Mít něco pro sebe?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@lucenka píše:
Tak já si nepřijdu líná ani podprůměrná. Vyhovuje mi to tak. Nemám potřebu si na obličej dávat make-up. Každý člověk je jiný a vyhovuje mu něco jiného.
No vždyť o tom píšu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ernais píše:
Hele tenhle typ jako je lucenka stejne nepresvedcis, ze „vstala a sla“ fakt nestaci a zena by o sebe mela pecovat a snazit se z toho vytriskat maximum
Máš pravdu, tyhle řeči mě opravdu nepřesvědčí k tomu, abych na sebe začala patlat make-up, začala chodit na kosmetiku apod.
- Citovat
- Upravit
@Ernais píše:
Hele tenhle typ jako je lucenka stejne nepresvedcis, ze „vstala a sla“ fakt nestaci a zena by o sebe mela pecovat a snazit se z toho vytriskat maximum
Já vím, ale baví mě ty řeči okolo
já mám teď strašný nohy třeba, čekám na termín pedi, je to teď složitější a opravdu to nebudu okecávat tím, že teď to nevadí a stačí mi to, protože je mám schovaný v ponožkách
a to moje nohy teď jsou výstavní oproti tomu, co vidím v létě venk a přesto to není důvod, abych takhle chodila. A takhle je to se vším.
Příspěvek upraven 22.02.21 v 06:43
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucenka píše:
Máš pravdu, tyhle řeči mě opravdu nepřesvědčí k tomu, abych na sebe začala patlat make-up, začala chodit na kosmetiku apod.
Make-up se nepatlá zlato ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terien píše:
Make-up se nepatlá zlato
To mi je jedno. Prostě o makeupu na svém obličeji nestojím a nemám potřebu ho používat.
- Citovat
- Upravit
@terien píše:
Já vím, ale baví mě ty řeči okolojá mám teď strašný nohy třeba, čekám na termín pedi, je to teď složitější a opravdu to nebudu okecávat tím, že teď to nevadí a stačí mi to, protože je mám schovaný v ponožkách
a to moje nohy teď jsou výstavní oproti tomu, co vidím v létě venk a přesto to není důvod, abych takhle chodila. A takhle je to se vším.Příspěvek upraven 22.02.21 v 06:43
Ja uz si poridila brusku domu, protoze s temahle korona opatrenima bych mela nohy jak sutr a o to fakt nestojim. Ano, taky bych se mohla vymlouvat, ze pedi je ted zavrena a stejne to neni videt a ze jde prece hlavne o vnitrni krasu, ale ja se chci libit predevsim sama sobe a nechci rezignovat ze „sereda nejsem, tak dobry“
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucenka píše:
To mi je jedno. Prostě o makeupu na svém obličeji nestojím a nemám potřebu ho používat.
Tak ho nepoužívej. Ono stejně zdaleka není jen o něm, když chybí i ten zbytek, make-upem to nespasíš
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ernais píše:
Ja uz si poridila brusku domu, protoze s temahle korona opatrenima bych mela nohy jak sutr a o to fakt nestojim. Ano, taky bych se mohla vymlouvat, ze pedi je ted zavrena a stejne to neni videt a ze jde prece hlavne o vnitrni krasu, ale ja se chci libit predevsim sama sobe a nechci rezignovat ze „sereda nejsem, tak dobry“
Když mě zrovna ty nohy k smrti nebaví
musím vydržet ještě týden
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucenka píše:
Vis ono to neni jen o tom makeupu, pokud mas opravdu hezkou pestenou plet, tak ho ani moc nepotrebujes, s rasenkou uz je to neco jineho, tu potrebuje tak 99% zen, ale hlavne muzes mit makeup sebelepsi, ale kdyz to pak zabijes ledabylym drdolem a prvnim oblecenim, co ti prijde pod ruku, tak je to stejne fuk. Ja si uplne dokazu predstavit, jaky typ zeny jsi a ver, ze bys tu peci taky potrebovala, protoze tou svou prirozenou krasou to fakt nezachranis
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terien píše:
Tak ho nepoužívej. Ono stejně zdaleka není jen o něm, když chybí i ten zbytek, make-upem to nespasíš
No vida, takže bych utrácela peníze zbytečně. To si za ně pořídím radši něco jiného ![]()
- Citovat
- Upravit
@Ernais píše:
Vis ono to neni jen o tom makeupu, pokud mas opravdu hezkou pestenou plet, tak ho ani moc nepotrebujes, s rasenkou uz je to neco jineho, tu potrebuje tak 99% zen, ale hlavne muzes mit makeup sebelepsi, ale kdyz to pak zabijes ledabylym drdolem a prvnim oblecenim, co ti prijde pod ruku, tak je to stejne fuk. Ja si uplne dokazu predstavit, jaky typ zeny jsi a ver, ze bys tu peci taky potrebovala, protoze tou svou prirozenou krasou to fakt nezachranis
Pro mě je důležitý, jaká s v tom cítím já sama. A je mi jedno, jak si mě představuješ.
- Citovat
- Upravit
@terien @Ernais Ježíš, pedi, to je taky to, co mi teď chybí. Ale jako jo, samozřejmě, že si doma dělám. Ale jako od profíka to teda není a nevydrží
. Ve středu jdu na manikúru a já už se tak těším, s pedi musím zjistit, jak na tom ta moje holka je.
A ponožky neponozky mě taky nezajímají, svoje nohy mám ráda hezké, vždyť mě celý den nosí. A co si budeme, do postele lezu bez ponožek a muž je taky všímavý. Já mám taky ráda jeho nohy čisté, nehty ostříhané.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terien píše:
Když mě zrovna ty nohy k smrti nebavímusím vydržet ještě týden
Ja to taky nemam rada, ale hecla jsem se
predstava, ze budu vypadat jako neandrtalec je pro me ale horsi, nez jednou za mesic vzit brusku a dat se trochu do kupy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ernais píše:
No hlavně co si budem, na přirozenou krásu to moc dlouho neuhraješ, v tom je příroda k ženám trochu macešská. A pak se právě ukážou ty rozdíly, kdo o sebe dbá a kdo ne. Ale zase čím víc žen bude chodit „na přírodno“, tím víc my budeme zářit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ernais píše:
Chlap taky. Oholený, usměvavý, pěkné hodinky a brýle (pokud má) a/nebo účes (pokud má vlasy…) a maminy na hřišti mi ho závidí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit