Miminko a zubař?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2299
27.1.15 08:46

Chtěla bych jít už teď, prcek má 8 zubů. Ale manželův zubař, ke kterému chceme přejít všichni, bere až v červnu. Ale nespěchám, malý má krásné zuby, čistíme pravidelně, tak snad nebude problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25187
27.1.15 10:38

My šli k zubařce, kam chodím sama. Registrovala si obě děti. Oně byli kolem 9.měsíce poprvé. Jen koukla do pusy, jaké zoubky jsou a jaké ne. Některý zubař jen sveze na křesle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
27.1.15 11:02

Syn byl ve dvou letech, ale mam tam protekci.. jinak berou az ve skolkovem veku.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1179
27.1.15 12:39

Když jsem byla na prevenci, tak jsem se zeptala, jestli mi jí vezme. Říkala, že děti klientů bere a ať jí vezmu, až k ní půjdu za půl roku. Takže jsme tam byly asi v 10 měsících. Sedla jsem si s ní do křesla, mudr. tam má nad lehátkem monitor, kde plavou rybky - tak holka koukala, smála se na to a zubařka jí koukla do pusy. Říkala, že je to jen o seznámení, aby se nebála a pomalu si zvykala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís
27.1.15 12:56
@Gepardice píše:
Když jsem byla na prevenci, tak jsem se zeptala, jestli mi jí vezme. Říkala, že děti klientů bere a ať jí vezmu, až k ní půjdu za půl roku. Takže jsme tam byly asi v 10 měsících. Sedla jsem si s ní do křesla, mudr. tam má nad lehátkem monitor, kde plavou rybky - tak holka koukala, smála se na to a zubařka jí koukla do pusy. Říkala, že je to jen o seznámení, aby se nebála a pomalu si zvykala.

přesně tak.

• Citovat
  • Upravit
33005
28.1.15 18:54

@nevernamrcha Byl v roce, registrovaný je u stejného zubaře, jako můj manžel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí