Miminko a třetí patro

Napsat příspěvek
Velikost písma:
381
18.2.20 21:32

Ahoj, kočárek bych určitě nechávala v autě, pokud se ti nepodaří domluvit s ostatními v domě, že bys si ten kočárek nechávala někde dole (ale mám pocit, že by to mohlo být v rozporu s protipožárními předpisy-někdo to tu před časem řešil).

My kočárkárnu naštěstí máme, ale jsme taky ve 4.patře bez výtahu, malou jsem párkrát nesla v korbě a málem jsem u toho pošla (velká, těžká). Musela jsem si pořídit tašku, ve které jsem si jí nosila z bytu do kočárkárny, protože jen tak v rukou jsem se jí bála nosit (byla jsem po porodu docela zřízená a navíc jsem první dva měsíce skoro nespala, tak jsem se bála, abych se třeba nezamotala a neskluzla mi). A jestli budeš ten kočár vyndavat z auta a sestavovat, aspoň si to mimčo budeš moct položit na sedadlo auta (nebo na zem, ale bacha na zvědavé cizí psy), než to sestavíš, protože jen položený na sedadle by se ti mohlo časem skulit, až nebude pevně svázaný v zavinovačce…leda ho dát do autosedačky, to by šlo taky pokud jí budete nechávat v autě…

Původně jsem tu tašku brala jako nouzovku na nezbytně nutnou dobu, ale pak jsem v ní malou nosila, dokud jí taška unesla, bylo super, mít dítě „přes rameno“ a díky tomu volný obě ruce :mrgreen: Vystřídala jsem teda dvě - první obyč byla kupovaná na rychlo, druhá později už byla s větší nosností. První už jsem prodala, tu druhou tu ještě mám, kdybys měla zájem - jde vložit i s miminem přímo do kočárku, a je zateplená, takže jde použít i jako fusak teď na jaře/pak na podzim, mám jí tu v inzerátech na bazaru, kdybys se chtěla podívat, všechno je tam napsané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.2.20 17:15

Bydlím ve 3. patře bez výtahu, kočárkárnu sice máme, ale vede do ní 20 schodů a nejsou nájezdy. Ano, vyloženě to dává smysl… Takže jsem se domluvila se sousedy a nechávám kočár za dveřmi. Naštěstí jsme malá bytovka a část sousedů tu nebydlí na stálo. Ale taky jsem se bála, jestli ho někdo neukradne (párkrát už zloději v baráku byli) nebo nebude ničit, protože jedni sousedi jsou ožralové a prasata. Ale zatím dobrý, kočár se plete jen trochu, zamykám ho zámkem na kolo a nikdo to neřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
28.2.20 13:16

My též nemáme kočárkárnu, sklep sice ano, ale je tak hluboký a strmý, že to už by bylo lepší dotáhnout ten kočár nahoru :mrgreen:. Sousedka nechává kočárek normálně v mezipatře, je čtyři schody od vchodu. Ten prostor je veliký, takže ničemu nepřekáží a jsou tam vyhrazené přímo takové ty stojany a úchyty jak na kola, tak na kočárky. První upevňovala na zámek, u druhého už na to kašle, ale my bydlíme v domě o 4 rodinách, všichni se známe, zamykáme, navíc máme dům oplocený, takže zamykáme i bránu, plus máme kamerový systém. Samozřejmě to nejde všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí