Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Když kouříte venku a ne v místnosti, cigaretu držíte normálně a pak se navoníte, namažete krémem ruce a dáte si žvejku, nikdo to nepozná ![]()
Jo, když se někdo celou cigaretu přehazuje ten smradlavý filtr a ještě na něj šmatlá při típnutí, ten pak smrdí ![]()
@dracula-s píše:
Když kouříte venku a ne v místnosti, cigaretu držíte normálně a pak se navoníte, namažete krémem ruce a dáte si žvejku, nikdo to nepozná
Jo, když se někdo celou cigaretu přehazuje ten smradlavý filtr a ještě na něj šmatlá při típnutí, ten pak smrdí
A předpokládám že kouříš nahá a pak se ještě osprchujes a umejes vlasy.
Hele fakt je to jen tvůj přelud, že po cigaretě nesmrdis. Taťka mně nikdy nevěřil, že smrdí, i když se navoni atd. Ale jakmile přestal, tak najednou cítí kuřáka na sto honů.
Stejně tak smrdíš, když si ve tvé přítomnosti někdo zapálí a nebo přijdeš někam, kde se kouří. A taky se v popelníku nehrabes
@P4ja Ne, ale používám aviváže a parfémy. Cigaretový kouř je stále jen kouř a jde převonět. Zajímavé, že to na mě ani doktorka nepoznala
Také cítím kuřáka, když opravdu smrdí kouřem a sama kouřím. ![]()
@P4ja Ale ať každý smrdí čím chce
pořád lepší cigaretový kouř než zpocenina, nevykoupanina, zatuchlina nebo prostě kdejaký humusný, prasácký smrad
a že takových potkávám a na první pohled by to do nich člověk neřekl, to je teprve šmakozní ![]()
@dracula-s píše:
@P4ja Ale ať každý smrdí čím chcepořád lepší cigaretový kouř než zpocenina, nevykoupanina, zatuchlina nebo prostě kdejaký humusný, prasácký smrad
a že takových potkávám a na první pohled by to do nich člověk neřekl, to je teprve šmakozní
Jasný, je potřeba ukázat na někoho horšího
super argument ![]()
@SlečnaDahlia píše:
Je stokrát prokazaný nesmysl a pouhý alibismus kuřaček, že by stres z nekouření škodil dítěti více než cigarety. Není to pravda.
Nejsem kuřačka, to jen pro informaci. A ani slovem sem nezmínila, že by kouř pro plod nebyl škodlivý. Pouze jako zdravotník, co se pohyboval v této oblasti vím, jaký dopad na plod mají abstinenční příznaky. Přestat ano, postupně, nikoliv ze dne na den.
Taky si myslím, že doktor je cvok. Nečetla jsem vše, ale vyhulovat miminu notabene nenarozenému, z toho je mi nevolno…radši ať má absťák.