Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
aj pri mimomaternicvom tehotenstve byva test aspon slabo pozitivny.
a mimomternicove by len pohmatom asi nespoznal.
ahoj mě to ukázalo i na testu mimoděložní, a pak na ultrazvuku a to bylo 100%.
Dnes mi dr řekl, že to vypadá, že mohu být mimoděložně těhotná, jsem z toho úplně hotová,proto bych se chtěla zeptat na pár otázek, těch které tímto prošli, jak vypadá operace? Jak dlouho bych musela být v nemocnici? A další těhotenství, může se stát znovu, že to bude mimoděložní? Děkuji…
Ahoj, třeba jde o časné těhotenství. mně na to doktor taky upozorňoval a ve finále se mi narodila holčička.
přeju hodně štěstí. ![]()
Zatím neplaš dokud to nemáš potvrzené. Zbytečně by ses stresovala anebo taky mimi. já měla taky podezření na mimoděložní a dneska mám nádhernou roční dceru. Být tebou, tak bych se zatím nestresovala a přeju ať to dobře dopadne
![]()
Já měla mimoděložní,ale dozvěděla jsem se to až po operaci.Mě to dělali laparoskopicky,byla jsem v nemocnici 3 dny.Doktor mi říkal,že je málo pravděpodobné aby se to opakovalo,ale stát se může cokoliv.
jenže já mám zpoždění už dva měsíce
proto plaším, strašně se bojím ![]()
Anonymní píše:
jenže já mám zpoždění už dva měsíceproto plaším, strašně se bojím
no, já ti to řeknu takhle, já otěhotněla až dva měsíce co jsem nedostala MS, takže možné je všechno. ![]()
Tak neřeknu ti jak vypadá operace proto že moje mimoděložní těhotenství už má 31tt
.
V den laparoskopie byl plod v děloze a to mi cca 3-4 dr tvrdili že je to na 99% mimoděložní..Držim palce at to máš stejně
Kamča.dalmatinka píše:
Tak neřeknu ti jak vypadá operace proto že moje mimoděložní těhotenství už má 31tt.
V den laparoskopie byl plod v děloze a to mi cca 3-4 dr tvrdili že je to na 99% mimoděložní..Držim palce at to máš stejně
Tak snad ti někdo bral hcg.Kolik máš hodnotu a v jakém si týdnu?