Dalacin mast ve tretim trimestru

55
8.6.20 15:10

Dalacin mast ve tretim trimestru

Ahoj holky užíval někdo tuto masticku do pochvy? Mě našly stafylokoka ale v pribalovem letáku je asi 50 nežádoucích účinků, ztoho kvasinky, zánět pochvy krvácení tak mě řekněte co to je za krém s takovýma nežádoucím ucinkama! 8o, tak jestli to někdo užíval a obeslo se to bez toho :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
8.6.20 15:11

@Martina128 dr asi ví, proč ti to napíše.. U většiny léků i je, že to jako těhotná máš konzultovat s dr.. A nežádoucí účinky se musí uvádět všechny :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
8.6.20 15:36

Ja brala antibiotika dalacin..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
8.6.20 15:52

@Safrik a bez nežádoucích účinků? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
8.6.20 15:52
@Martina128 píše:
@Safrik a bez nežádoucích účinků? :D

Bez :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
8.6.20 17:07

Dalacin je antibiotikum, které se může bezpečně dávat ve 2. a 3. trimestru. Lékařka ho pravděpodobně nasadila na základě výtěru, kde vyšel stafylokok a na základě určení citlivosti této bakterie na různá antibiotika - tím je zaručeno, že bude fungovat. Určitě ti ho nedala jen tak naslepo. Je potřeba to přeléčit, aby se miminko nenakazilo při porodu. Nežádoucí účinky musí být uvedeny v každém příbalovém letáku, bez toho by lék nemohl být uveden na trh, ale jsou velmi vzácné. Já jsem ho měla cca před rokem a žádné nežádoucí účinky jsem neměla. V klidu, doktorka ví, co dělá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí