Miminko odmítá odstříkané mléko, znáte to?

Anonymní
22.11.23 20:22

Miminko odmítá odstříkané mléko, znáte to?

Předem avizuji, nepotřebuji přemlouvat ke kojení, nebo jiné komentáře. Moc prosím k věci.

Holky, mam skoro 3 měsíční holčičku. Plně jsem kojila, minulý týden jsem zkusila dat UM Kendamilk lahvickou Sauvinex (z osobnich duvodu jsem musela vyzkouset, zda ji bude chutnat a bude v pohodě s lahvičkou) Vše ok, malé to sedlo a nemá problém s kojením.
Nicméně, dnes jsem ji chtěla na noc jeste z lahvičky odstrikane moje mlicko, ale to mi ze stejné lahve nevypila. Mate nekdo zkusenost, ze mimi nechce odstrikane mlicko? Lahvickou to neni, UM vypije bez problemu.

Prosim jen k veci. ;)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Tuhy_LU
22.11.23 20:41

Pokud už nekojis z prsu, tak ji asi MM chutná méně než Kendamíl.
Jinak nevim, jsou to malé potvůrky. Ma nejmladší vydržela odmítat odstrikane mléko skoro cely den (respektive asi 12 hodin). Byla jsem na operaci a manžel už byl na nervy - mléka plný mrazak a mimino nepilo. A pak najednou jo. Těžko říct.
Teď to teprve čtu - ty k tomu ještě kojis. Tak to je zajimave. Vytrvej a nabízej; uvidis.

Příspěvek upraven 22.11.23 v 20:45

• Citovat
  • Upravit
16436
22.11.23 20:43
@Anonymní píše:
Předem avizuji, nepotřebuji přemlouvat ke kojení, nebo jiné komentáře. Moc prosím k věci.

Holky, mam skoro 3 měsíční holčičku. Plně jsem kojila, minulý týden jsem zkusila dat UM Kendamilk lahvickou Sauvinex (z osobnich duvodu jsem musela vyzkouset, zda ji bude chutnat a bude v pohodě s lahvičkou) Vše ok, malé to sedlo a nemá problém s kojením.
Nicméně, dnes jsem ji chtěla na noc jeste z lahvičky odstrikane moje mlicko, ale to mi ze stejné lahve nevypila. Mate nekdo zkusenost, ze mimi nechce odstrikane mlicko? Lahvickou to neni, UM vypije bez problemu.

Prosim jen k veci. ;)

Syn mi vypil odstrikane dva večery, přišel mi hladový, tak se jakoby dokrmil, pak už to odmítal. Takže co jsem měla zamrazených pár kelímku, tak jsem poté rozmrazila a vylila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
22.11.23 20:52

Jo znám to, z prsu baštil, ale potřeboval dokrmit, hrozný žroutik s refluxem :zed: UM v pohodě a odstříkaný už pak nechtěl. Věděl, že mu to UM prostě dám :lol: potvůrky no. A taky jsme na Kendamilu. On fakt chutná, je to pěkně tučný mlíko, to moje bylo samozřejmě slabota :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veru49
22.11.23 20:55

@Tuhy_LU Moc děkuju. Právě, že kojím. S tím UM je to už týden a od té doby jen plně kojím, ale dnes z te lahvičky moje mliko nechtěla. Zkusim zitra znova. :)

• Citovat
  • Upravit
Veru49
22.11.23 20:57

@Iwetas :) Moc diky! Takže jsi kojila a k tomu dokrm UM?

• Citovat
  • Upravit
6759
22.11.23 21:28
@Veru49 píše:
@Iwetas :) Moc diky! Takže jsi kojila a k tomu dokrm UM?

Ano 3 měsíce to šlo, pak už jen UM. Myslím, že pokud si ale chceš kojení zachovat co nejdéle to není úplně cesta. Lepší navýšit laktaci. U nás marný :( Ale zkoušet to zkoušej pořád s tím odstříkaným, třeba se fakt chytne :palec: držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
22.11.23 21:33

Napadá mě ještě, jestli jí vyhovuje teplota?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18705
22.11.23 22:08
@Veru49 píše:
@Iwetas :) Moc diky! Takže jsi kojila a k tomu dokrm UM?

Co tam přihodit jednu odmerku UM? Třeba si pamatuje, ze z flašky má byt hutnejsi :think: jinak kluk mi vypil cokoliv a holka ani moje čerstvý mliko z flašky nechtěla… ta má jen přesně svoji značku ‘máma natural’ :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veru49
23.11.23 08:50

@Kryptozoo Dneska zkusim znova a teplejší :) Děkuju

• Citovat
  • Upravit
Veru49
23.11.23 08:54

@Iwetas Upřímně (a prosím neodsuzovat!) nějak na tom kojení nelpím. Jsem samozřejmě ráda a kojím co to jde ale jsem taky neustále ve stresu, abych nesnědla něco špatného, aby se dobře najedla apd. Mám neustále strach, že třeba vyjedem na vylet a ja nebudu mit mliko, tak sebou vzdy taham UM. Zkusim to teď občas kombinovat ptz jednou/dvakrat za mesici nejsem na prijmu.

• Citovat
  • Upravit
6759
23.11.23 09:24
@Veru49 píše:
@Iwetas Upřímně (a prosím neodsuzovat!) nějak na tom kojení nelpím. Jsem samozřejmě ráda a kojím co to jde ale jsem taky neustále ve stresu, abych nesnědla něco špatného, aby se dobře najedla apd. Mám neustále strach, že třeba vyjedem na vylet a ja nebudu mit mliko, tak sebou vzdy taham UM. Zkusim to teď občas kombinovat ptz jednou/dvakrat za mesici nejsem na prijmu.

No jasný, to je samozřejmost a navíc tvoje věc. Já jsem do kojení fanda, ale sama jsem se tak dokonale vystresovala vážením před a po a proč pořád brečí a zvrací, že jsem nejedla skoro nic, no vlastně ne skoro :roll: prostě fakt nic a dopadlo to tak, že nekojím.
Mám pochopení, nám se na UM ulevilo oběma velmi :nevim: jíme i spíme. A to jsem neměla problém, že by mléko nebylo :roll: Dulezity je opravdu jen to, abys ty byla v pohodě pro ni :palec: Pak bude i ona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veru49
23.11.23 19:19

@Iwetas Tyjo, to je mi líto. Ale rozumím Ti, ani nevíš jak. Mě to kojení stresuje, ale zároveň jsem samozřejmě ráda… musim to spis pustit z hlavy a treba nám to kombo 3 mesice vydrzi, pak uz ji bude pul roku :)

• Citovat
  • Upravit
6759
23.11.23 19:24
@Veru49 píše:
@Iwetas Tyjo, to je mi líto. Ale rozumím Ti, ani nevíš jak. Mě to kojení stresuje, ale zároveň jsem samozřejmě ráda… musim to spis pustit z hlavy a treba nám to kombo 3 mesice vydrzi, pak uz ji bude pul roku :)

Tak držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
24.11.23 00:18
@Veru49 píše:

A nebylo by lepsi nejak zapracovat na tech panickych stavech??

Absolutne neni duvod se u normalniho mimina hlidat v jidle a absolutne neni duvod si myslet, ze „MM z niceho nic nebude“.
To je uplna kravina.

To bych se daleko vic bala toho, ze UM bude mit treba nejaky vypadek (dneska clovek fakt uz nevi u niceho), zapomenes ho s sebou, omylem se ti vyleje, atd atd, zlaty prso.

Tvoje strachy jsou uplne iracionalni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna