Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tyjo, tak ja pres Minisiston neotehotnela, ale brala jsem ho kratce, hrozne me brnely nohy. Tak se telo asi samo prihlasilo o vymenu ![]()
Tak já se nakonec musím také připojit k negativní zkušenosti s Minisistonem - vrátila jsem se k němu po 15ti letech (tenkrát byla snášenlivost v pohodě). Nyní jsem ho vydržela brát dva měsíce a po opakovaných záchvatech dušnosti, bolestech, svírání na prsou, bušení srdce a mrákotách jsem se začala bát a po konzultaci s dr, jsem jej vysadila. Bohužel po dvou porodech mi tělo negativně reaguje na všechnu HA (každá jiným způsobem), tak to musím řešit jinak.
@Nastys
A prosim te nevis, kdyz jsem zacala brat minisiston druhy den menstruace, a beru ji teprve treti den, jestli uz jsem chranena?
@Anonymní píše:
@Nastys
A prosim te nevis, kdyz jsem zacala brat minisiston druhy den menstruace, a beru ji teprve treti den, jestli uz jsem chranena?
Měla by jsi být chráněná od prvního dne užití první tabletky.
@Nastys i kdyz jsem antikoncepci uzila az druhy den menstruace a ne prvni?
@Nastys i kdyz jsem pouzila antikoncepci druhy den menstruace tak jsem chranena?
@Azeretereza
Nevis prosm te, jestli je mozne u gynekploga dostat injekci po nechranenech styku abych zabranila tehotenstvi?
@Michaelaae píše:
@Nastys i kdyz jsem antikoncepci uzila az druhy den menstruace a ne prvni?
Netuším, jaký je v tom rozdíl. Fakt je, že se má první tabletka užít první den ms ![]()
@B.O.K. Team Ahojky, teď po těch několika měsících.. jaké vedlejší účinky po vysazení si vypozorovala?? ![]()
Holky musím říct, že jsem proti této HA. Beru ji teprve 3 týden a pozoruji na sobě totální změny v povaze, myšlení, mám deprese a váha mi klesá dolů.
Cítím se teď po ní mnohem lépe, ale za to se urazím za každou kravinu, vyjedu na každého hned po tom co mi řekne něco špatného a jsem až moc upřímná. Přešla jsem z HA Foxinette neo ze které jsem měla velké menstruační bolesti, ale myslím že se k ní raději vrátím. Hodně jsem se změnila za poslední 2 týdny.
Snad jsem ojedinělý případ, nikomu bych to nepřála.
Ahoj chtěla jsem se zeptat, Minisiston beru už necelý rok a posledních několik měsíců mám takový bílí výtok a o dost menší chuť na sex než předtím, poraďte zda-li s tím máte zkušenosti případně přemýšlím nad změnou HA tak jakou máte odzkoušenou Díky ![]()
Ahoj holky, gynekolog mi předepsal Minisiston, ale vůbec se se mnou o tom nebavil… prostě mě vyšetřil a už jsem dostala recept… chtěla jsem změnit HA brala jsem totiž Leverette, ale chtěla jsem Yaz… mohu si trvat na tom, že chci prostě Yaz a ne Minisiston?