Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj mám dotaz, spíše pro ty, co máte více pejsků. Máme dva (staford a jezevčík) a chceme miminko. Ale já se děsím cestování. Jelikož jezdíme hodně autem na delší cesty, tak si neumím představit, jak se tam poskládáme i s mimčem. Máme sice Renault Scénic a holky jsou naučený jezdit v kufru, ale pořád mi vrtá hlavou, kam dáme třeba kočár? Jak to řešíte vy?
Předem díky za odpovědi ![]()
@Katy15 no tak my budeme kupovat takovou tu rakev na střechu, protože čekáme druhý miminko takže pes v kufru a věci na střeše. Nic lepšího nás nenapadlo.
Příspěvek upraven 13.03.14 v 20:05
@Katy15
Mame SBT, a mame klec v kufru, vedle kocar a kufre..nejake veci i v aute na zemi..uz sa tesim na sportak a golfky..
Máme dva psy a mimčo. já jezdím vzadu s malou a jedním psem, druhý se boji cestování takže je radši schovaný v kufru tam je dost místa a to vozíme dost krámů s sebou.ale zas máme menší psy JRT 9 a 4.5kilo (v kufru jezdí ten větší)
@miisenka
A s klecí se ti tam vejde i kočár s korbou?
@medun
Vidíš, rakev na střechu by mě vůbec nenapadla, díky ![]()
@Katy15
Jojo..s kleci sa to vejde..v Superbe v kombiku a v Audine kombiku taky..
Kocar mam Bugaboo a klec tuto
http://www.psikralovstvi.cz/index.php?…
@miisenka na tu klec asi musí být zvyklý od mala co? Koukám, že by to nebylo špatný, ale asi je blbost tam cpát šestiletou fenu, když na ní neni zvyklá ![]()
@Lette
Snad to u nás nedopadne stejně ![]()
Tak to je super, kufr máme velkej, spíš mi šlo o to, že bych měla strach, aby se mi kočár nepřevrátil na psy, ale s klecí by byl problém vyřešenej
Ona je to teda otázka budoucnosti, ale pořád mi to vrtalo hlavou ![]()
Mám renaulta lagunu, ne kombíka, a vlezli se v pohodě, většinou teda vlezli do toho kočáru, teda ten jeden spal před kočárem dole a druhej chrněl v kočáru no. A ve scéniku to bude mnohem lepší.
@medun píše:
@miisenka na tu klec asi musí být zvyklý od mala co? Koukám, že by to nebylo špatný, ale asi je blbost tam cpát šestiletou fenu, když na ní neni zvyklá
tak od mala to je lepsi..ale klec sme poridili i 8r psovi, prva cesta za trest, ale potom si zvykol..
Ono lepsie mat psa v kleci v pripade bouracky.. ![]()
@Katy15 píše:
@Lette
Snad to u nás nedopadne stejněTak to je super, kufr máme velkej, spíš mi šlo o to, že bych měla strach, aby se mi kočár nepřevrátil na psy, ale s klecí by byl problém vyřešenej
Ona je to teda otázka budoucnosti, ale pořád mi to vrtalo hlavou
noo, ja by som psa volne v kufru s vecmi nenechala, bud prazdny kufor alebo klec.. ![]()