Mít něco pro sebe?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
@Alriga píše:
Zrovna jsem to tu chtěla napsat. S věkem už prostě „přírodní krása“ nestačí. Po třicítce už ta rtěnka, řasenka, trocha pudru je nezbytná. A pak to začne přibývat. Ale to už má člověk většinou i víc peněz a času sám na sebe. Já teď po padesátce jsem ráda, že jsem si „disciplínu“ kolem péče sama o sebe udržovala celá léta. Teď mi to nepřijde tak zatěžko. Akorát je to čím dál dražší.
Je pravda, ze s blizici se padesatkou je na zenach hodne poznat, kolik do sebe ktera investovala casu a penez
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alriga píše:
Zrovna jsem to tu chtěla napsat. S věkem už prostě „přírodní krása“ nestačí. Po třicítce už ta rtěnka, řasenka, trocha pudru je nezbytná. A pak to začne přibývat. Ale to už má člověk většinou i víc peněz a času sám na sebe. Já teď po padesátce jsem ráda, že jsem si „disciplínu“ kolem péče sama o sebe udržovala celá léta. Teď mi to nepřijde tak zatěžko. Akorát je to čím dál dražší.
No vidíš, já se i po té třicítce bez pudru, rtěnky a většinou i řasenky obejdu. Ne každý potřebuje mít dokonalý vzhled.
- Citovat
- Upravit
@lucenka píše:
No vidíš, já se i po té třicítce bez pudru, rtěnky a většinou i řasenky obejdu. Ne každý potřebuje mít dokonalý vzhled.
Ale zakladatelka se ptala, tak jí odpovídáme. Třeba si ty investuješ svoje peníze do něčeho jiného pro sebe…
- Citovat
- Upravit
@Alriga píše:
Pravda je, že než si vychytáš co ti perfektně sedí, tak to trvá roky. Ať už je to pečující kosmetika, dekorativní, účes,… a dnes jsem ráda, že vím kdy po čem sáhnout. Když kolikrát vidím ženskou 45+, která se najednou vzbudí a zjistí, že by měla se sebou něco dělat a začne u chyb, které jsem dělala když mi bylo 20, tak nevím jestli je to k smíchu nebo k pláči.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucenka píše:
Tak někdo se obejde i bez zubů a je spokojený ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alriga píše:
Ale zakladatelka se ptala, tak jí odpovídáme. Třeba si ty investuješ svoje peníze do něčeho jiného pro sebe…
Proto je hloupost ji předhazovat, že musí investovat jen do vzhledu.
- Citovat
- Upravit
@lucenka píše:
A kdo jí zde něco takového predhazuje, prosím?
- Citovat
- Upravit
@lucenka píše:
Svatá prostoto
ale právě s tím vzhledem není zakladatelka spokojená, tak do čeho má investovat? Do hrnců?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak druhá věc je, že nektere ženské si myslí, buhvijake jsou damy, dokonale nalicene a oblečené, a ve skutečnosti působí lacine nebo nevkusne.
Já se taky moc nelíčím, makeup nepoužívám vůbec, mám ráda, když pleť může dýchat a vypadá pak i lépe. Ale na prirozenou krásu zenske v drdolu taky moc nevěřím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucenka píše:
Zakladatelce řekl její vlastní muž, že se dává na dráhu poustevnice. To není samosebou a na místě zakladatelky je zo začít řešit a tak začala. V případě poustevnice je na místě především ta investice do vzhledu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terien píše:
Svatá prostotoale právě s tím vzhledem není zakladatelka spokojená, tak do čeho má investovat? Do hrnců?
Ale ona nepíše, že by byla nespokojená. Řeší, jak si dopřát něco pro sebe a nemít kvůli tomu výčitky.
- Citovat
- Upravit
@lucenka píše:
Ale ona nepíše, že by byla nespokojená. Řeší, jak si dopřát něco pro sebe a nemít kvůli tomu výčitky.
Píše to doslovně na straně 7, se už konečně nauč číst.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terien píše:
Píše to doslovně na straně 7, se už konečně nauč číst.
No tak žádná ženská asi se sebou nebude 100% spokojená. Ale to poradz nic nemění na tom, že může investovat i do jiných věcí nez je vzhled. Ale podle příspěvků některých uživatelek mám pocit, že ženy musí investovat jen do šminek a svého vzhledu ![]()
- Citovat
- Upravit
@lucenka píše:
No tak žádná ženská asi se sebou nebude 100% spokojená. Ale to poradz nic nemění na tom, že může investovat i do jiných věcí nez je vzhled. Ale podle příspěvků některých uživatelek mám pocit, že ženy musí investovat jen do šminek a svého vzhledu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit