Miminko ano i ne

Napsat příspěvek
Velikost písma:
529
3.5.19 14:36

Když kouříte venku a ne v místnosti, cigaretu držíte normálně a pak se navoníte, namažete krémem ruce a dáte si žvejku, nikdo to nepozná :mavam:
Jo, když se někdo celou cigaretu přehazuje ten smradlavý filtr a ještě na něj šmatlá při típnutí, ten pak smrdí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
3.5.19 14:52
@dracula-s píše:
Když kouříte venku a ne v místnosti, cigaretu držíte normálně a pak se navoníte, namažete krémem ruce a dáte si žvejku, nikdo to nepozná :mavam:
Jo, když se někdo celou cigaretu přehazuje ten smradlavý filtr a ještě na něj šmatlá při típnutí, ten pak smrdí :dance:

A předpokládám že kouříš nahá a pak se ještě osprchujes a umejes vlasy. :lol: Hele fakt je to jen tvůj přelud, že po cigaretě nesmrdis. Taťka mně nikdy nevěřil, že smrdí, i když se navoni atd. Ale jakmile přestal, tak najednou cítí kuřáka na sto honů.

Stejně tak smrdíš, když si ve tvé přítomnosti někdo zapálí a nebo přijdeš někam, kde se kouří. A taky se v popelníku nehrabes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
3.5.19 14:55

@P4ja Ne, ale používám aviváže a parfémy. Cigaretový kouř je stále jen kouř a jde převonět. Zajímavé, že to na mě ani doktorka nepoznala :roll: Také cítím kuřáka, když opravdu smrdí kouřem a sama kouřím. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
3.5.19 14:57

@P4ja Ale ať každý smrdí čím chce :D pořád lepší cigaretový kouř než zpocenina, nevykoupanina, zatuchlina nebo prostě kdejaký humusný, prasácký smrad :poblion: a že takových potkávám a na první pohled by to do nich člověk neřekl, to je teprve šmakozní :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
3.5.19 14:59
@dracula-s píše:
@P4ja Ale ať každý smrdí čím chce :D pořád lepší cigaretový kouř než zpocenina, nevykoupanina, zatuchlina nebo prostě kdejaký humusný, prasácký smrad :poblion: a že takových potkávám a na první pohled by to do nich člověk neřekl, to je teprve šmakozní :poblion:

Jasný, je potřeba ukázat na někoho horšího :) super argument :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1348
3.5.19 15:25
@SlečnaDahlia píše:
Je stokrát prokazaný nesmysl a pouhý alibismus kuřaček, že by stres z nekouření škodil dítěti více než cigarety. Není to pravda.

Nejsem kuřačka, to jen pro informaci. A ani slovem sem nezmínila, že by kouř pro plod nebyl škodlivý. Pouze jako zdravotník, co se pohyboval v této oblasti vím, jaký dopad na plod mají abstinenční příznaky. Přestat ano, postupně, nikoliv ze dne na den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
3.5.19 19:48

Taky si myslím, že doktor je cvok. Nečetla jsem vše, ale vyhulovat miminu notabene nenarozenému, z toho je mi nevolno…radši ať má absťák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí