HA Minisiston - zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
25.4.17 08:51

@Denča75 už jsem je prodala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
14.8.17 10:00

Ahoooj oživim téma. Holky začala jsem brát anti minisiston mimo MS takhle mi to poradil doktor ze mam začít HNED po osme pilulce jsme měly nechráněny styk. Otázka je zda jsem chráněna už po Te osme pilulCe? Jsem z toho na nervy. 8o dekujiiiii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
20.6.18 20:20

Padání vlasů

Ahoj, prosím o radu, dcera užívá tuhle antikoncepci od února, první antikoncepce. Strašně ji padají vlasy, řekla mi to před měsícem a je to už dost vidět. Byla jsem s ní u dr. Brali ji krev a vše ok…poslali nás na kožní, tam jdem až 19.7 dřív neberou a mají dovču.
Tak mě napadlo, jestli by to nemohlo být antikoncepcí,?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.6.18 20:48

Ty jo. Nevim..tak je to hormon,muzr to.na každého ucinkovat jinak,alr zatim jsem o padani vlasu z HA neslysela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
21.6.18 00:20

@Evička.ok je nějaký důvod proč bere zrovna tuto antikoncepci?
Já ji brala před 15ti lety kvůli zvýšené tvorbě cyst. Je vysocehormonální takže pokud je v pořádku a netrápí jí jiné problémy jako třeba cysty, akné, záněty atp, volila bych pro mladou holku nízkohormonální ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
21.6.18 11:40
@Korculalala píše:
@Evička.ok je nějaký důvod proč bere zrovna tuto antikoncepci?
Já ji brala před 15ti lety kvůli zvýšené tvorbě cyst. Je vysocehormonální takže pokud je v pořádku a netrápí jí jiné problémy jako třeba cysty, akné, záněty atp, volila bych pro mladou holku nízkohormonální ha

No já nevím, předepsal jí to doktor. Já se v tom moc nevyznám. Říkala, že jí má i kamarádka, tak fakt nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
27.6.18 21:46

Minisiston

Zdravím holky :) omlouvám se za tento příspěvek, ale mám problém … DR mi před měsícem předepsal HA Minisiston a bohužel mi nesedla :( Mám tu 2 platíčka a nevim co s ní … nechtěl by ji někdo ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pajka97
19.7.18 08:43

Krevní sraženina

Ahoj holky, oživuji diskuzi..zajimalo by me jestli nevite jak vypada tromboza nebo ta krevní srazenina, jestli si ji vsimnu nebo se musim pozorovat a jestli mam opravdu běžet s každým priznakem k doktorovi? Užívám výše uvedenou antinu par dni a zatim jsem jednou zvracela, je mi nekdy nevolno a boli me hlava. Doktor me s tema srazeninama a trombózou dost vydesil tak proto se ptam :think: :think: :?.Děkuji za odpověď :kytka: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.6.25 18:19

HA Minisiston

V kolika letech jste jí dostaly? Nějaká maminka psala že dceři začaly vypadávat vlasy.. tak se ptám jestli to nemá negativní vedlejší účinky na náctileté..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1