Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@EvkaSKlarkou
Mne doktor řekl, že mám nepruchodny vejcovod a druhý jen minimálně pruchodny. Jsem těhotná a hádej kudy vajíčko prošlo, tím co má být úplně nepruchodny. Nevzdavej to, držím palce, ať je tam, kde má být. ![]()
@Umík Gratuluju k miminku ![]()
Snad to bude i můj případ. Jak jsem v neděli uviděla ty dvě čárky, začala se mi třást ruka a rozplakala jsem se štěstím… Je to prostě zázrak ![]()
Ahoj, je tu mezi vámi některá, která měla jasné známky mimoděložního a nakonec se to nepotvrdilo?
27.11. jsem vysadila léky po neúspěšném transferu embrya, potvrzeno negativním HCG z krve.
1.12. ms stále nepřicházela a tak mi to nedalo a udělala jsem si test, byl lehce pozitivní.
3.12. přišlo krvácení, myslela jsem si, že je to menstruace a odchází to. Ranní hodnota HCG 38
Jenže test sílil, krvácení trvalo dva dny a teď mám hnědé špinění.
6.12. HCG 90
7.12. na ultrazvuku nízká sliznice, malé mnozstvi tekutiny okolo jednoho vaječníku a nikde nic.
Podezření na mimoděložní a naplánované další kontroly. Neměla to tak některá z vás a nakonec z toho bylo biochemko nebo potrat?
@Anonymní píše:
Ahoj, je tu mezi vámi některá, která měla jasné známky mimoděložního a nakonec se to nepotvrdilo?27.11. jsem vysadila léky po neúspěšném transferu embrya, potvrzeno negativním HCG z krve.
1.12. ms stále nepřicházela a tak mi to nedalo a udělala jsem si test, byl lehce pozitivní.
3.12. přišlo krvácení, myslela jsem si, že je to menstruace a odchází to. Ranní hodnota HCG 38
Jenže test sílil, krvácení trvalo dva dny a teď mám hnědé špinění.
6.12. HCG 90
Podezření na mimoděložní a naplánované další kontroly. Neměla to tak některá z vás a nakonec z toho bylo biochemko nebo potrat?
7.12. na ultrazvuku nízká sliznice, malé mnozstvi tekutiny okolo jednoho vaječníku a nikde nic.
Ahoj, no u mě 2 čárky ta jedna byla vidět slabě po 2 týdnech to samý, hcg bylo kolem 500 na všech 3 kontrolách v rozmezí tak mesic ale nikde nic a až když sem jela s akutní bolesti rovnou na pohotovost řekli že mám mimodelozni - celý vejcovod musel pryč hned, ale 2 měsíce po zákroku jsem měla o5 2 čárky
a tentokrát na správným místě ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, no u mě 2 čárky ta jedna byla vidět slabě po 2 týdnech to samý, hcg bylo kolem 500 na všech 3 kontrolách v rozmezí tak mesic ale nikde nic a až když sem jela s akutní bolesti rovnou na pohotovost řekli že mám mimodelozni - celý vejcovod musel pryč hned, ale 2 měsíce po zákroku jsem měla o5 2 čárky![]()
a tentokrát na správným místě
Díky za reakci. Tak já doufám, že budeme stejně úspěšní jak vy ![]()
Můžu se zeptat, jak jsi zvládla rekonvalescenci po té laparce? A další snažení vám povolili hned?