Mírný oligohydramnion ve 13. týdnu

771
2.5.12 21:28

Mírný oligohydramnion ve 13. týdnu

Chtěla jsem poprosit o zkušenosti, informace. Jsem v 13 tt, dnes jsem byla na screeningu vývojových vad. Uzv i krev dopadli dobře, ale našli mi mírný nedostatek plodové vody. Ptala jsem se co to znamená, ale příliš mi to doktor nevysvětlil. Prý to nemusí znamenat nic, ale může to znamenat i vývojovou vadu, která se ukáže až na uzv ve 20. týdnu. Prý ve 13 týdnu není nedostatek obvyklý, stává se to spíše až ke konci těhotenství.
Mám z toho strach, nemáte někdo podobné zkušenosti? Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1626
2.5.12 22:31

Já to tak měla taky, ale ve 20tt-množství vody na spodní hranici, za dva týdny bylo vše ok. A narodila se mi absolutně zdravá dcera. Ono se to množství VP mění… Držím palce, ať dopadneš jako my :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
771
6.5.12 20:32

@eVerča děkuju, taky doufám, že to dobře dopadne, holčičku máš krásnou, gratuluju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.2.19 09:29
@IvaMod píše:
Chtěla jsem poprosit o zkušenosti, informace. Jsem v 13 tt, dnes jsem byla na screeningu vývojových vad. Uzv i krev dopadli dobře, ale našli mi mírný nedostatek plodové vody. Ptala jsem se co to znamená, ale příliš mi to doktor nevysvětlil. Prý to nemusí znamenat nic, ale může to znamenat i vývojovou vadu, která se ukáže až na uzv ve 20. týdnu. Prý ve 13 týdnu není nedostatek obvyklý, stává se to spíše až ke konci těhotenství.
Mám z toho strach, nemáte někdo podobné zkušenosti? Děkuji moc

Vím že je to dlouho, ale jak to dopadlo? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí