HA Minisiston - zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3383
23.9.16 18:05

@Veru137 Taky se snažíme od června a nic..kup si v lékárně čaj kontryhel nebo drmek obecný. Upraví cyklus a má podpořit těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.9.16 18:16

@Veru137
Ahoj,ono.na.kazdyho pomaha neco jineho. Ale celkove pij caje.na procisteni, ja pila zensky caj I z buvodu bolesti bricha..mozna si udelej nebo nech udelat od gynekologa test ovolace. Jo a me doktor pak zjistil, ze mam vysokej prolaktin a malo. zeleza,tak.mi to upravoval praskama a pak do 14dnu.byly dve carky. A vim ze se to lehce rika, ale snaz se na to,,,poceti,, moc nesoustredit. Pak te to mile prekvapi. Drzim palce. Ps:dnes jsem si sla pro minisiston. Malej se v pondeli sam odstavil, takze uz nekojim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
23.9.16 19:41

Ja brala minisiston 4 roky, v unoru jsem vysadila, cyklus nabehl, od srpna se snazime tak uvidim za jak dlouho se povede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
23.9.16 22:08

@LLenule111
Dekuju zkusim ten caj :)
@kudrnata Bara
Vim ze se na to nema myslet ale je to tezky na to nemyslet :think:
Dekuju :)
@Ellanka
Tak drzim palce at se to povede i Vam! :)

Dekuju ze jste odepsaly :) potesilo me to. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
23.9.16 22:53

@Veru137 děkuju jinak ja beru gynex tak můžeš taky zkusit tyto bylinkové kapky :-) snad se nám tedy zadari brzy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
24.9.16 10:30

@Ellanka
Dekuju za tip :palec:
Ja jsem nasla na netu Fertility Blend a cetla jsem kladny recenze. Tak zkusim spis tohle a uvidim pak bych zkusila to co radis. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
29.9.16 18:44

Ahoj holky ted jsem to mela mit 28.9. a nemam nic takze dva dny spozdeni. Delala jsem si dnes test a vysel negativni. Jinak tenhle mesic od plodnych dnu mi trochu berou krece do bricha a citim se pul mesice „jako bych to mela dostat“ takovy tlak dole ale nemam nic a je to takovy divny pocit. Casto mi je na zvraceni a takovej pocit horka. Mela jste to nejaka takhle taky? Beru Fertility Blend tri dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.9.16 19:10

@Veru137
Ahoj, ja co jsem cekala.na..dve carky na testu, citila jsem vselicos.. myslim, ze se pak moc pozorujes.. moc ti preju tehu. A dej dalsimu testu cas. Ja mela tenkrat zpozdeni 12 dni a test byl hooodne malo. pozitivni.. drzim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
29.9.16 20:20

@Veru137 Zkus Clearblue digital test, ten mi dneska ukázal 1-2 týdny a pozitivní výsledek a normální papírkový test před dvěma dny byl čistý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
29.9.16 21:21

@kudrnata Bara
Dekuju :) no asi mas pravdu ze se pozoruju :D zkusim dalsi test az za tyden nebo dva tydny aby se mi ukazal pozitivni (snad) :D
@Ellanka
Urcite vyzkousim dekuju :) a gratuluju! :* :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
3.10.16 15:47

Ahoj holky tak jsem se dockala :dance: menstruace neprisla a konecne // :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.10.16 15:58

@Veru137
Hura.. preji ti ten krasny pocit, ktery se dvema carkama prichazi.. tak.tack vse ok a mate krasne zdrave mimi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
4.10.16 10:01

@Veru137 Gratuluji :) tak jsme na tom stejně tak at nám vše dobře dopadne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2943
20.10.16 15:40

Holky, neměla by jste některá zájem o antikoncepci Asumate? Je nová, už nepoužívám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.4.17 10:21

Ahoj, zbyly mi dvě platíčka HA Minisiston po vysazení, kupované v březnu 2017, prodám za 200 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí