Miminko nespí a nejí
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Damase1 píše:
@unuděná podle obvodní vše v poradku, ještě čeká na říjen k doktorovi ohledně te alergie, udělají další vyšetření a zjisti jak na tom je a měli by poradit, co a jak dávat dál..
mě by spis zajímalo, jestli by mohl trošičku te kaše aspoň večer před spaním, ze by mohl napapaný spinkat déle
Podle lékařky je to vše od zubu, protože ty mu rostou na jeho věk rychle a hodně už od 1 měsíce. Porad by jen žužlal láhev a masiroval dasne
Tak k čemu kaši, když se budí bolestí zoubků? Dejte mu Nurofen (čípek nebo sirup), dudlík nebo kousátko, případně kupte třeba Calgel na masáže dásniček.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ve čtyřech měsících může dítě, které jen na UM v klidu začít s příkrmy. Na noc bych ale byla opatrná, měla bych strach, aby mu to nezpůsobilo bolesti bříška. Spíš bych začala zeleninou a urychleně navštívila lékaře. I za tu cenu, že bych měla jet jinam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@herinkoj mám dvě deti, nemusíte se bát ale fakt se mi nechtělo rozepisovat, kolikrát během procházky mlicko vyliju a udělám nové..a venku to ani nejde nechat ty dvě hodky, ikdyz máme gelovy ohřívač je to tak na dvě tři hodky, další mlicka už pak vydrží min protože už to tolik nehreje a on to má nejradši teple takže hrozná spotřeba.. z každé flašky vypil lok a nic víc, dohromady je to nic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Damase1 A byla bych velmi opatrná na to tvoje „mám dvě děti, tak o tom něco vím“. Obzvláště prvorodičky jsou na tohle velmi háklivé, tak aby sis ještě neudělala zle v rodině. Pokud máš dvě děti, měla už bys vědět, že každé dítě je jiné a nedá se moc srovnávat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit