Miminko v noci nespí

26.10.16 23:26

Miminko v noci nespi

Maminky prosim o radu me 3 tydenni miminko pravidelne kolem 18 hodiny zhruba do 2 do rana probreci v kuse celou noc, nakrmeni jsme, prebaleni, prdiky nemame…vyzkousela jsem uz vse. Chovani, nahrivani briska, kapicky, zpivani, ukolebavky, ruzne polohy, kocarek, ale proste nic nezabira. Jsem uz zoufala :(, mala vydrzi brecet i 5 hodin v kuse. A kdyz nahodou usne na rukach, po predelani do postylky zacne znovu brecet. Premyslim o homeopaticich mate nekdo zkusenost? Dekuji vsem za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69235
26.10.16 23:30

A zkoušela jsi ji vzít do postele k prsu a nechat usnout u prsa a nechat u tebe v posteli? Co dáváš za kapičky? Nedáváš Espumizan?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.10.16 23:34

Zkousela, ale jelikoz uz nekojim, tak ani to nepomohlo, v posteli se ji nelibi, ani u me na brichu :( davam ted Sab simplex. Espumisan nezabiral ikdyz je v nem stejna ucinna latka. Dnes jsem dala i baby calm na zkousku. Ale boleni nema a stale place :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
26.10.16 23:36

To je mi líto, to musí být vyčerpávající :hug: :hug: pomůže ti někdo ji ponosit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
26.10.16 23:37

Ty a přes den nepláče, indy je v klidu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.10.16 23:39

@terinka4444 Nastesti mi pomaha mamca, ale uz si taky nevi rady. Ano pres den je klidnoucka, zlate miminko, ale vecer uplny obrat. Vcera vydrzela 7 hodin v kuse plakat nebyla k uteseni. Byli jsme zrovna v nemocnici na pozorovani, ale testy ma v poradku nic ji neni, je zdrava. Takze jsem v koncich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
26.10.16 23:39

A co vsechno ji davas (kapicky, probiotika…) a jake mas um? Nemuze byt chyba nekde v tom? A kdy miminko takhle zacalo brecet poprve?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.10.16 23:54

@koziskova Ten Sab simplex, vitamin D od doktorky, probiotika jen nekdy - apo laktik a mleko Nutrilon pro futura, davali ji ho i v porodnici a zda se ze nam vyhovuje. Zacala plakat par dni po navratu z porodnice, pak to na chvili ustalo a ted zase. Taky se casto leka i ze spani a zrychlene dycha… nemuze to byt treba i porodem? Sice byl bez komplikaci ale vyvolavany..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
27.10.16 00:02

Nedavas vecer vigantol?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
27.10.16 00:04

A zatina se? Malej takhle plakal vždy na večer začal a úplný hysterak několik hodin pak usnul vyčerpáním ale.zase ho to vzbudilo. Dělalo to mlíčko z porodnice nesedlo mu. Prdiky mel v pohodě ale nemohl se vykakat. nas z těchto stavů zachránila rourka a změna mlíčka. Potom také hodně mimisum nesedne vigatol D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
27.10.16 00:05

Prave na ten Vigantol mam spadeno. Dceri (5 tydnu) pravdepodobne nesedi. Zkus si o tom neco nekde najit a precist.
Ja to ted resim tak, ze ji chci dva dny nechat bez nej a pak ji dam jine - Jamieson Baby-D. Dneska je odpoledne nedostala a hned mame klidnejsi vecer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
27.10.16 00:06

@DomísH Umělé mléko u nás taky byla věda, teď dávám Bebu Comfort a naprostá spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.10.16 00:14

To s tim Vigantolem me ani nenapadlo, diky. Davame presne ten, mlicko jsme zkouseli predtim vymenit za hipp, ale zadna zmena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
27.10.16 00:14

@koziskova každému sedne něco jiného mám beba zavarila a nutrilon je spokojenost. Je to různé co mimco to něco jiného nesedne ale bříška mají snad všichni stejný. Kort prckove na um. Já si tím taky prošla a vždy když to čtu jak má někdo problém tak je mi to až lito protože to je šílený. Hodně jsme mazali i bříško pupíkem a hlavně tedy rourkovali třeba i 5 X denně aby se mu to povolilo. Pak už to šlo jenom k lepšímu. Hlavně byly klidné noci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.10.16 00:22

Taky taky…zlata rourka i ten pupik pouzivame a na brisko pecickovy polstarek a cviceni, ale kdyz jsme bez boleni a mala stale place je to o nervy…protoze uz me nic nenapada co tak udelat :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí