Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@darkblack mam deti o 5let.
Starsi skolku miloval, jakmile jsem otehotnela (nic nevedel) kricel, ze do skolky nechce, tam plakal, jecel, doma dupal, ze mimino nechce. Ani holku ani kluka. Lezl mi v noci do postele (to nikdy nedelal) chtel se mazlit.
Pak prislo obdobi zklamani, to kdyz sme mu rekli, ze bude mit brachu. Desne chtel segru, to byl smutny. Porad nam rikal, ze ho vymenime za holku ![]()
Zvykl si, ke konci se i tesil.
Dodnes se rad mazli, porad se ujistuje, ze je nas.
Mala si zvykne, zapoj ji do priprav. Starsi byl dulezity, kdyz pomahal vybirat dudliky, povleceni, nosil domu baliky plen.
Zaroven jako „velky“ zacal dostavat penize (male kapesne)
Mala si zvykne, chce to cas. ![]()
@darkblack Pomazli ji pořádně, až přijde ze školky…
Já jsem chodila s dcerkou večer do postele, lehly jsme si a tulily a povídaly, mimino v břichu se většinou přidalo, tak mi dávala ruce na břicho, sranda největší, že se hýbe ![]()
Hodně jsme o miminech mluvily… že nic neumí, jen leží a brečí a kadí a čůrají, že to je děsná práce se o ně starat. Že pijou mlíčko od mamky. To jsem pak „byla vyděšená“, že co když zrovna to mimino bude pít a Majda bude něco potřebovat? To bude řev, až mu seberu mlíčko a půjdu za ní. A ona hned že neee, že třeba chvíli počká. Radila jsem se s ní, kdo bude chodit uspávat mimino, když taťka nemá prsa a mlíčko… A vlastně všechno „vymyslela“ sama.
Až se Jindra narodil, dostala Chouchou miminko, tak jsme se staraly každá o to svoje…
Žádné žárlení neproběhlo. Ona je celkově dost rozumná a šikovná…
Zato teď, když mladšímu byl rok a půl
a všechno jí bere a boří a škube
Ale zas je to docela dobré, ona spíš protočí oči „ježišmarjá zbavte mě toho kazisvěta“, než že by mu nějak ubližovala. Většinou si hezky hrajou.
děkuji za rady ![]()
Fakt mě to dnes sebralo.. a do toho těhotenský hormony.. no bulela jsem tu kvůli tomu snad hodinu
Ona je taky rozumná, tak snad to dáme v pohodě. Příští týden jdeme vybírat kočárek, tak pojede s námi ať poradí
![]()