Mimi a pes

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35431
14.7.10 17:20

Caty omlouvat bych se mela spis ja :oops: Ale setkavam se tady s komentarema, ktery bezduvodne napadaji druhy, aniz by znali fakta. Dokonce jsem se setkala s pani, ktera do diskuze o souziti pejsku a mimca napsala, jak nenavidi zvirata, jak jsou ty holky nechutny, atd. To me fakt sokovalo!! Takze vsechno dobry? :-)
S tim nedomyslenim… Ja jsem vyrustala mezi (velkyma) psama, takze nebylo co domyslet, kdyz byla cuba stara, proste jsem si nechala z posledniho vrhu stene. To neni o domysleni, ale srdecni zalezitost. ** zuzka.mamka** predstavuju si, jak to soukas do auta, rvouce na manzela sedni :-) U nas tohle nehrozi, nemame auto :-)
Nouky :palec: :potlesk: Taky nemam v planu sedet doma, jako sportovci a turisti s velkym coklem jsme hodne v pohybu, tak doufam, ze budeme moc pokracovat ve vasich stopach.
Nekdo to tu psal, pes potrebuje pozornost pana a pohyb, pak je jedno, jestli je velky v byte, nebo maly na zahrade. Pod to se podepisuju! Drahousek ma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
14.7.10 18:04

Petiiiii no já to fakt nemyslela vůbec zle. Taky psy miluju. Máme jednoho a u našich máme tři :-) Já si spíš hned vybavila jak je chudák pes hned zavřený což evidentně není tvůj případ. Tak dobrý :-) Hele, dej si inzerát, kdo by ti za mírnou úplatu pejska občas vyvenčil. Takových školáků se třeba najde. Myslím starších teda. Kamarádka chodila na základce venčit práve.

• Citovat
  • Upravit
5173
14.7.10 18:29

holky dík :wink: za chvilku ty moji kluci odjíždějí :cry: nedá se hold nic dělat ještě jsme to probírali doma jak to udělat a neuděláme nic,já nevím kdy pojedu rodit a manžel nic nemůže,je rád,že si dojde na wc :-( tak mě kdyby to chytlo tak bych ještě musela řešit co rychle s pejskama…,ale příští týden snad už v pondělí za nima pojedeme …
Jinak k tomu přízpěvku,že lidi nepřemýšlí a pořídí si velký aktivní plemeno do paneláku…A co když to velký aktivní plemeno potřebuješ ke svý práci-kanesten terapie atd. Pracuješ s ním třeba 5 let a pak když nemlžeš venčit a nebo se ti narodí miminko tak ho máš jako utratit?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
14.7.10 18:35

Ahoj,
máme taky psa a dvě děti.Zvládnout se to dalo.Taky doporučuju šátek,nosítko (doporučuju raději investovat a pořídit si nějaké egonomické.Je to lepší pro malé,ale i pro tvoje záda :wink: … nosím ještě občasně a to je malému 2,5roku)
My to máme zaběhlé tak,že ranní venčení je na maželovi.Takže jsem si mohla,po probdělé noci,trochu pospat.Během dne venčím já a poslední večerní je zase na manželovi.(pokud je doma)
Když byli kluci nemocní,šup malého do nosítka,pod mojí bundu,a rychle ven,jen na to nejnutnější.A pak zase rychle domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
14.7.10 19:02
Petra_a_Eli píše:
Caty omlouvat bych se mela spis ja :oops: Ale setkavam se tady s komentarema, ktery bezduvodne napadaji druhy, aniz by znali fakta. Dokonce jsem se setkala s pani, ktera do diskuze o souziti pejsku a mimca napsala, jak nenavidi zvirata, jak jsou ty holky nechutny, atd. To me fakt sokovalo!! Takze vsechno dobry? :-)
S tim nedomyslenim… Ja jsem vyrustala mezi (velkyma) psama, takze nebylo co domyslet, kdyz byla cuba stara, proste jsem si nechala z posledniho vrhu stene. To neni o domysleni, ale srdecni zalezitost. ** zuzka.mamka** predstavuju si, jak to soukas do auta, rvouce na manzela sedni :-) U nas tohle nehrozi, nemame auto :-)
Nouky :palec: :potlesk: Taky nemam v planu sedet doma, jako sportovci a turisti s velkym coklem jsme hodne v pohybu, tak doufam, ze budeme moc pokracovat ve vasich stopach.
Nekdo to tu psal, pes potrebuje pozornost pana a pohyb, pak je jedno, jestli je velky v byte, nebo maly na zahrade. Pod to se podepisuju! Drahousek ma

přesně i proto já jsem reagovala trochu ostřeji, protože tady byla nedavno založená diskuze taky ohledně pejsků a mimin, a pár maminek nás tam označilo na pěkně nechutné mámy, tak i já se omlouvám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
14.7.10 19:07
  • zuzka.mamka** predstavuju si, jak to soukas do auta, rvouce na manzela sedni :-) U nas tohle nehrozi, nemame auto :-)

my už jsme z toho někdy na hlavu, jaký je někd yu nás zmatek, že si i pleteme kdo jak se jmenuje takže v praxi to vypadá asi tak, že já někam jdu v jedný ruce nákup, v druhý ruce kočár v třetí ruce :mrgreen: amy a jdeme, do klára ječí nebo mi odlepuje to polstrování z koátku, tak křiknu na klárku - Amy nech toho apod

ale před chvíly se mi stal docela dobrý vtip - jsem šla z obchodu v jedný ruce telefon a na drátě mažel, a v druhý ruce kočár amy a nanuk, tak říkám manžovi at počká chvíly že pustím amy, tak jsem jí pustila a pak jsem si dala k uchu toho nanuka a začla mluvit :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35431
14.7.10 19:21

Caty uz psst :kytka:
Diky za typ! Ten vencici studentik je skvely napad! :potlesk:
Ne, u nas opravdu pes nedostatkem pozornosti a pohybu netrpi. Prinejmensim kazdy vecer chodi s „tatkou“ behat.
mabit pondeli uz je za dverma! Vydrz!! :hug:
zuzka.mamka :lol: :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
14.7.10 19:54

Ahoj, já mám taky psa pořádného ďábla a nezvládla bych to s pořádnou výbavou:

• manduca
  • kočár do terénu
  • ohlávka proti tahání (dávala jsem hlavně v zimě)
  • vodítko s amortizérem

Vodítko si zapínám přes hrudník pokud jedu s kočárem nebo beru ski opasek.
Je to hrozná potvora ale nedala bych ji...... No možná zapůjčím na pár dnů… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
14.7.10 21:20
LeníkDOMO píše:
Ahoj, já mám taky psa pořádného ďábla a nezvládla bych to s pořádnou výbavou:
  • manduca
  • kočár do terénu
  • ohlávka proti tahání (dávala jsem hlavně v zimě)
  • vodítko s amortizérem

Vodítko si zapínám přes hrudník pokud jedu s kočárem nebo beru ski opasek.
Je to hrozná potvora ale nedala bych ji...... No možná zapůjčím na pár dnů… :lol: :lol: :lol:

prosím tě ,co je to to vodítko s amortizérem??My máme štěně labíka-fakt pošuk,rve jak blázen tak ho máme na ohlávce,ale tohle jsem jěště neslyšela 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
14.7.10 21:54

to vodítko si pořídila mám, má úplně padlýho na hlavu výmarkýho ohaře, je šílenec šílenej a tohle ho fakt zkrotilo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
14.7.10 22:01
zuzka.mamka píše:
to vodítko si pořídila mám, má úplně padlýho na hlavu výmarkýho ohaře, je šílenec šílenej a tohle ho fakt zkrotilo :palec:

a nemáš nějaký odkaz jak to vypadá? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
14.7.10 22:05
verenika píše:
zuzka.mamka píše:
to vodítko si pořídila mám, má úplně padlýho na hlavu výmarkýho ohaře, je šílenec šílenej a tohle ho fakt zkrotilo :palec:
a nemáš nějaký odkaz jak to vypadá? :wink:

tak ted se musím přiznat že jsem to popletla, tady je odkaz na ten amortizer

ale já jsem myslela elektrické vodítko to si mamka koupila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
14.7.10 22:15

Jo ty myslíš elek.obojek :wink: Tak tomu se chci opravdu vyhnout.Jen mě zajímalo co je tamto :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
14.7.10 22:19
verenika píše:
Jo ty myslíš elek.obojek :wink: Tak tomu se chci opravdu vyhnout.Jen mě zajímalo co je tamto :mrgreen:

jojo obojek, já bych taky nechtěla ale kdyby jsi videla toho mámy psala, koupila by jsi si jich aspon pet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4314
14.7.10 22:42

Já si myslím, že člověk musí mít rozum. Máme sice doma taky hafana, je to už stará dáma (nalezenec přes asi 8 lety a teď má snad kolem 12), ale i přes svůj věk je strašně akční. Když jedeme na kole, uběhne klidně i 20 km, ale naopak nevyžaduje žádný vzláštní pohyb. Vzhledem k jejímu věku pomalu řešíme, co si pořídíme, až tu jednou Beru nebude. I když jsem ještě těhotná nebyla, uvažovala jsem nad tím, že jednou prcka mít budeme a proto manželův sen o boxerovi musel jít do kytek. Udělali jsme kompromis a teď víme, že to bude buldoček - jen ještě vedeme spory, jestli anglický nebo francouzský.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný