Mít něco pro sebe?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
34473
22.2.21 06:38
@lucenka píše:
Tak já si nepřijdu líná ani podprůměrná. Vyhovuje mi to tak. Nemám potřebu si na obličej dávat make-up. Každý člověk je jiný a vyhovuje mu něco jiného.

No vždyť o tom píšu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
22.2.21 06:38
@Ernais píše:
Hele tenhle typ jako je lucenka stejne nepresvedcis, ze „vstala a sla“ fakt nestaci a zena by o sebe mela pecovat a snazit se z toho vytriskat maximum

Máš pravdu, tyhle řeči mě opravdu nepřesvědčí k tomu, abych na sebe začala patlat make-up, začala chodit na kosmetiku apod.

• Citovat
  • Upravit
34473
22.2.21 06:41
@Ernais píše:
Hele tenhle typ jako je lucenka stejne nepresvedcis, ze „vstala a sla“ fakt nestaci a zena by o sebe mela pecovat a snazit se z toho vytriskat maximum

Já vím, ale baví mě ty řeči okolo :lol: já mám teď strašný nohy třeba, čekám na termín pedi, je to teď složitější a opravdu to nebudu okecávat tím, že teď to nevadí a stačí mi to, protože je mám schovaný v ponožkách :poblion: a to moje nohy teď jsou výstavní oproti tomu, co vidím v létě venk a přesto to není důvod, abych takhle chodila. A takhle je to se vším.

Příspěvek upraven 22.02.21 v 06:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
22.2.21 06:42
@lucenka píše:
Máš pravdu, tyhle řeči mě opravdu nepřesvědčí k tomu, abych na sebe začala patlat make-up, začala chodit na kosmetiku apod.

Make-up se nepatlá zlato ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
22.2.21 06:46
@terien píše:
Make-up se nepatlá zlato ;)

To mi je jedno. Prostě o makeupu na svém obličeji nestojím a nemám potřebu ho používat.

• Citovat
  • Upravit
6654
22.2.21 06:48
@terien píše:
Já vím, ale baví mě ty řeči okolo :lol: já mám teď strašný nohy třeba, čekám na termín pedi, je to teď složitější a opravdu to nebudu okecávat tím, že teď to nevadí a stačí mi to, protože je mám schovaný v ponožkách :poblion: a to moje nohy teď jsou výstavní oproti tomu, co vidím v létě venk a přesto to není důvod, abych takhle chodila. A takhle je to se vším.Příspěvek upraven 22.02.21 v 06:43

Ja uz si poridila brusku domu, protoze s temahle korona opatrenima bych mela nohy jak sutr a o to fakt nestojim. Ano, taky bych se mohla vymlouvat, ze pedi je ted zavrena a stejne to neni videt a ze jde prece hlavne o vnitrni krasu, ale ja se chci libit predevsim sama sobe a nechci rezignovat ze „sereda nejsem, tak dobry“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
22.2.21 06:48
@lucenka píše:
To mi je jedno. Prostě o makeupu na svém obličeji nestojím a nemám potřebu ho používat.

Tak ho nepoužívej. Ono stejně zdaleka není jen o něm, když chybí i ten zbytek, make-upem to nespasíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
22.2.21 06:51
@Ernais píše:
Ja uz si poridila brusku domu, protoze s temahle korona opatrenima bych mela nohy jak sutr a o to fakt nestojim. Ano, taky bych se mohla vymlouvat, ze pedi je ted zavrena a stejne to neni videt a ze jde prece hlavne o vnitrni krasu, ale ja se chci libit predevsim sama sobe a nechci rezignovat ze „sereda nejsem, tak dobry“

Když mě zrovna ty nohy k smrti nebaví :roll: musím vydržet ještě týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
22.2.21 06:52
@lucenka píše:

Vis ono to neni jen o tom makeupu, pokud mas opravdu hezkou pestenou plet, tak ho ani moc nepotrebujes, s rasenkou uz je to neco jineho, tu potrebuje tak 99% zen, ale hlavne muzes mit makeup sebelepsi, ale kdyz to pak zabijes ledabylym drdolem a prvnim oblecenim, co ti prijde pod ruku, tak je to stejne fuk. Ja si uplne dokazu predstavit, jaky typ zeny jsi a ver, ze bys tu peci taky potrebovala, protoze tou svou prirozenou krasou to fakt nezachranis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
22.2.21 06:55
@terien píše:
Tak ho nepoužívej. Ono stejně zdaleka není jen o něm, když chybí i ten zbytek, make-upem to nespasíš

No vida, takže bych utrácela peníze zbytečně. To si za ně pořídím radši něco jiného :palec:

• Citovat
  • Upravit
lucenka
22.2.21 06:57
@Ernais píše:
Vis ono to neni jen o tom makeupu, pokud mas opravdu hezkou pestenou plet, tak ho ani moc nepotrebujes, s rasenkou uz je to neco jineho, tu potrebuje tak 99% zen, ale hlavne muzes mit makeup sebelepsi, ale kdyz to pak zabijes ledabylym drdolem a prvnim oblecenim, co ti prijde pod ruku, tak je to stejne fuk. Ja si uplne dokazu predstavit, jaky typ zeny jsi a ver, ze bys tu peci taky potrebovala, protoze tou svou prirozenou krasou to fakt nezachranis

Pro mě je důležitý, jaká s v tom cítím já sama. A je mi jedno, jak si mě představuješ.

• Citovat
  • Upravit
22565
22.2.21 07:06

@terien @Ernais Ježíš, pedi, to je taky to, co mi teď chybí. Ale jako jo, samozřejmě, že si doma dělám. Ale jako od profíka to teda není a nevydrží :zed:. Ve středu jdu na manikúru a já už se tak těším, s pedi musím zjistit, jak na tom ta moje holka je.
A ponožky neponozky mě taky nezajímají, svoje nohy mám ráda hezké, vždyť mě celý den nosí. A co si budeme, do postele lezu bez ponožek a muž je taky všímavý. Já mám taky ráda jeho nohy čisté, nehty ostříhané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
22.2.21 07:14
@terien píše:
Když mě zrovna ty nohy k smrti nebaví :roll: musím vydržet ještě týden

Ja to taky nemam rada, ale hecla jsem se :mrgreen: predstava, ze budu vypadat jako neandrtalec je pro me ale horsi, nez jednou za mesic vzit brusku a dat se trochu do kupy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
22.2.21 07:18
@Ernais píše:

No hlavně co si budem, na přirozenou krásu to moc dlouho neuhraješ, v tom je příroda k ženám trochu macešská. A pak se právě ukážou ty rozdíly, kdo o sebe dbá a kdo ne. Ale zase čím víc žen bude chodit „na přírodno“, tím víc my budeme zářit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
22.2.21 07:20
@Ernais píše:

Chlap taky. Oholený, usměvavý, pěkné hodinky a brýle (pokud má) a/nebo účes (pokud má vlasy…) a maminy na hřišti mi ho závidí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat