Mít něco pro sebe?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@lucenka píše:
No tak žádná ženská asi se sebou nebude 100% spokojená. Ale to poradz nic nemění na tom, že může investovat i do jiných věcí nez je vzhled. Ale podle příspěvků některých uživatelek mám pocit, že ženy musí investovat jen do šminek a svého vzhledu
Když mluví o vzhledu, který byl označen za cestu k poustevnictví, tak má investovat do čeho?
Tak jasně, může si koupit švihadlo a zhubnout, ale o tom to úplně není.
A nikdo tu nekritizuje ani nepopírá investici do vzdělání, za knihy, šicí potřeby, atd. Záběr investice do sebe může být hodně, ale v tomhle případě je to až v druhé řadě.
Ale vždycky si říkám, že na Tebe nebudu reagovat, co se mody, vzhledu atd. Týče a stejně mi to nikdy nedá. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem si každý měsíc dopřála gelovky a malou kosmetiku, vytrhání obočí, nabarvení a nabarvení řas..vše za necelou 1000,–, chodila jsem cvičit, ale skromě do Sokola za 40,– za lekci
1-2× do měsíce dortík s lateckem v lepší cukrárně.
Oblečení jsem si koupila dle potřeby, ale spíš spořivě, ono na hřiště není moc mody potřeba..ale teda za oblečení pro děti, výlety a cestování majlant ![]()
Já ale myslím, že taky záleží na celkové finační situaci v rodině co si kdo může dovolit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucynka25 píše:
Já jsem si každý měsíc dopřála gelovky a malou kosmetiku, vytrhání obočí, nabarvení a nabarvení řas..vše za necelou 1000,–, chodila jsem cvičit, ale skromě do Sokola za 40,– za lekci1-2× do měsíce dortík s lateckem v lepší cukrárně.
Oblečení jsem si koupila dle potřeby, ale spíš spořivě, ono na hřiště není moc mody potřeba..ale teda za oblečení pro děti, výlety a cestování majlant
Já ale myslím, že taky záleží na celkové finační situaci v rodině co si kdo může dovolit.
Děkuji moc za konkrétní sumy
To je konkrétní odpověď na konkrétní dotaz
- Citovat
- Upravit