Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky nezapomeňte na mě prosim. Jsem s vámi od začátku. Zítra jdu na druhou kontrolu. Měla bych být 7+1tt tak snad dostanu fotku a bude
a když nedostanu, tak si ji vyfotim
On si je vždy tiskne a zakládá si je do karty…
Ahoj holky, ve čtvrtek jdu na kontrolu a jsem z toho nervózní. Melo by byt vidět
Pripadam si, ze jsem už tak v 5 měsíci kdyby jste viděli moje břicho a prsa tak utečete i můj chlap říká, ze tam není jedno mimco, ale tři
Přitom mi není dobre moc toho nepojím za cely den. V praci to už taky dlouho neutajím, chtěla jsem počkat po velkém UTZ, ale nevím
Mám z toho dilema. Jste na tom taky tak?
@Andris87 a v kolikatem tydnu jsi? Ja se donedavna citila jak balon
ted to nejak preslo a splaskla jsem, ale zacinam mit zas trochu tlak na brise, takze asi dalsi kolo nafukovani ![]()
@tweetyna: teď bych mela být v 9 týdnu. Taky jsem splaskla a ulevilo se mi, ale za tři dny nanovo a více. Hlavně dilema s oblečením. ![]()
Holky, též na mě prosím nezapomeňte
… jinak dnes jsem zjistila, že jsem přibrala už 2kg, takže začínám stresovat, a to bych měla být podle Ms teprve v 7+4tt…dr.mi teprve v úterý poví, v kolikatem týdnu jsem…tak jsem zvědavá. Ale je pravda,,že musím každou chvíli něco sníst nebo mi začne být hned zle a chce se mi
… tímhle tempem ze mě bude zachvili pěkná koule ![]()
Ahoj Holky, dlouho jsem nic nenapsala, nechtěla jsem Vám tady plakat jak moc se bojim po zt, ale ve čtvrtek jdu na kontrolu to bych měla být 7+2 a doufám, že uvidím ![]()
Ahoj sice jsem s vámi ve skupince nebyla ale ráda bych se někam přidala a kecala o těhotenství. Dneska mi bylo těhotenství potvrzeno od doktora jsem 6+5tt
@petula56 klidne plakej, delame to vsechny
od toho tu jsme, komu jinemu bys to mela rict? ![]()
@Andris87 Já jdu v pátek. Nafouklá jak balon. Už budu snad počítat hodiny. V jednom kuse mě bolí v podbřišku až mě to v noci kolikrát vzbudí. Už bych chtěla vědět zda je vše ok. Docela se bojím.
Ahoj holky, procetla jsem diskuzi a moc rada bych se jeste pridala. Cekala jsem na zalozeni soukrome, tak snad ne prilis dlouho. Jsem dnes 6+6 tt. Tp 14.7. K dr. se chystam zitra.
Ahoj holky, prosím při odesílání pozvánek si vzpomeňte i na mě
včera jsem vás našla až těsně pře uzamčením takže jsem se stihla jen představit
a taky bych potřebovala někoho komu se budu moct svěřit když to o mně ještě nikdo neví a pokud to vydržím tak ještě minimálně do vánoc to nikdo vědět nebude
![]()