatek, že si i pleteme kdo jak se jmenuje takže v praxi to vypadá asi tak, že já někam jdu v jedný ruce nákup, v druhý ruce kočár v třetí ruce
amy a jdeme, do klára ječí nebo mi odlepuje to polstrování z koátku, tak křiknu na klárku - Amy nech toho apod
ale před chvíly se mi stal docela dobrý vtip - jsem šla z obchodu v jedný ruce telefon a na drátě mažel, a v druhý ruce kočár amy a nanuk, tak říkám manžovi at počká chvíly že pustím amy, tak jsem jí pustila a pak jsem si dala k uchu toho nanuka a začla mluvit
![]()
Caty uz psst ![]()
Diky za typ! Ten vencici studentik je skvely napad! ![]()
Ne, u nas opravdu pes nedostatkem pozornosti a pohybu netrpi. Prinejmensim kazdy vecer chodi s „tatkou“ behat.
mabit pondeli uz je za dverma! Vydrz!! ![]()
zuzka.mamka
![]()
Ahoj, já mám taky psa pořádného ďábla a nezvládla bych to s pořádnou výbavou:
Vodítko si zapínám přes hrudník pokud jedu s kočárem nebo beru ski opasek.
Je to hrozná potvora ale nedala bych ji...... No možná zapůjčím na pár dnů…
![]()
LeníkDOMO píše:
Ahoj, já mám taky psa pořádného ďábla a nezvládla bych to s pořádnou výbavou:
- manduca
- kočár do terénu
- ohlávka proti tahání (dávala jsem hlavně v zimě)
- vodítko s amortizérem
Vodítko si zapínám přes hrudník pokud jedu s kočárem nebo beru ski opasek.
Je to hrozná potvora ale nedala bych ji...... No možná zapůjčím na pár dnů…![]()
![]()
prosím tě ,co je to to vodítko s amortizérem??My máme štěně labíka-fakt pošuk,rve jak blázen tak ho máme na ohlávce,ale tohle jsem jěště neslyšela ![]()
to vodítko si pořídila mám, má úplně padlýho na hlavu výmarkýho ohaře, je šílenec šílenej a tohle ho fakt zkrotilo ![]()
zuzka.mamka píše:
to vodítko si pořídila mám, má úplně padlýho na hlavu výmarkýho ohaře, je šílenec šílenej a tohle ho fakt zkrotilo
a nemáš nějaký odkaz jak to vypadá? ![]()
verenika píše:zuzka.mamka píše:a nemáš nějaký odkaz jak to vypadá?
to vodítko si pořídila mám, má úplně padlýho na hlavu výmarkýho ohaře, je šílenec šílenej a tohle ho fakt zkrotilo
tak ted se musím přiznat že jsem to popletla, tady je odkaz na ten amortizer
ale já jsem myslela elektrické vodítko to si mamka koupila
Jo ty myslíš elek.obojek
Tak tomu se chci opravdu vyhnout.Jen mě zajímalo co je tamto ![]()
verenika píše:
Jo ty myslíš elek.obojekTak tomu se chci opravdu vyhnout.Jen mě zajímalo co je tamto
jojo obojek, já bych taky nechtěla ale kdyby jsi videla toho mámy psala, koupila by jsi si jich aspon pet ![]()
Já si myslím, že člověk musí mít rozum. Máme sice doma taky hafana, je to už stará dáma (nalezenec přes asi 8 lety a teď má snad kolem 12), ale i přes svůj věk je strašně akční. Když jedeme na kole, uběhne klidně i 20 km, ale naopak nevyžaduje žádný vzláštní pohyb. Vzhledem k jejímu věku pomalu řešíme, co si pořídíme, až tu jednou Beru nebude. I když jsem ještě těhotná nebyla, uvažovala jsem nad tím, že jednou prcka mít budeme a proto manželův sen o boxerovi musel jít do kytek. Udělali jsme kompromis a teď víme, že to bude buldoček - jen ještě vedeme spory, jestli anglický nebo francouzský.