Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Dnes jsem zažila to samé. Kluk ( necelých 6 m. )od 8:30 do 15:30 h vůbec nechtěl pít. Přiblížení k prsu znamenalo řev, který u něho vůbec neznám. Prso jsem si nahřála, trochu zmáčkla, aby vytekla kapka a prso jsem mu strčila i přes jeho odpor do pusy. Za chvíli začal dudat a pak vypil i z druhého.
Snad to tedy zítra nebude opakovat, ten hysterák byl děsnej.
Má druhá dcerka bojkotovala jako mimino kojení 2×, pokaždé to trvalo naštěstí jen jeden den, a vždy to mělo nějakou zážitkovou souvislost. Nemohlo to u vás být třeba taky tak? Poprvé to u nás bylo v 5m, cvičila s ní před tím velice nepříjemná fyzioterapeutka na Vojtovu metodu. Po druhé, v 8m, jsem nechala malou asi půl hodiny samotnou s dědou, kterého před tím nikdy neviděla (on je od pohledu takový „čert“
a dodnes je z něj nesvá). Pokaždé jsme jí na kojení nakonec ukecaly tak, že jsme jí houpaly v dece jako v koupací síti a pak jsem se k ní opatrně přiblížila s ňadrem a kojila jí ve stoje
, zatímco manžel s ní dál pohupoval, no přímo cirkusový výkon.
My dneska už dobrý. Byli jsme u mudry a říkala, ať dávám prikrmy a nabízím čaj a vodu. Když nebude chtít mliko, mám dát klidně dvakrát denně kaši ![]()
@Jjíťa píše:
Má druhá dcerka bojkotovala jako mimino kojení 2×, pokaždé to trvalo naštěstí jen jeden den, a vždy to mělo nějakou zážitkovou souvislost. Nemohlo to u vás být třeba taky tak? Poprvé to u nás bylo v 5m, cvičila s ní před tím velice nepříjemná fyzioterapeutka na Vojtovu metodu. Po druhé, v 8m, jsem nechala malou asi půl hodiny samotnou s dědou, kterého před tím nikdy neviděla (on je od pohledu takový „čert“a dodnes je z něj nesvá). Pokaždé jsme jí na kojení nakonec ukecaly tak, že jsme jí houpaly v dece jako v koupací síti a pak jsem se k ní opatrně přiblížila s ňadrem a kojila jí ve stoje
, zatímco manžel s ní dál pohupoval, no přímo cirkusový výkon.
To se mi líbí
![]()