Miminko vyvádí, dokud nevstanu

125
14.6.17 07:11

miminko vyvádí dokud nevstanu

Prosím o radu, přijde mi to totiž úplně absurdní. Náplní miminka je víceméně ležet, hrát si, mazlit se, snažit se hýbat, být přebalené, napapané, když chce u mámy v posteli nebo v dětské postýlce. Zejména v pět ráno. Jenže můj sedmiměsíční miláček vyvádí, dokud nevstanu. Navzdory tomu, že je o něj postaráno a podávám mu v kómatu hračky, dávám žmoulat plenku do ručičky, napít, zkontroluju, jestli není pokakaná.. Nic jí nechybí, dělá to, co celý den, ale dokud mě nevidí sedět, mrčí, křičí a je protivná jak blázen. Když vstanu, je najednou spokojená, i když pro ní se skoro nic nezmění. I když asi se míň nudí. To jsem si jí nějak rozmazlila, nebo co? Už jsem z toho docela zoufalá. Jinak je zlatá a celý den hodná, jen ty rána jsou na zabití. Potom samozřejmě do osmi ráno odpadne a spí půl dopoledne. Jenže to já už neusnu. Spát chodí v osm večer. Nemáte někdo podobnou zkušenost nebo radu co s tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
432
14.6.17 07:15

Mrčí, i když si ho vezmete do postele? Ten náš by taky za chvíli vyváděl, kdybych si ho nevzala k sobě. A vůbec bych neřešila, co je nebo není náplní miminka. Každé má jiné potřeby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1805
14.6.17 07:17

No a co? Normální, řekla bych dost hodné mimino, v 7 měsících jsme to měli mnohem horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
14.6.17 07:18

Máš ranní ptáče no. Já to měla taky, ale nevadilo mi to, radši budu vstávat v 5 než aby večer strasila do 10. Moje dítě celkově ten noční spánek mělo kratší než ostatní děti. A vstává brzy do dneška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
14.6.17 07:31

Je to uplne normalni. Ta moje se kolikrat hlasi ve i 4 rano, ze je vyspana a co teda budeme delat :D Za ty dve hodky pak vzdycky znova vytuhne :P Je to ranni ptace.

Musis vydrzet, jdi s ni treba o trochu driv spat, kdyz se vzbudi vem ji k sobe. Casem ji to mozna prejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
14.6.17 07:42

Vítej v realitě miminek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
14.6.17 07:43

Díky za rady. Napadá mě, že je teda asi spíš problém v tom, že já sice jdu spát v deset, ale v půl jedný chce prcek nakrmit (i když večer má kaši) a já pak nemůžu nejmíň do čtyř usnout (do kohouta :-) no a v pět pak právě vstává ona. Asi si teda budu muset nechat napsat něco na spaní, i když nevím, jak se o ní pak budu zvládat postarat, protože přes den spánek nepadá, mám tu řemeslníky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
14.6.17 07:47

@martinca Mě zaráží, kolik maminek si myslí, že se miminko má nebo může přizpůsobit jim. To fakt ne. Spíš vy se přizpůsobíte jemu. Sama přiznáváte, že máte problémy se spaním a není to vinou miminka. Buď choďte spát s ním ve 20 nebo si nechte něco na spaní napsat. Nebo jestli kojíte, tak v těch 5 vzít do postele a kojit vleže, to ten náš vždycky ještě na hoďku dvě zabere. Máte naopak štěstí, že se vám budí jen jednou, co by za to spousta jiných maminek dala… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
14.6.17 07:54

Řekla bych, že je to neskutečně hodné a milé miminko :-) Vzala bych ji ráno do postele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
14.6.17 07:56
@Perandoreshe píše:
@martinca Mě zaráží, kolik maminek si myslí, že se miminko má nebo může přizpůsobit jim. To fakt ne. Spíš vy se přizpůsobíte jemu. Sama přiznáváte, že máte problémy se spaním a není to vinou miminka. Buď choďte spát s ním ve 20 nebo si nechte něco na spaní napsat. Nebo jestli kojíte, tak v těch 5 vzít do postele a kojit vleže, to ten náš vždycky ještě na hoďku dvě zabere. Máte naopak štěstí, že se vám budí jen jednou, co by za to spousta jiných maminek dala… :)

Tak to se jim moc omlouvám, to jsem netušila. Mám vážně zlaté miminko. V osm vážně neusnu, vyrazím k tomu doktorovi, ať mi něco napíše. Bohužel nekojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
14.6.17 08:04

@martinca To se neomlouvejte, aspoň jste se to dozvěděla, jak jste na tom dobře. Máte vážně štěstí. Jiné musí miminko třeba sáhodlouze uspávat v náručí nebo k němu vstávají co hodinu. To Vaše vám prostor ke spaní dává, problém je tady ve Vašem vlastním spaní no… Jinak se s tím u miminka nedá nic moc dělat. Kdyby vám někdo v tu 1 ráno řekl „tak a teď spi“, tak Vám to asi moc nepomůže, nemůžete to chtít po miminku v 5 ráno, kdy už má pořádně naspáno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
14.6.17 08:04
@Bela111 píše: Řekla bych, že je to neskutečně hodné a milé miminko :-) Vzala bych ji ráno do postele.

Já si ji beru ráno do postele, ale to vůbec nepomůže. Dokud nevidí, že sedím, roztahují se rolety a dává přehoz, je to úplně stejný, jako v postýlce :-) Ale po tom, co jste mi tu napsaly, už si vůbec nestěžuju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8502
14.6.17 08:15

Tve miminko je opravdu hodne, muj syn se tou dobou budil co 20-60 minut a v 5 definitivne vstaval. Ted je mu 16 mesicu a vstava v 7.
Ja jsem tedy vzdy usnula do minuty a pak kolem te osme jsem take spala s nim…
Nicmene tahle informace Ti asi nepomuze, takze mam nekolik rad:

• prasky na spani na noc a v noci at vstava manzel, pokud to ma s usinanim lepsi, nez Ty
  • v 7 mesicich uz dite MUZE spat celou noc. Ja to syna naucila v 11 mesicich, kdyz se jeho spanek nelepsil, ale horsil. Jde o to v noci mu mlicko proste nedat, nevyndavat z postylky - bude brecet, ale byla jsem tam s nim, mluvila a hladila. Mne osobne se 7 mesicu zda jeste mala, pockala bych s tim do 9-10 mesicu a pak bych holcicku naucila spat celou noc. Chce to tak 2-3 dny pevne nervy, ale vysledek stoji za to.

Mozna se to nekomu zda drasticke, ale mam nazor, ze aby mohla maminka fungovat tak, jak ma, musi byt vyspana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
14.6.17 08:16

@martinca Bohužel je to bezne. Ale třeba te potěší to, ze starší takhle vstává jen v lete. V zime spí, protože není světlo ;) spát chodi on i mimino kolem deváté večer, kojim dvakrát za noc a většinou vstavame kolem půl šesté (starší sice děla bugr dřív, ale to ja se odmítám hnout). Zvyknes si :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
14.6.17 08:18

Dřív než doktora bych zkusila bylinky, homeopatika a nebo hořčík, vitamín B.

Když jsem otěhotněla, tak ni tak nějak došlo, že se pár let nevyspím do růžova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí