Miminko a pozdní nákup

Anonymní
4.2.19 18:18

Miminko a pozdní nákup

Maminky doufám ze mě žádná za otázku neukamenuje. Mám 2 měsíčního prcka je hodný neplace cesty autem si užívá. Myslite že mužů s prckem třeba na nákup do obchodu v 19:00? Já aby na mě někdo někoho neposlal ze jsme s prckem tak pozdě venku.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3323
4.2.19 18:21

Tak pokud není jiná možnost tak proč ne. 19h není žádná noc. Běžně potkávám mamči jak se vracejí domu s kočárkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15681
4.2.19 18:22

Klidně jeď ;)
Se.r na lidi. Co je ti po nich ? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6874
4.2.19 18:22

:mrgreen: :mrgreen:
Promin musim se smat,to vis ze muzes. Ja se zase citila blbe,kdyz jsem pod kocar davala flasku vina :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
4.2.19 18:23

Jako kdo by na tebe měl koho poslat? Bezne jsem v takovou hodinu chodila na procházku, protože to v tom kočárku spali a nevriskali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34355

Proč by ne? V klidu jeď :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023

Proc ne… jdi omrknout hadriky. Btw nechces si nakup radai objednat? Vzdyt je to 100% pohodlnejsi a nemusis startovat auto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
4.2.19 18:24

Kdo by na tebe mel koho posilat? :lol: Ja uz touhle dobou mam teba malou prevnecenou do pyzamka a uspavam. Ale myslim,ze jsem s ni byla taky jednou vyjimecne kolem 19 hodiny v obchode a mela cca tri mesice. Myslim ze se urcite nic vaznehi nestane. Jen jedte opatrne. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
4.2.19 18:24

Vzpomněla jsem si jednou jak jsme jeli v létě z hřiště se sestrou a její tehdy roční dcerou domu kolem 20hod…malá kousek od bytu už začala brečet únavou, hladem…už nevím… jeli jsme kolem domu s pečovatelskou službou, důchodkyně řvala z okna že jsme krávy a malé mimino má být doma touto dobou… my se tomu jen smály, co je komu do toho. Když není půlnoc a nejdeš s dítětem do hospody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
4.2.19 18:25

Já bych třeba nejela, ale na někoho , kdo ano, bych se nedivala nijak divně. Každý má ten režim jiný. U nás se v sedm už koupe, večeří a chystá na spánek, máme večerní klídek. Samozřejmě kdyby nebylo zbytí, tak vyjedu, hlady nebudeme, ale pravidelně bych to nedělala. Jestli ti jde jen o pohledy lidí, tak na to kašli a nekupuj si, kdy chceš. Nikomu do toho nic není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
4.2.19 18:27

Já měla známou která v půl 1 ráno jezdila s kočárem venku a uspávala syna :lol: doma ji neusnul :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
4.2.19 18:31

No, generace, která své děti vychovávala ještě s tím, že po večerníčku se jde do postele, a jinak to prostě nejde …i když jsme si třeba povídali a četli s bratrem další dvě hodiny…tak takoví ti blbě kouknou do kočáru a ti „kominikativnější“ ho začnou litovat.
Popravdě si myslím, že takovému prckovi (když snáší přesuny) je to fuk…hlavně, že je nakrmený, přebalený a vysvlečený ze zimní kombinézy, aby se neupekl. Pak je vážně jedno, kde zrovna spí :-) Ve Španělsku jsou s miminama venku do dvou do rána......jediný co je důležitý, aby byl v pohodě prcek a neměl hodinový hysterák:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37145
4.2.19 18:34

Proč bys nejela? Syn v tomhle věku chodil spat klidně o půlnoci, tak by mu nákup v 7 večer vůbec nevadil. Na lidi kašli, když vám to vyhovuje nakupujte si klidně v noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
4.2.19 18:36

Jako jestli nemaji mamy s kocarkem po setmeni zakaz vychazek? :D Jestli se nebudes s kocarem ve ctyri rano motat ozrala na ceste z hospody, tak to muze byt kazdymu uplne ukradeny, co delas nebo nedelas. A jestli ti vyhovuje jet nakupovat s prckem v sedm, tak jed. A jestli bude nekdo blbe cumet, tak at si vis co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
4.2.19 18:39

V lete ve ctyricitkach vedrech jsem kdysi s prvnim miminem v sedm hodin navecer v centru Phy teprve vyrazela ven do parku…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure