Miniškolka Lumpík Brno

151
5.7.15 23:21

Miniškolka Lumpík Brno

Ahoj,
Máte někdo zkušenost s miniškolkou Lumpík v Brně? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1
2.8.15 22:00

Ahoj Sabino,

moje cerstve dvouleta dcerka tam ted absolvovala prvni tyden…je hodne citliva na zmeny a taky poradne tvrdohlava, takze prvni dny byly sice ok - to si ji libilo, ale pak prisla na to, ze to asi bude kazdy den a zacala se strasne vztekat a branit a brecet. Pani ze skolky (nevim, jestli mas nejake informace - starsi pani typu „stara skola“, ale hodna a urcite velmi zkusena. Ma tam max. 4 deti najednou, coz je fajn) se snazi, vychazi rodicum maximalne vstric podle individualnich potreb. Ale necekej zadne super tvurci prostredi, jak rikam, stara skola:-) Dam tomu par tydnu a uvidim, jestli si mala zvykne nebo ne.
Tak at se dari,
 K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
11.8.15 21:06

@A Gata
tak my jednou vyzkoušeli a raději jsem dala do jiné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
7.10.15 17:59

jak to dopadlo?

Ahoj, prosím o info, jestli jste ve školce vydrželi nebo jestli jste nakonec přešli jinam, případně kam a zda jste tam spokojeni. Díky za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
3.9.20 21:29

Obnovuji diskuzi máte někdo zkušenosti s miniskolkou Lumpík na Mikuláškově náměstí??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
1.6.21 15:29

Zdravím, dala jsi nakonec dítě do Lumpíka? Též mě zajímají zkušenosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin