HA Minisiston - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13
27.5.12 22:11

Spolehlivost je vysoká, já jí brala několik let a bez vedlejších účinků. Po vysazení jsem u obou dětí byla těhotná do půl roku. Mám dva kluky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Abu
8
30.6.12 11:49

Minisiston

Dobrý den, chtěla jsem se Vás zeptat jestli jste měli při PRVNÍ pauze problém s menstruací. Beru minisiston poprvé. Celé jedno platíčko jsem již využila, ale nastal problém po dobrání mám mít 7 dní pauzu. Bohužel já za těch 7 dní ještě nedostala menstruaci. Co mám dělat? Předem děkuji za odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
thereskaaaa
4.7.12 17:21

Já brala minisiston od 14ti a v 19ti se mi narodil nadherný syn Kubíček…nikdy víc…ale u každý antiko je minimalní procento otěhotnění…tak jsme holt zářným příkladem

• Citovat
  • Upravit
5980
4.7.12 17:26

Ja brala 8 let ale hodne jsem po ni pribrala, neotehotnela jsem prez ni. Nyni mesic vynechany menstruace do tri dnu a ted cekame jestli se mimi povedlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pafipaf
16.7.12 22:51

minisiston

Ahoj já brala 6let minisiston a nabrala jsem po něm 32kg :( :(. nikdy bych to této antikoncepci nepřisuzovala ale po tom co mi lékař pověděl se ani nedivím. po dalším píděním jsem zjistila, že nejsem jediný případ=( tak ze své zkušenosti:pokud máte možnost vyzkoušejte jedny z nejnovějších ha.pa

• Citovat
  • Upravit
Lliinna
17.7.12 11:37

Naopak, mně byl Minisiston předepsán, že je nízkohormonální, měla jsem totiž opakovanou mononukleosu a nemá tak velký vliv na tělo a organismus; u předcházející antikoncepce Harmonet jsem přibrala a o dost se mně zvětšily prsa… tak proto ta změna.
Jinak Minisiston vřele doporučuji, brala jsem ho 6 let, teď jsem vysadila a pokoušíme se o miminko, tak snad se zadaří co nejdřív.

• Citovat
  • Upravit
609
3.8.12 21:52
@Abu píše:
Dobrý den, chtěla jsem se Vás zeptat jestli jste měli při PRVNÍ pauze problém s menstruací. Beru minisiston poprvé. Celé jedno platíčko jsem již využila, ale nastal problém po dobrání mám mít 7 dní pauzu. Bohužel já za těch 7 dní ještě nedostala menstruaci. Co mám dělat? Předem děkuji za odpovědi :)

Udělat těhotenský test, v případě jeho negativity vzít prášek normálně, jako by k MS došlo, stává se, že někdy menstruace vymizí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JanetG.
16.9.12 20:27

No já jí beru 3 měsíce a nic moc. Zdá se mi, že jsem spíš zhubla, dělá se mi potom furt akné a menstruaci jsem ted dostala skoro 3× do měsíce! Takže vysadím…

• Citovat
  • Upravit
Ivetka16
28.12.12 10:51

Chtěla, jsem se zeptat zda antikoncepce pomáhá proti akné? :)

• Citovat
  • Upravit
609
28.12.12 11:14
@Ivetka16 píše:
Chtěla, jsem se zeptat zda antikoncepce pomáhá proti akné? :)

no, mysli, že na akné jsou určeny jiné preparáty, ale v době kdy jsem ji brala já tak jsem akné myslím nemívala, tak či onak sáhla bych po nějaké antikoncepci s nižším množstvím hormonů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lu(S)inka66
9.1.13 19:59

Minisiston

Dobrý večer, přecházím z Jeanine na Minisiston ale nevím kdy si vzít první pilulku. V příbalovém letáku je napsáno, že se má užít v první den menstruace, jinde je zase napsáno, že se má užít po 7 denní pauze nebo že se má navázat bez přestávky na tu starou. Kdy si ji tedy mám vzít? Máte s tím některá zkušenosti? Předem děkuji za odpověď ;)

• Citovat
  • Upravit
19581
7.2.13 21:07

Dobrý večer,
chtěla bych se zeptat jestli některá neberete aktuálně HA Minisiston? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
7.2.13 21:30

Ahoj, ja beru pres rok a predtim 11 let v kuse a spokojenost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
7.2.13 21:47

Já také beru teď necelý rok a před porodem asi 5 let a spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
linda77777
11.2.13 18:03

Ahoj, tabletku si vem při prvním menstr. dni ;)))

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1