Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@B.O.K. Team píše:
@Didlinka33 - píšeš zhuntovala tělo, jak to poznáš? měla si po vysazení problém s MS nebo si dostala normálně? a co pleť, vlasy… zhoršilo se to? děkuji a přeji Ti ať se Vám co nejdříve zadaří, půl roku není vůbec žádná dlouhá doba![]()
menstruaci jsem měla stylem den jo, den ne, takhle to šlo třeba celý měsíc, o akné radši ani nemluvím, od tý doby co jsem vysadila, tak mám tak hnusnej obličej a nemůžu se toho zbavit
ale nechci tě nějak strašit, jak říkám, každej reaguje jinak ![]()
@B.O.K. Team No je mě jasné, že to nezní moc pozitivně, ale za sebe můžu opravdu říct, že bych neměnila.. Beru to tak, že to, co zažívám je přirozené a stále ještě věřím, že pro pleť pomůže pravidelné čištění.. Co se týče těch bolestí hlavy a menstruačních bolestí to je otázka.. zkusila sem je zmírnit bylinkovými čaji (vlastní výroba) a při svých dnech se snažím být co nejvíc v teple.. tak snad to pomůže.. ![]()
@inwei píše:
@B.O.K. Team
K HA se rozhodně vrátit nechci..
souhlas já taky ne, říkala jsem si, že si po mimču nechám dát gynex, gynekoložka to teď hodně doporučuje, třeba danu odsoudila, ale tohle ne, tohle se aplikuje i těm, co ještě ani děti neměli a vypadá to dobře, já už rozhodně taky žádný prášky brát nebudu
@inwei děkuju, no já sem včera vzala poslední z platíčka, teď čekám na MS a pak už si brát nebudu, tak uvidím co to udělá… ![]()
Zdravím chtěla bych se zeptat minisiston jsem začala brát v 16ti, neměla jsem sním žádné potíže. Asi před rokem a půl jsem ho vysadila. Za pár měsíců jsem při menstruaci mívala větší bolesti, které jsem dřív nemívala a poslední asi půlrok probíhá tak, že první 3 dny špiním a pak 3 dny normálně krvácím. Minulí týden jsem si ho nechala znovu napsat a jak jsem první den začala špinit tak jsem si vzala první tabletku. Teď už je to 5ty den a menstruace se nedostavila jen jsem 3 dny lehce špinila a teď už ani to. Chci se zeptat jestli je to normální a pak se to upraví?
@Tyna 23 měla jsi nějaké potíže když si ho vysadila? Já si myslím že špinění přejde během několika dnů než si tělo zase zvykne a pak už to bude v pohodě.
Tak devcata ja nez presla na novou tak sem dobirala 2platicka ete a no bum v srpnu zadna mestruace delam testy a jsem potreti tehule pres 3prasky ![]()
@Leushka94 píše:
Tak devcata ja nez presla na novou tak sem dobirala 2platicka ete a no bum v srpnu zadna mestruace delam testy a jsem potreti tehule pres 3prasky
@martina.se to mi rikej ja mam 3leteho a 14mesicni skoro doma a uprimne ted lezim ve spitalu
a jako doufam ze vse dopadne dobre
@Leushka94 píše:
@martina.se to mi rikej ja mam 3leteho a 14mesicni skoro doma a uprimne ted lezim ve spitalua jako doufam ze vse dopadne dobre
@martina.se tak male se drzi prej hrozne statecne jine ditko by prej uz nevydrzelo jsem ted 10+0tt a v sobotu male vazilo 6g prej vic nez by melo a meril 29mm tak sem rada ze pres to vse se drzi pekne
@Leushka94
to zvládne
moje klíště přežilo též několik krvácení, odlučující placentu atd.. jak projde prvních 8 tt, zvládne všechno.. fakt držim vše, co mám.. bo když už je to přes pilule, tak je to odolné dítko ![]()
@martina.se dekuji moc to je no az na hematony a to krvaceni je vse v pohode