Miminko celý den nespí a pláče?

Anonymní
9.10.20 11:30

Miminko celý den nespí a pláče?

Zdravím nevíte co by mohlo být příčinou toho že miminko celý den pláče a nechce spát? Může to být nedostatkem mléka nebo je prostě jen takové uplakané. Máme 4 týdny a už si nevím rady nechci aby se malá zbytečné trápila ale nevím co s tím?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3720
9.10.20 11:40

Ma prdiky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
9.10.20 11:58

Kroutí se? Asi ji bolí bříško.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
9.10.20 12:32

Pokud máš dost mléka a nebrečí hlady tak druhý problém bývají jak píšou holky prdíky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
9.10.20 12:41

Některé děti bývají hodně kontaktní a náročné… Naštěstí se nám to vyhlo ale sousedka měla takového vnoucka..poteeboval být pořád na ruce, takže nejlépe satek, tuleni, mazlení… Masirovani břicha, nahrivání, vynechat mléčné, vigantol dávat spíš ráno a k tomu něco jako espumizan nasadit… Krmit dle potřeby ale ne zas co 30 min ať se mliko zpracuje… Zkusit Kočárkovat a pobyt venku co to jen jde, pokud kočár snese

Jinak nositko/satek… Přeji dostatek sil a pevné nervy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85407
9.10.20 12:49

No a jak uspavas a jaka jina opatreni delas? Nosis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
9.10.20 12:57

To jsme meli my… :roll:…porad musel byt na rukach, navic prdiky samozrejme, usnul jen v satku, neslo ho polozit, aniz by se vzbudil. V kocaru rev, ze pomalu neslo chodit ven. V noci Skoro celou dobu na prsu, jakmile nebylo prso v puse tak rev :lol: dudlik nechtel…je to na palici, ale clovek si zvykne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.10.20 14:25

Dáváme espumisan, probiotika a hřejivý polštářek na bříško. Jinak se pořád chová a když už usně a položím ji třeba po hodině tak řev. Na procházku chodíme každý den na cca 2 hodiny. Snažím se co můžu ale nestíhám další věci jenom mimi ale snad se to časem srovná. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2450
9.10.20 14:29

Neboj to prejde… Espumisan, vigantol, biogaia. Nosit v satku nebo nositku, nahrivaci polstarek na brisko, rektalni tycinka. Nam pomohl Hojdavak nebo Hacka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K92
2035
9.10.20 14:34

A na rukách a když je u tebe, tak normálně spí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.10.20 14:57

Pořád mám pocit že dělám něco špatně :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.10.20 14:58

@K92 Většinou spinká nebo kouká ale je v klidu

• Citovat
  • Upravit
2450
9.10.20 16:40

Mas proste tulici miminko to je cele :srdce: nic si z toho nedelej. Nase mala byla to same, i kdyz jsem obedvala mela sem ji na rukach jinak bylo zle. Do roka sem ji houpala jinak neusnula myslela sem, ze me upadnou zada pak sme poridili hojdavak. Pak se to v roce zlomilo. Ted ma skoro tri je to tuliva holcicka co me neustale vyjadruje lasku, dava pusinky, tuli se semnou. Nevysi na me. Milujeme se :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.10.20 17:47

@Renca8 Děkuji teď jste mě uklidnila. Já se pořád jen bojím aby malé něco nebylo. Ale to je u prvního mimiča asi normální. :)

• Citovat
  • Upravit
2450
9.10.20 19:58
@Anonymní píše:
@Renca8 Děkuji teď jste mě uklidnila. Já se pořád jen bojím aby malé něco nebylo. Ale to je u prvního mimiča asi normální. :)

Jo tak bat se uz budeme celej zivot. Jak uz jsou deti tak uz se porad bojime…muzes zajit k pediatrovi at ho prohlidne, muzes mu merit teplotu rano a vecer nekolik dni… Ale pokud je klid kdyz ho mas u sebe tak mu nic neni a chce jen tebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí