Miminko v noci nespí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2922
27.10.16 09:34

@Emno to je jedno co to je ale hlavně ať už to přejde. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
27.10.16 10:42

@Netopýr1 Když víš, co to je, můžeš k tomu porůznu přistupovat, zkoušet jiný kroky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.10.16 10:43

Ano dudlik jsme zkouseli, ani ten neutisil plac, noseni zabralo na par minut a jako kolika se mi to opravdu nezda, protoze se ani nekrouti- jen obcas nekdy. Asi to budou fakt ty nerviky :( nebo mozna oboje dohromady…asi nezbyde nic jineho nez vydrzet a vydrzet, ale jde to tezko, 7 hodin place je opravdu dlouha doba :,( kazdy den se bojim vecera co zase bude :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
27.10.16 10:53

@VeronikaDee Jo, taky jsem to prožívala podobně a bylo mi jí hrozně moc líto, i jsem s ní zprvu brečela, než jsem to přijala. Našli jsme nějaký ty metody, co občas trochu zabraly - zkoušela jsi fén, vysavač, drncání v kočáru venku, hudbu, hopsání na balonu? Zkus, pomůže třeba na chvilku, ale i tak… Je to to, co nám na chvilku pomáhalo…Vnímej to tak, jak to je, musíte tim oba projít, za měsíc to bude už určitě lepší, bude to kratší a ne každej den. Hlavně buď s nim, ať má neustále oporu… Držim palce, ať je brzo líp, a pevný nervy. Když z tebe ucejtí, že jsi v tý situaci klidná a víš, o co jde, i jemu bude líp…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
27.10.16 12:20

@VeronikaDee drzim palce, at neco zabere a kdyztak napis za cas, jak jste dopadli a cim to bylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.10.16 15:37

Zatim diky vsem za rady a tipy. Urcite se pak ozvu, zatim budeme bojovat a zkouset ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31197
27.10.16 15:47

@VeronikaDee Hele, ja mela starsi dceru hrozne plactivou, ta kdyz nespala nebo nemela prso v ustech, tak jela, ale strasne. Navic spala malo, nejhorsi dny prorvala i 17 hodin… Az do 9 mesicu a pak jeste to nebylo ono, dokud nezacla chodit… Pak uz docela dobry. Takze ja dodnes rikam, ze se nudila, ale byl to sileny rok, misto, aby si clovek uzival miminko, tak byl zraly na psychiatra a vymyslel vsemozne horrorove teorie… :hug: Tak at to u vas prejde driv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.12.17 18:25

Dotaz

Zdravim, mam 4 mesicniho chlapecka ktery je plne kojeny. Kdyz jsme prijeli z porodnice krasne spinkal skoro celou noc. Ted se v noci budi po dvou hodinach nekdy i po hidine a pul a pije. Znamena to ze mu vecer mliko nestaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
18.12.17 11:08

Může mít růstový spurt a potřebuje více jídla, nebo jeho nervová soustava dozrává a má to vliv na spánek - častěji se budí a uklidňuje se u prsa, mlékem… může se měnit spánkový rytmus, takže dochází k častému buzení a opět pomáhá jen prso… prso není jen o jídle, má velkou roli pro psychiku dítěte, takže bych v tom neviděla pouze hlad.
Za pár dnů se to zase může změnit (mám 4 měs dítě a asi týden se takto budilo, už pár dnů spí zase klidněji - a nezměnila jsem nic).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí