Miminko a kočka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
874
5.12.22 13:47

Tak jasně, že když venku mrzne a kočku necháš venku, jde za teplem, hlava nehlava, dítě, nedite, ve snaze zahrát sebe ale i člověka. Jenže to není chyba kočky, ale majitele. Vždy. Kočka má toho rozumu míň než dospělý člověk. A jestli kvůli tomu někdo přemýšlí, jak dá zvíře pryč, protože došlo k incidentu za který ale může člověk… Nemám hezkých slov, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78355
5.12.22 13:53
@Anonymní píše:
Dnes se mi stala naprosto hrozná věc, zajímalo mě, jestli má někdo podobnou zkušenost. Narazila jsem na tuto diskuzi a po přečtení musím reagovat, třeba to někomu pomůže.
Kočka nám dnes zalehla 2měsíční miminko v kočárku. Ležela mu na obličeji, tak že rozhodně nemělo žádnou šanci dýchat. Miminko po procházce spalo, nechala jsem ho spát venku hned za dveřmi rodinného domu a dala k němu chůvičku. Po nějaké době jsem šla kolem chůvičky a uslyšela z ní nějaký divný šum, myslela jsem, že to třeba dělá vítr, raději jsem se šla podívat. Bylo už šero, teprve když jsem se opravdu pořádně podívala do kočárku, uviděla jsem místo hlavy miminka kočku. Krve by se ve mě nedořezal, začala jsem křičet, popadla kočku a zkontrolovala, jestli malý dýchá. Naštěstí se mu nic nestalo, ale myslím, že to mohlo dopadnout hodně špatně, kdybych náhodou nezaregistrovala to šumění. Kočka nejspíš hledala, kde se venku zahřát.. Po tomhle zážitku to vypadá, že ji dáme pryč, nemůžu se na ni ani podívat a bojím se, že se to může opakovat.
Takže není pravda, že kočka nemůže zalehnout miminko..

proč jsi anonymní? nevěřím ti ani slovo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
5.12.22 16:58

Pokud je to pravda, kočce je jednoduše zima. Kočka je pouštní zvíře. Mám tříletou kočku a jednu letošní z útulku. Jediné, co se mi stalo, že kotě ráno chodilo po obvodu postýlky a upadlo dovnitř na batole. Taky se zajímají, když má jídlo typu vejce, mléčná kaše. Po prvotní zvědavosti je jim jinak dítě fuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí