Mít něco pro sebe?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Alriga
22.2.21 07:23
@terien píše:
No hlavně co si budem, na přirozenou krásu to moc dlouho neuhraješ, v tom je příroda k ženám trochu macešská. A pak se právě ukážou ty rozdíly, kdo o sebe dbá a kdo ne. Ale zase čím víc žen bude chodit „na přírodno“, tím víc my budeme zářit :lol:

Zrovna jsem to tu chtěla napsat. S věkem už prostě „přírodní krása“ nestačí. Po třicítce už ta rtěnka, řasenka, trocha pudru je nezbytná. A pak to začne přibývat. Ale to už má člověk většinou i víc peněz a času sám na sebe. Já teď po padesátce jsem ráda, že jsem si „disciplínu“ kolem péče sama o sebe udržovala celá léta. Teď mi to nepřijde tak zatěžko. Akorát je to čím dál dražší. :lol:

• Citovat
  • Upravit
6654
22.2.21 07:28
@Alriga píše:
Zrovna jsem to tu chtěla napsat. S věkem už prostě „přírodní krása“ nestačí. Po třicítce už ta rtěnka, řasenka, trocha pudru je nezbytná. A pak to začne přibývat. Ale to už má člověk většinou i víc peněz a času sám na sebe. Já teď po padesátce jsem ráda, že jsem si „disciplínu“ kolem péče sama o sebe udržovala celá léta. Teď mi to nepřijde tak zatěžko. Akorát je to čím dál dražší. :lol:

Je pravda, ze s blizici se padesatkou je na zenach hodne poznat, kolik do sebe ktera investovala casu a penez

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
22.2.21 07:43
@Alriga píše:
Zrovna jsem to tu chtěla napsat. S věkem už prostě „přírodní krása“ nestačí. Po třicítce už ta rtěnka, řasenka, trocha pudru je nezbytná. A pak to začne přibývat. Ale to už má člověk většinou i víc peněz a času sám na sebe. Já teď po padesátce jsem ráda, že jsem si „disciplínu“ kolem péče sama o sebe udržovala celá léta. Teď mi to nepřijde tak zatěžko. Akorát je to čím dál dražší. :lol:

No vidíš, já se i po té třicítce bez pudru, rtěnky a většinou i řasenky obejdu. Ne každý potřebuje mít dokonalý vzhled.

• Citovat
  • Upravit
Alriga
22.2.21 07:48
@lucenka píše:
No vidíš, já se i po té třicítce bez pudru, rtěnky a většinou i řasenky obejdu. Ne každý potřebuje mít dokonalý vzhled.

Ale zakladatelka se ptala, tak jí odpovídáme. Třeba si ty investuješ svoje peníze do něčeho jiného pro sebe…

• Citovat
  • Upravit
34473
22.2.21 07:50
@Alriga píše:

Pravda je, že než si vychytáš co ti perfektně sedí, tak to trvá roky. Ať už je to pečující kosmetika, dekorativní, účes,… a dnes jsem ráda, že vím kdy po čem sáhnout. Když kolikrát vidím ženskou 45+, která se najednou vzbudí a zjistí, že by měla se sebou něco dělat a začne u chyb, které jsem dělala když mi bylo 20, tak nevím jestli je to k smíchu nebo k pláči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
22.2.21 07:50
@lucenka píše:

Tak někdo se obejde i bez zubů a je spokojený :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
22.2.21 07:54
@Alriga píše:
Ale zakladatelka se ptala, tak jí odpovídáme. Třeba si ty investuješ svoje peníze do něčeho jiného pro sebe…

Proto je hloupost ji předhazovat, že musí investovat jen do vzhledu.

• Citovat
  • Upravit
Alriga
22.2.21 07:55
@lucenka píše:

A kdo jí zde něco takového predhazuje, prosím?

• Citovat
  • Upravit
34473
22.2.21 07:56
@lucenka píše:

Svatá prostoto :roll: ale právě s tím vzhledem není zakladatelka spokojená, tak do čeho má investovat? Do hrnců?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
22.2.21 07:56

Tak druhá věc je, že nektere ženské si myslí, buhvijake jsou damy, dokonale nalicene a oblečené, a ve skutečnosti působí lacine nebo nevkusne.
Já se taky moc nelíčím, makeup nepoužívám vůbec, mám ráda, když pleť může dýchat a vypadá pak i lépe. Ale na prirozenou krásu zenske v drdolu taky moc nevěřím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22565
22.2.21 08:00
@lucenka píše:

Zakladatelce řekl její vlastní muž, že se dává na dráhu poustevnice. To není samosebou a na místě zakladatelky je zo začít řešit a tak začala. V případě poustevnice je na místě především ta investice do vzhledu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
22.2.21 08:56
@terien píše:
Svatá prostoto :roll: ale právě s tím vzhledem není zakladatelka spokojená, tak do čeho má investovat? Do hrnců?

Ale ona nepíše, že by byla nespokojená. Řeší, jak si dopřát něco pro sebe a nemít kvůli tomu výčitky.

• Citovat
  • Upravit
34473
22.2.21 09:08
@lucenka píše:
Ale ona nepíše, že by byla nespokojená. Řeší, jak si dopřát něco pro sebe a nemít kvůli tomu výčitky.

Píše to doslovně na straně 7, se už konečně nauč číst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
22.2.21 09:16
@terien píše:
Píše to doslovně na straně 7, se už konečně nauč číst.

No tak žádná ženská asi se sebou nebude 100% spokojená. Ale to poradz nic nemění na tom, že může investovat i do jiných věcí nez je vzhled. Ale podle příspěvků některých uživatelek mám pocit, že ženy musí investovat jen do šminek a svého vzhledu :roll:

• Citovat
  • Upravit
34473
22.2.21 09:30
@lucenka píše:
No tak žádná ženská asi se sebou nebude 100% spokojená. Ale to poradz nic nemění na tom, že může investovat i do jiných věcí nez je vzhled. Ale podle příspěvků některých uživatelek mám pocit, že ženy musí investovat jen do šminek a svého vzhledu :roll:
:lol: takže v diskuzi o vzhledu a sebepéči bysme měli diskutovat o čem? Není se sebou spokojená, může to změnit, tak proč by měla investovat do jiných věcí? To jako když není spokojená třeba s účesem, tak si půjde koupit nový křeslo a tím to vyřeší? :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat