Kopie Miminka narozená kolem 1. adventní neděle 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1539
16.12.13 13:41

@Schara
Není to třeba spurt? 3 týdny už máte, ne?

• načítám...
9266
16.12.13 13:46

@Ťouk mame, taky me to napadlo. ted jsem ho ale vazila pred a po kojeni a z obou prsu mi za pul hodky vytahl 60ml, coz neni nijak moc. pak uz je unaveny a bud odpadne a nebo breci, ppa hlady. za chvili jdem k dr. tak se na vse musim optat.

• načítám...
1539
16.12.13 15:17

To fakt není. Uvidíte, co dr. Ale
Vojta taky moc nepil, tak laktační poradila dvakrát vystřídat prsa, pořád pošťuchovat aby pil, polohu „klokánek“ (že prý se při ní blbě spí) a pak jsem ho ještě došťouchla dvěma stříkačkama. A dohromady dal tak 70 ml. tAle je fakt, že byl menší - 2 týdny. Teď se nazunká tolik, že z mu teče mlíko z pusy a co se nevejde, tak vyhodí… dneska jsem se oba převlíkali už dvakrát :roll: :mrgreen:

• načítám...
4099
16.12.13 15:30

Holky a nenervuje vas to hlidani, kolik mali vypijou?
ja ji proste dam, kdykoliv vypada hladova, kdyz to neni pul hodky po jidle… proste dostane kdychce…kdyz vypada spokojene, tak je mi fuk, kolik toho vypije…

se starsim jsem to taky tak delala… spis kontroluju, jak pribira, mam vahu doma a vazime jednou tydne, obcas dvakrat „pro zajimavost“

dnes mame vazeni vecer, tak jsem zvedava.

• načítám...
4099
16.12.13 15:32

Ale je fakt, ze spurty jsou narocne. starsi mel v peti mesicich nebo tak nejak, kojila jsem pres den co hodinu nez se to upravilo. silenost.

• načítám...
1539
16.12.13 15:38

@budi
mě by to nervovalo, stačilo mi to v porodce s prvním synem. Vypil 8 ml a já plakala na chodbě, že mi umře hlady. Váhu doma ani nemáme, leda tak kuchyňskou, ale to bych musela malýho nacpat do mísy :mrgreen: Vojta ale mívá chvíle, kdy by mě vypil do morku a pak si zas jen cucne a usne jako špalek.

• načítám...
9266
16.12.13 16:14

@budi ja ho ted vazila pred a po kojeni po dlooouhe dobe, jsem se predtim odmitala stresovat, ze malo pije. jinak ja taky krmim kdyz si rekne, ale nesmi si rict moc brzo, coz me prijde ze si rika, nejradeji by byl na prsu porad a dudlik po nas plive :think: takze dokaze klidne s prestavkama i 1,5 hodky. po te 1-1,5 hodine mu uz znova napit davam, kdyz na nem neni videt, ze by uz mohl usnout.

jsme zpet od doktorky. Holky, tak miko zcela evidentne mam. Predtim malej za 7 dni pribral 60g a ted za 11 dni pul kila :oops: takze hlady asi nerve. jinak ho pani doktorka chvalila ze je sikovnej :) ale ty noci jsou narocne :) ted jdeme na kontrolu po novem roce.

• načítám...
1539
16.12.13 16:17

@Schara
hezký!!! :potlesk: :palec:

• načítám...
9266
16.12.13 16:20

@Ťouk hezke to je ;) ale proc tak breci smudla nas… je pravda, ze pres den spi lepe, tak snad si neotaci rezim.

• načítám...
1539
16.12.13 16:25

Vojta taky řve, třeba ho něco tlačí, svědí nebo se mu nelíbí poloha v postýlce. Určitě se to srovná, ale ty noci jsou drsný. Dneska mám pocit, že jsem vyloženě přespalá - dala jsem si 3× 2 hodiny :?

• načítám...
9266
16.12.13 16:38

@Ťouk jj telo chce spat a musi fungovat :roll: aspon jednou tydne kdybych se vyspala aspon 3 hodky v kuse :) a kdyz vidim muze, jak chrni a nejakej krik ho netankuje :zed: :mrgreen:

• načítám...
1539
16.12.13 18:01

Já jen vzpomínám na ty časy, kdy jsem mohla spát dýl
a o chlapovi mi nemluv, chrní a když k tomu ještě chrápe, to by ho jeden přetrh :zed: pak se probudí, já vedle něj sedím s dítětem v náručí, prso venku a on se zeptá „kojíte?“ :zed:

• načítám...
9266
16.12.13 18:52

@Ťouk jo tak to znam… uz se mu povedlo jedno kojeni zaspat a hrozne si rano pochvaloval, jak malej pekne spal :zed: :mrgreen:

• načítám...
1537
16.12.13 20:38

@Schara @Ťouk :hug: Snad se to u vás brzy zlepší. Je fakt, že přes den se to kojení podle potřeby dá, ale to vstávání a noční nevyspání je zlo :?
U nás je momentálně klid, nevím, jestli už je po celodenním zlobení se tak moc unavenej, ale doufám, že bude unavenej ještě i celou noc a budeme kojit jenom jednou…

• načítám...
9266
17.12.13 13:46

Holky dneska nadherna noc, male se budil po 2,5–3 hodinach ;) nakojila sem a usnul (no jednou se asi prejedl, tak neco vyblinkal hned u prsa – a to jsem kojila sotva 15 minut 8o ) zato tedka trosku radi a knoura, no ale za chvili prijde navsteva a hodna teta bude chovat :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+