mimi jako dárek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17180
16.12.09 14:31

tak také moc moc gratuluji. Já loni otěhotněla v říjnu a do vánoc jsme vydrželi, ale manžel to věděl asi týden po mě a tak to pekl se mnou. Různě po mě dopíjel apod. Ale jelikož moc nepiju tak se nikdo ani nedivil. Jinak já úplně ze začátku měla výmluvu na zánět močáku - to nikdo nevidí ale zároveň na to bereš antibiotika. Akorát že já to používala na ostatní lidi kromě manžela. Jinak se přidávám k holkám, že jedna sklenička ředěná ještě vodou neublíží. Tak ať ti to projde a do vánoc to vydrž, stojí to za to. U nás to loni byly daleko nejhezčí vánoce. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
16.12.09 14:36

Ten močák je dobrý nápad, já navíc na začátku těhotenství musela tak často čůrat, že by mi to i věřili :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4267
16.12.09 14:36

Tak předem taky moc moc velké gratulace a pohodový těhu a k tomu pití, no, nevím, kolik bys toho měla v plánu vypít, kdybys těhu nebyla, ale třeba já se dozvěděla, že jsme těhu až v 7. týdnu a do té doby jsme oslavili asi dvoje narozeniny a to teda nebyla jen 1-2 sklenička a na malé se to určo nijak nepodepsalo, samo, že až jsem to věděla, tak už jsem nepila nic:-)

Takže nějaký přípitek a trocha svařáčku na trhu mimíska určitě neohrozí, ale jinak bych asi taky volila to, co psaly holky, že sis vzala nějaký prášek od bolesti, na který se pít nesmí…

tak hodně štěstí a pak dej vědět, co „taťka“ říkal na dárek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
16.12.09 14:59

Gratuluju, kamaradce to tak vyslo a dala manzelovi jako uplne posledni darek male boticky. :huban: Dojalo ho to pry k slzam…

Ja se vymlouvala na spatny jaterni testy, kamaradka zas na zanet mocaku, ze ma antibiotika…

• Citovat
  • Upravit
20656
16.12.09 15:30

já zjistila že jsem těhotná po týdnu pod stanem (tenkrát jsem myslela, že se to „jen“ zpozdilo a ve skutečnosti jsem byla 4tt), tenkrát jsem měla denně tak 2 piva, pak jsem měla trochu obavy, ale ťukťuk všechno ok

Ucucávala bych / smáčela rty jak radí holky a pokud si někdo všimne, tak bych řekla, že prostě nemám zrovna chuť, že mám žaludek na vodě, nebo že na mě asi něco leze, že jsem si vzala paralen …

Tak držím palce, ať těhotenství probíhá jak má a máte krásné zdravé miminko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
16.12.09 19:53

Ahojky, odpolko mi spadl net, takže má zpráva nedorazila, tak ještě jednou:
Předně gratuluju a přeju Tobě i miminku hodně zdraví.
Teď moje zkušenost; těhotenství jsme před manželovou rodinou dlouho tajili, protože kdybychom to řekli jednomu z nich, tak by to ostatním vyslepičil a my bychom přišli o to překvápko. Tak jsme si naplánovali, že to oznámíme na tchýniných narozeninách. Předtím jsme jeli mrknout se za manželovou sestrou na dovču a já předstírala, že mám streptokoka, abych nemusela nic pít. Vyhýbala jsem se i čaji kvůli teinu, a takhle nikdo netušil, co taková „nemoc“ obnáší, takže mě nikdo do ničeho, co jsem nechtěla, nenutil. Dneska si z toho děláme srandu a když je někdo těhotný, tak říkáme, že má streptokoka :lol:
A k tomu sdělení: dali jsme tu novinu tchýni jako dárek k narozeninám. Sehnali jsme velkou krabici, hezky ji zabalili, ale ještě předtím jsme do ní dali krabici menší a do té ještě menší atd. Do té nejmenší jsme srolovali velkou obálku, do ní dali menší, do ní ještě menší - asi 4obálky. Uvnitř poslední byl složený papír. Na titulní stranu jsem vytiskla „Dárkový certifikát“, takže jsme všechny patřičně zmátli a vystupňovali napětí, až když to tchýně rozlepila a rozbalila, tak pod tím Dárkovým certifikátem bylo „na neomezený počet hodin vožení kočárku s vnoučátkem. Dárek si můžete vyzvednout kdykoli po 24. lednu 2008“. Bylo to super překvápko, nikdo nic netušil a bylo perfektní sledovat ty napjaté obličeje - docela jsme se s manželem pokradmu nasmáli :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
16.12.09 20:08

Jééé jako bych to byla já loni…

Že jsem těhu mi dr. potvrdila asi týden před vánocemi a já jsem byla za každou cenu rozhodnutá dát pozitivní test jako dárek manželovi pod stromečkem…

No plán super, ale asi 3 dny před 24.12. mě začaly nevolnosti, tak jsem se vymluvila na střevní chřipku…

No pod stromečkem mě pak manžel přiznal, že si byl na 90% jistý že to není střevní chřipka, ale že je to těhotenství :lol: :lol: :lol: .

Jo a mimochodem tu střevní chřipku jsem nakonec dostali na nový rok oba… :poblion: :poblion: :poblion:

Jinak já bych mlžila… trošku bych si cucla to ti nemůže nijak ublížit myslím.

Každopádně přeju ať se ti to povede před manžou utajit určitě bude mít velikáááááááááááááánskou radost.
Krásný těhotenství :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
16.12.09 20:27

nouky tak to u vás bylo veselo :-D to je super oznamko, možná, že až budem čekat druhý, poštěstí-li se, tak budeme od tebe opisovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101599
17.12.09 10:40

Ahojky, nevím jestli to u vás jde, ale nikdo to tu nezmínil - podle mě, je nejlepší výmluva auto :-) pokud řídíš, jezdit na všechny akce autem, pak prostě pít nemůžeš ani trošku a nikomu to nepřijde divné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
17.12.09 18:29

A

Příspěvek upraven 12.12.11 v 15:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
17.12.09 20:36

Klidně opisujte. Byla to fakt prča :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
29.12.09 15:14

jak to dopadlo???? Podařilo se ty // zabalit až pod stromeček????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eliva
30.12.09 11:06

Všem moc děkuju, podařilo se. Ten týden se dalo nějak vymluvit. Takže můj přítel byl krásně překvapený a prý to byly nejhezčí Vánoce. Jenže teď to ještě chci tajit před příbuznými, jsem asi ve 4.týdnu, takže to nikde vyhlašovat nechci.

• Citovat
  • Upravit
2095
30.12.09 11:41

Eliva - tak to věřím že manžel měl radost.
My to tajili docela dlouho, snad až do února jsem se nikomu (mimo nejužší rodinu) nechlubila.
Když se teď dívám na malýho jak spinká v postýlce tak si říkám jaký ten letošní rok byl krásný :huban: .
Tobě přeju ať si to samý můžeš za rok říkat taky. Strašně rychle to utíká…
Takže ti přeju kráááásný pohodový těhotenství, porod bez komplikací a hlavně zdravý miminko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
30.12.09 16:15

tak u nás to krom neužší rodiny nikdo nevěděl teď do vánoc, takže na tajení těhu před okolím jsem mistr, no mohla jsem to nechat s tím že budu inf. až se narodí,ale břich už se teda dost hlásí o místo…

gratuluji ke krásnému dárku pod stromeček a k „zářícímu“ miminku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky