Miminko samotář??

Napsat příspěvek
Velikost písma:
43031
2.7.10 16:22

Necti jen silene knihy samozvanych americkych vychovatelu, precti si Matejcka a dozvis se, ze dite neudrzi pozornost dlouho a ze ho nesmis pretezovat. nastesti deti maji schopnost v pravy cas vypnout, takze se ani pretizit nedaji.
mas normalni mimco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
2.7.10 20:47

Příspěvek upraven 05.06.12 v 14:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
2.7.10 22:08

Adhelaid, to si tak neber, já myslím, že to nikdo nemyslel zle, ono to tak trochu vyznělo, že jsi malinko nešťastná z toho, že neudrží pozornost, aby si vyslechl všechny ty skvělé říkanky a písničky :lol: Určitě tě nikdo nechtěl urazit nebo chytračit, ale kolikrát se tu lidi ptají na hrozné blbosti (nemyslím tebe :wink: ), tak člověk neví, z psaného projevu nadsázka poznat vždycky nejde a občas se to pak přežene. Stejně tak ty zas z psaného projevu necítíš tón hlasu, jakým by to ten člověk řekl a kdybysme ti to takto řekly tváří v tvář, vezmeš to určitě v pohodě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
2.7.10 22:33

Žádná s holek to nemyslela zle. Nebuď tak vztahovačná :wink: Jak bylo psáno, dej všemu čas. Ty se miminku věnuješ jak nejlépe umíš, ono si o další pozornost brzy řekne samo.
Ani se nenaděješ a prcek si ze školky „dotáhne“ plno básniček a písniček. To pak budeš štěstím bez sebe, když se v 5:55 zeptá, jestli chceš zazpívat nějakou píseň :mrgreen: Naše mladá momentálně před spaním zpívá „živjó, živjó…“ pochytila to na svatbě mé sestry.
Tak se na holky nezlob

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
2.7.10 22:35

…je fakt, že taky jsem to pobrala nejdříve tak, že Ti jde o to, jak přinutit mimino, aby hltato veškerou dětskou poezii. :mrgreen:
Nikdo nebyl arogantní a určitě by Tě nikdo nenazval blbkou. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
3.7.10 14:59

Ahoj, budu vypadat jak krkavčí matka, ale když byla dcerka malička (kolem těch 7týdnů), byla jsem šťastná, že ji kolikrát stačilo jen koukat na stěnu nebo na strop a byla spokojená a já mohla alespoň chvilku hodit relax.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
4.7.10 07:35

Ahoj zakladatelko,přemýšlela jsem jestli mám vůbec psát,všichni se na mě teď asi vrhnou! :mrgreen:
Moje dcera je taky introverd(samotář) a já jsem extroverd.Už od začátku vydržela hodně sama- měla reflux a nemohla se moc chovat(tak jsem si k ní lehala na postel,abych se jí věnovala)Pak dlouho vydržela pod hrazdičkou,tď v ohrádce taky- prostě si myslím,že je to o povaze,nicméně se jí taky snažím věnovat co nejvíc.U nás byl problém,že do šatku ani do nosítka nemohla- zvracela strašně,ale tobě bych to doporučovala.Příště ho určitě vyzkouším.Nemůžu si ztěžovat,mám s dcerou skvělý vztah,občas se mi to i hodí,že je samostatná- učím Aj a studuju Vš a když uklízím RD,tak si prostě vyhraje sama,ale občas mě to taky děsí jako tebe,že se jí dostastečně nevěnuju(je mnohem starší než vy- 1 rok)Ale napadalo mě to od začátku.V kolektivu je to vidět nejvíce- děti má ráda,ale má odstup(trochu se jich asi i bojí),ale zapojoje se s nadšením,jen nemá ráda,když se jí děti dotýkají..Třeba teď sedí sama v židličce(vidím na ni)a pokouší se snídat :-P -tzak jdu za ní,ať se mi taky chvilku věnuje :huban: Drž se,věnuj se mu,nos ho,chovej ho,povídej si sním- ať nezůstane moc velký samotář.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
4.7.10 07:44

Zvolni, nechceš od něj moc? Miminka žijí ve svém světě. Je to malé mimčo, možná někdy přemíra knih škodí. Nezlob se, :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
4.7.10 07:47

Enny3 - tvoje malá je normální, děti se zapojují do hry s ostatníma dětma až ve dvou letech až ve dvou a půl. Můj TOmík (26měsíců) si ještě moc s dětma nehraje. Hraje si pouze s těmi co zná už dlouho. Na dětském hřišti děti pozoruje a je šťastný. Trvá mu dýl, než se zapojí, ale líbí se mu to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
4.7.10 09:35

jo,jo přesně tak- neříkám,že není normální-ale jen že je prostě introverd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie