Mimi a pes

Napsat příspěvek
Velikost písma:
119
13.3.14 19:51

Ahoj mám dotaz, spíše pro ty, co máte více pejsků. Máme dva (staford a jezevčík) a chceme miminko. Ale já se děsím cestování. Jelikož jezdíme hodně autem na delší cesty, tak si neumím představit, jak se tam poskládáme i s mimčem. Máme sice Renault Scénic a holky jsou naučený jezdit v kufru, ale pořád mi vrtá hlavou, kam dáme třeba kočár? Jak to řešíte vy?

Předem díky za odpovědi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3276
13.3.14 19:56

@Katy15 no tak my budeme kupovat takovou tu rakev na střechu, protože čekáme druhý miminko takže pes v kufru a věci na střeše. Nic lepšího nás nenapadlo.

Příspěvek upraven 13.03.14 v 20:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
13.3.14 19:58

@Katy15
Mame SBT, a mame klec v kufru, vedle kocar a kufre..nejake veci i v aute na zemi..uz sa tesim na sportak a golfky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
13.3.14 19:59

@Katy15 poridili jsme kennelu a vetsi auto :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
13.3.14 20:00

Máme dva psy a mimčo. já jezdím vzadu s malou a jedním psem, druhý se boji cestování takže je radši schovaný v kufru tam je dost místa a to vozíme dost krámů s sebou.ale zas máme menší psy JRT 9 a 4.5kilo (v kufru jezdí ten větší)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
13.3.14 20:01

@miisenka
A s klecí se ti tam vejde i kočár s korbou?

@medun
Vidíš, rakev na střechu by mě vůbec nenapadla, díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
13.3.14 20:04

Ani se neptej. manžel chodí pěšky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
13.3.14 20:08
@Lette píše:
Ani se neptej. manžel chodí pěšky :D
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
13.3.14 20:11

@Katy15
Jojo..s kleci sa to vejde..v Superbe v kombiku a v Audine kombiku taky..
Kocar mam Bugaboo a klec tuto
 http://www.psikralovstvi.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
13.3.14 20:11
@Fiducia píše:
@Katy15 poridili jsme kennelu a vetsi auto :mrgreen:

aku kennelu prosim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3276
13.3.14 20:14

@miisenka na tu klec asi musí být zvyklý od mala co? Koukám, že by to nebylo špatný, ale asi je blbost tam cpát šestiletou fenu, když na ní neni zvyklá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119

@Lette
Snad to u nás nedopadne stejně :lol:

@miisenka

Tak to je super, kufr máme velkej, spíš mi šlo o to, že bych měla strach, aby se mi kočár nepřevrátil na psy, ale s klecí by byl problém vyřešenej :-) Ona je to teda otázka budoucnosti, ale pořád mi to vrtalo hlavou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249

Mám renaulta lagunu, ne kombíka, a vlezli se v pohodě, většinou teda vlezli do toho kočáru, teda ten jeden spal před kočárem dole a druhej chrněl v kočáru no. A ve scéniku to bude mnohem lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
13.3.14 20:16
@medun píše:
@miisenka na tu klec asi musí být zvyklý od mala co? Koukám, že by to nebylo špatný, ale asi je blbost tam cpát šestiletou fenu, když na ní neni zvyklá :think:

tak od mala to je lepsi..ale klec sme poridili i 8r psovi, prva cesta za trest, ale potom si zvykol..
Ono lepsie mat psa v kleci v pripade bouracky.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
13.3.14 20:17
@Katy15 píše:
@Lette
Snad to u nás nedopadne stejně :lol:

@miisenka

Tak to je super, kufr máme velkej, spíš mi šlo o to, že bych měla strach, aby se mi kočár nepřevrátil na psy, ale s klecí by byl problém vyřešenej :-) Ona je to teda otázka budoucnosti, ale pořád mi to vrtalo hlavou :-)

noo, ja by som psa volne v kufru s vecmi nenechala, bud prazdny kufor alebo klec.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný