Mimoděložní těhotenství v 6tt

Anonymní
8.6.20 16:29

Mimoděložní těhotenství v 6tt

Ahoj holky, mám na vás dotaz, abych začala od začátku tak mám rok a půl holčičku, mám od jejího narození jiného partnera, než je její otec s partnerem se snažíme o miminko o jedno jsme přišli v listopadu (zamlklý potrat) a teď jsem měla pozitivní test a poslední měsíčky jsem měla 27.4. Dnes jsem byla u gynekologa a ten mi řekl, že bych měla být 6tt ale na ultrazvuku není skoro nic, tak se chci zeptat jestli to tak někdo měl taky? Říkal, že se může stát, že to bude i mimoděložní těhotenství :,( :,(..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3032
8.6.20 16:39

Může se stát, že těhotenství je mladší, tak nic nevidí. Kdy máš další kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.20 16:41

@EvieK doktor mi bral krev a zítra mi zavolá, jinak kontrola, asi ve čtvrtek podle toho jak dopadne ta krev, každopádně mám hrozný strach, aby to zas nedopadlo nějak bledě :?

• Citovat
  • Upravit
3032
8.6.20 16:51
@Anonymní píše:
@EvieK doktor mi bral krev a zítra mi zavolá, jinak kontrola, asi ve čtvrtek podle toho jak dopadne ta krev, každopádně mám hrozný strach, aby to zas nedopadlo nějak bledě :?

On ti to asi vypočítal podle MS, že? Věřím, že máš strach, držím palce ať to dobře dopadne na začátku je to buď a nebo, bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
8.6.20 16:53

Může se stát cokoli. Klidně může být mladší, a pak to nesedí. Taky se mně to stalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.20 16:58

@EvieK jo přesně podle MS :) právě, jak říkáš, děkuji moc!

• Citovat
  • Upravit
3032
8.6.20 16:59
@Anonymní píše:
@EvieK jo přesně podle MS :) právě, jak říkáš, děkuji moc!

No mě podle MS taky vycházelo jinak, nakonec bylo mladší, takže držím palce, dej pak vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.20 17:02

@P4ja to by se mi ulevilo, a v kolikám ti řekli že jsi? A opravdu si byla teda kolik? Jestli se můžu zeptat? Protože já nemám příznaky na to, že by to mělo být mimoděložní, jako podbrisek mě bolí, ale tak normálně, jako u prvního těhotenství 8o

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.6.20 17:03

@EvieK a na ultrazvuku jsi to měla jak? Děkuji, určite dám

• Citovat
  • Upravit
21091
8.6.20 17:05
@Anonymní píše:
@P4ja to by se mi ulevilo, a v kolikám ti řekli že jsi? A opravdu si byla teda kolik? Jestli se můžu zeptat? Protože já nemám příznaky na to, že by to mělo být mimoděložní, jako podbrisek mě bolí, ale tak normálně, jako u prvního těhotenství 8o

MS mně spočítala o 11 dnů později než skutečně proběhla. Ale každý to má jinak. Držím palce. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3032
8.6.20 17:06
@Anonymní píše:
@EvieK a na ultrazvuku jsi to měla jak? Děkuji, určite dám

Vycházelo to podle MS na 7tt a nakonec jsem byla v 5tt. Ale šel vidět vaček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15227
8.6.20 17:38

Ovulace mohla být pozdeji. Kolikateho si měla poprvé pozitivní test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.20 17:41

@karkarka 24.1. Ale byl to jen duch :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.6.20 12:13

@EvieK ahoj, tak jsme byla dneska na kontrole a jsem v 5tt a vacek tak už byl a zatím vypadá vše ok, hrozně se mi ulevilo :dance:

• Citovat
  • Upravit
3032
11.6.20 15:05
@Anonymní píše:
@EvieK ahoj, tak jsme byla dneska na kontrole a jsem v 5tt a vacek tak už byl a zatím vypadá vše ok, hrozně se mi ulevilo :dance:

No vidíš, držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky