Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@medun
Já si myslím, že by si zvykla
začít kraťoučkejma cestama a dát nějakou baštu, at si kouše a bude to ok
My takhle přeučovali ze sedaček na kufr a bylo to v poho
akorát, když odejdeme z auta, tak si přeskočej a když viděj, že se vracíme, tak nenápadně zpátky ![]()
@Katy15 víš co, my máme 3 poměrně velké psy. Takže i když máme kombíka, kufr je pasé. Takže všechno co potřebujeme s sebou se musí vlézt na zadní sedadla vedle sedačky pro dítě.
@miisenka
No já bych je tam taky nenechala, proto mi pořád vrtalo hlavou, jak to budeme dělat ![]()
@Lette píše:
@Katy15 víš co, my máme 3 poměrně velké psy. Takže i když máme kombíka, kufr je pasé. Takže všechno co potřebujeme s sebou se musí vlézt na zadní sedadla vedle sedačky pro dítě.
a nebojite sa?
@Lette
No my právě taky všechno vozíme na sedačkách a neuměla jsem si představit, kam se dá ještě mimčo a kočár. Takže řešením bude asi klec, alespon na stafinu, jezevčík připoutat na pás na sedačku a do kufru se snad vejde ještě kočár ![]()
@Katy15 určitě bych spíš koupila tu drátěnou skládací. Ty umělohmotné zabíraj zbytečně místa i doma a nejdou pořádně složit
Máme 2 a jezdí na zadním sedadle v kleci. Ted řeším co budem dělat, az se narodí druhý
asi to zkusíme bez klece
@Lette
Ona bude vyloženě jenom do toho auta, takže skládání snad nebude potřeba, ale díky ![]()
@medun píše:
@miisenka na tu klec asi musí být zvyklý od mala co? Koukám, že by to nebylo špatný, ale asi je blbost tam cpát šestiletou fenu, když na ní neni zvyklá
nase cuba dostala tu kennelu k 5. narozeninam a zvykla si
nejdriv jsme cvicili doma na piskotek
@Fiducia
A neprokouše se hafan z toho? Zvlášt, když by na to nebyl zvyklej.. ![]()
tak to jo. beru to automaticky. u nás mají poněkud širší použití a taky, když nejedou psi, i klece drží basu a jsou doma
@Lette píše:
@miisenka no, proto manžel chodí pěšky, jak jsem psala výše
to jo, ale ja myslim ked nedajboze bude bouracka tak co to spravi v aute so psami..
@Katy15 nikdy jsem neviděla, že by nějaký pes jevil tendence kousat látkové kennely. Je to pro ně taková psychologická bariéra. Jen si namlouvám, že ty kovové aspoň trošku ochrání psa při případném nárazu. To je zase moje berlička.