Miminko moc nízko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Macek 31
31.3.11 09:25

Ahojda já čekám dvojčata kluka a holku a kluk je pořád nízko až ho někdy cítím div ne v pipce když to tak napíšu. Spíš horší by bylo kdyby jsi se otvírala a zkracoval se ti čípek ,ale to by Ti dr řekl.

• Citovat
  • Upravit
1618
6.4.11 21:36

Ahoj, mně také řekla doktorka ve 22.tt, že je mimi přímo natlačené dole, moc jsem se bála. Poté mi bříško často tvrdlo, mám těu cukrovku a hepatopatii. 2 měsíce jsem ležela v nemocnici, ale spíše mě tam jen pozoovali, zda se nemění čípek. A neměnil. Poté co se malá otočila ve 31.tt hlavou dolů, se teprve čípek začal měnit, jelikož je opravdu hlavou hodně dole a tlačí, je to už i nepříjemné, takže pořád ležím. Nyní jsem 36 tt, čípek je krátký, jsem na prst, ale zatím nerodím:-)
Takže podle mě je to individuální, i když u mě toznamenalo 3 měsíce ležení:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tejkaa
1.4.13 22:06

Ahoj holky prosim vas ja byla minuly tyden na kontrole u sve doktorky a vse bylo super, jsem momentalne 24+4tt a dnes ted ne vecer se my zdalo ze me miminko kope jakoby uz chtelo jit ven smerem ke konecniku. Je to asi blbe tak psat ale prijde me to tak a tak me napadlo jestli je to normalni…mimi kope uz od 17tt A ted ten posledni mesic to sou opravdu nekdy supky:-) Co myslite???na jednu stranu si zas rikam ze mimi sebou sije neustale a nemuze me kopat furt jen do bricha.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.4.13 22:12

Já myslím, že když necítíš nějaký velký tlak, tak si může kopat všude možně, do močáků atd.

@tejkaa píše:
Ahoj holky prosim vas ja byla minuly tyden na kontrole u sve doktorky a vse bylo super, jsem momentalne 24+4tt a dnes ted ne vecer se my zdalo ze me miminko kope jakoby uz chtelo jit ven smerem ke konecniku. Je to asi blbe tak psat ale prijde me to tak a tak me napadlo jestli je to normalni…mimi kope uz od 17tt A ted ten posledni mesic to sou opravdu nekdy supky:-) Co myslite???na jednu stranu si zas rikam ze mimi sebou sije neustale a nemuze me kopat furt jen do bricha.
  • Citovat
  • Upravit
tejkaa
1.4.13 22:43

Asi ano a ja jen zbytecne plasim protoze nektere dny citim kopance pod zebra…a to zase neni tak nizko…tlak to neni sou to opravdu jen kopance…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky