Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Chtěla bych jít už teď, prcek má 8 zubů. Ale manželův zubař, ke kterému chceme přejít všichni, bere až v červnu. Ale nespěchám, malý má krásné zuby, čistíme pravidelně, tak snad nebude problém.
My šli k zubařce, kam chodím sama. Registrovala si obě děti. Oně byli kolem 9.měsíce poprvé. Jen koukla do pusy, jaké zoubky jsou a jaké ne. Některý zubař jen sveze na křesle…
Syn byl ve dvou letech, ale mam tam protekci.. jinak berou az ve skolkovem veku.. ![]()
Když jsem byla na prevenci, tak jsem se zeptala, jestli mi jí vezme. Říkala, že děti klientů bere a ať jí vezmu, až k ní půjdu za půl roku. Takže jsme tam byly asi v 10 měsících. Sedla jsem si s ní do křesla, mudr. tam má nad lehátkem monitor, kde plavou rybky - tak holka koukala, smála se na to a zubařka jí koukla do pusy. Říkala, že je to jen o seznámení, aby se nebála a pomalu si zvykala.
@Gepardice píše:
Když jsem byla na prevenci, tak jsem se zeptala, jestli mi jí vezme. Říkala, že děti klientů bere a ať jí vezmu, až k ní půjdu za půl roku. Takže jsme tam byly asi v 10 měsících. Sedla jsem si s ní do křesla, mudr. tam má nad lehátkem monitor, kde plavou rybky - tak holka koukala, smála se na to a zubařka jí koukla do pusy. Říkala, že je to jen o seznámení, aby se nebála a pomalu si zvykala.
přesně tak.
@nevernamrcha Byl v roce, registrovaný je u stejného zubaře, jako můj manžel.