Miminko moc dole ve 23. týdnu

559
20.11.12 11:34

miminko moc dole ve 23 týdnu

Ahoj holky, včera jsem byla na kontrole a dr. mi dělala i ultrazvuk. Říkala, že prý je holčička moc dole, ale že je to snad tím jak teďka hodně roste. Prý nemám stresovat, ale to se lehko řekne :( Měli jste to některá taky tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8996
20.11.12 11:53

@Dančí Já mám dítě moc dole furt. Od začátku až doteď a to jsem už ve 29 tt. Dokud nerodíš tak se nestresuj. :D

Podle mě záleží na tom kde máš placentu - já jí mám dole, tak je dítě taky dole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
20.11.12 11:55

@Lynette díky za odpověď :)
placentu mám vepředu, ale nevím jestli je dole nebo ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
20.11.12 12:05

Jestli Dr. řekla, že je to v pořádku, zbytečně se nestresuj… Stres Ti moc nepřidá… Určitě je všechno v pořádku… :kytka: Já jsem zas ve 24.týdnu a mimi začalo kopat teprve minulý týden… taky jsem z toho byla nesvá… a dnes kope, tak jak má až si říkám, kdy vlastně spinká… ono si to všechno nějak poradí samo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
20.11.12 12:06

Ahoj, neboj, já první měla strašně nahoře a druhého zase moc dole a prvního jsem rodila 10 dní před termínem a druhého 5 dní, i když teda první byl vyvolávaný a skončil sekcí a druhý byl už plánovanou, protože byl na mě moc veliký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
20.11.12 12:08

Ahoj kocko, no, tak u me je to dost podobne… ;) Ale to se muze jeste zmenit, takze bych nestresovala… ;)

A nechces se taky prijit podivat k nam do skupiny? ;)

• Citovat
  • Upravit
559
20.11.12 12:12

@Ema N. už tam letím :)
A co ti dr. říkala, na to, že máš miminko moc dole?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
20.11.12 12:49

Ahoj, já jsem na tom podobně. Miminko je úplně dole a docela často a dost mě kvůli tomu bolí břicho…ale doktor říká, že se nic neděje, tak nevím :nevim: jsem ve 26. týdnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
20.11.12 12:52

Já to tak měla u obou těhotenství. Pokaždé mě doktor strašil předčasným porodem, dokonce jsem kvůli tomu docházela do porodnice na kontroly o měsíc dřív než ostatní. Synek se narodil 39+6 a dcerka vyvolaným porodem 37+3. Chce to jen při častém tvrdnutí bříška víc odpočívat. Mně doporučili i klidový režim, ale s tříletým chlapečkem to tehdá moc možné nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
20.11.12 13:30
@Dančí píše:
@Ema N. už tam letím :)
A co ti dr. říkala, na to, že máš miminko moc dole?

rekl, ze je to normalni, ja mam kriticky tyden 28, takze cekame na ten, jestli se nezacnu otevirat, ale snad ne.. ;)

• Citovat
  • Upravit
559
20.11.12 20:33

@Kaczenka mě taky dr. doporučila se šetřit, ale taky mám tříletýho synka a s ním se moc šetřit nejde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
20.11.12 20:35

@Lucista díky za odpověď. Mě právě břicho skoro vůbec nebolí, tak snad to taky nic nebude, jako u tebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IamSherlocked
21.11.12 11:14

Mě taky od 20.tt říkal dr. že mám miminko hodně dole a celkově mě pořád strašili s předčasným porodem, ale dnes jsem 37+0 a na porod se to zatím vůbec nechystá ;)

• Citovat
  • Upravit
559
21.11.12 20:45

@posibilities tak snad to u nás bude taky tak :)
a přeju brzký porod :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IamSherlocked
22.11.12 08:14

@Dančí Určitě ano. Já si stejně myslím že teď má ještě miminko dost prostoru a může se volně pohybovat v děloze, takže to, že je nízko, nemusí vůbec nic znamenat ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky