Miminko zvrací po kaši
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Miminko zvrací po kaši
Ahoj, od kdy jste začali dávat kaše?
Moje mimi (7 měsíců) buďto nechce vůbec a když už si vezme, sní půlku a vyzvrací…
Zkusila jsem víc druhů, od Sunaru, HiPP, Nestlé…
Bojím se, aby neměla nějaké problémy… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak ji ty kaše nedávej. Bez kaše může žít…není to nic co potřebuje k životu. Já je začala dávat dceři kolem 10m a to jen ráno na snídaní. A taky moc nechtěla… snad v roce a půl už je přestala jíst uplně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
5M. Dávám nemlecnou do mléka. Hodně fotkou aby to šlo lip. Buď na snídani nebo večeři. Kaši jako hustou nechce.
- Citovat
- Upravit
Kaše není nezbytně nutná k životu. Může mít alergii na bílkovinu kravského mléka, pokud to jsou mléčné kaše. Prostě je nedávej a za měsíc či dva trošku zkus a uvidíš. Syn mi takhle zvracel jogurty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Souhlasím s Veru1987. Pokud ti dcera po kaši zvrací, tak jí to prostě nedávej. Kaše je taková mantra… Máš pocit, že mimino má hlad, dej mu kaši. Budí se ti v noci? Dej mu kaši… atd atd. A přitom to není nic, bez čeho by nemohlo žádné dítě být. Naopak na noc jsou ty kaše dost těžké, takže kdyžtak ráno. Přesně pod tímto dojmem, kaše, kaše, kaše, každé spokojené dítě jí kaši, jsem synovi cca v půl roce udělala večer kaši. Hrozně špatně spal a v noci jsem třeba 10× kojila, proto jsem myslela, že mu to pomůže na hlad. Po kaši se pozvracel. Přičetla jsem to něčemu jinému a asi za tři dny jsem to zkusila znova, ve spánku hodil takovou šavli, že jsem s tím okamžitě přestala. Za chvíli mu bude 2,5 roku a kaši jí opravdu jen občas. Pokud nedělá dceři dobře, nedávej jí to. Opravdu dost dětí podle mě kaši špatně tráví.
PS - mě zvracel nemléčnou… takže to nebylo ani intolerancí na kravskou bílkovinu… :/
Příspěvek upraven 12.05.22 v 19:14
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Davala jsem az pozdeji a ciste obilne, pokud davas ty ochucene, tak tam muze byt problemu vic…jinak mela doted UM nebo MM?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kojenemu miminku nemusi mlecne kase z umeleho mleka chutnat, muze ho bolet brisko..
Kupuju nemlecne kase, kdyz jsem mela odstrikano, pridala jsem MM. Nebo jen presnidavku. Doma mam pro pripad nouze UM Beba, tak nekdy dam jednu az dve odmerky, ale mela jsem ji vyzkousenou, ze malymu chutna a nema problemy s brichem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janca096 : pokud ty mlecne jis, tak by se treba ABKM nejspis jiz byla projevila, ale muze se stat ledacos…ale souhlasim s osttnimi, kase neni nic nutneho, ochucene a v tomto veku uz vubec…pokud ji nedelaji dobre, nedavej, nic se nestane. Az zacnes davat mlecne veci, asi bych byla opatrna, ale uvidis. Taky muzes pripadne vyzkouset ty cisto obilne, jestli to bude lepsi…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janca096 tak ji to nedavej.. můj mladý měl ve stejném věku alergickou reakci, byli jsme 4 dny v nemocnici.. od té doby kaši prostě neměl ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kaše je těžká do bříška, moje druhá dcera také zvracela, dala jem pauzu a později je už snesla na snídani. Prostě jí nějakou dobu nedávej. A jestli ta kaše byla na noc, tak to bylo těžké, příště zkus na snídani po probuzení, ale dala bych odstup a jen řidkou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit