Mít něco pro sebe?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
34473
21.2.21 16:11
@pet p píše:
@terien @Kockazvysocan Tak to je určitě dobře, když má žena ze sebe dobrý pocit a dělá to pro sebe :-) Ale co je potřeba k tomu, aby ten dobrý pocit měla? Stačí jí umyté vlasy a čisté jednoduché oblečení, žádné šminky a domácí manikúra? Nebo potřebuje pravidelné návštěvy kadeřníka, masáží, kosmetiky, obchodů s oblečením?

Každý má tu hranici někde jinde, pro mě jsou umyté vlasy a čisté oblečení naprostý základ, ne žádná péče. Žena by měla vypadat jako žena, ne jako mladší bratr svého muže a k tomu je prostě péče třeba. Ale některé jsou líné pro sebe něco udělat a div se nepoplácají po ramenou za vyčištěné zuby. Budiž, každého věc, ale netvařme se, že na vzhledu nezáleží. Záleží a hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
21.2.21 16:15
@terien píše:
Každý má tu hranici někde jinde, pro mě jsou umyté vlasy a čisté oblečení naprostý základ, ne žádná péče. Žena by měla vypadat jako žena, ne jako mladší bratr svého muže a k tomu je prostě péče třeba. Ale některé jsou líné pro sebe něco udělat a div se nepoplácají po ramenou za vyčištěné zuby. Budiž, každého věc, ale netvařme se, že na vzhledu nezáleží. Záleží a hodně.

Jenže ne každý chlap chce mít vedle sebe zmalovanou umělotinu ;)

• Citovat
  • Upravit
22565
21.2.21 16:16
@pet p píše:
@terien @Kockazvysocan Tak to je určitě dobře, když má žena ze sebe dobrý pocit a dělá to pro sebe :-) Ale co je potřeba k tomu, aby ten dobrý pocit měla? Stačí jí umyté vlasy a čisté jednoduché oblečení, žádné šminky a domácí manikúra? Nebo potřebuje pravidelné návštěvy kadeřníka, masáží, kosmetiky, obchodů s oblečením?

Tak tohle má každý jinak. Já si návštěvy salonů užívám a určitě přispívají k me duševní pohodě, jsem jak znovuzrozená.
Jednoduché oblečení nemusí být na škodu, ale chce to i neco moderního, výraznějšího, sexy. Nikdy jsem nebyla šedá myš a vim, že mému muži se i tohle na mě líbí.
Osobně na mě nenalíčené ženy působí nedotaženě, neupraveně. Oblečení typu leginy a tunika taky zrovna nepovažuji za top outfit, ale spíš za ten zanedbaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
21.2.21 16:16
@lucenka píše:
Jenže ne každý chlap chce mít vedle sebe zmalovanou umělotinu ;)

Jasně, babochlap nebo zmalovaná umělotina, nic mezi tím neexistuje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22565
21.2.21 16:18
@lucenka píše:
Jenže ne každý chlap chce mít vedle sebe zmalovanou umělotinu ;)

Co to zas meleš? Nalíčená upravená žena má do zmalovanyho plastu dost daleko. Dáma se umí nalíčit decentně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
21.2.21 16:20
@Kockazvysocan píše:
Co to zas meleš? Nalíčená upravená žena má do zmalovanyho plastu dost daleko. Dáma se umí nalíčit decentně.

To někdo jako Lucenka nemůže pochopit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
21.2.21 16:23
@Kockazvysocan píše:

Ale i nenalíčená žena se může chlapům líbit ;)

• Citovat
  • Upravit
22565
21.2.21 16:24
@terien píše:
To někdo jako Lucenka nemůže pochopit :lol:

Asi ne, no. Už jsem s ní měla na téma vizáž tu čest :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
@lucenka píše:

Ale my tady neřešíme, co se líbí chlapům

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22565
@lucenka píše:

Může, ale většinou chlapům, kteří se nelíbí mě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
21.2.21 16:26
@terien píše:
Ale my tady neřešíme, co se líbí chlapům

No tak i žena může být sama se sebou spokojená nenamalovaná ;)

• Citovat
  • Upravit
34473
21.2.21 16:27
@Kockazvysocan píše:
Asi ne, no. Už jsem s ní měla na téma vizáž tu čest :mrgreen:

Asi bude jedna z těch, co si vezme čistý tričko a má to jako vrchol sebepéče :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
21.2.21 16:28
@lucenka píše:
No tak i žena může být sama se sebou spokojená nenamalovaná ;)

Může a je takových opravdu hodně. To ovšem neznamená, že jim to sluší. Nedostatek sebereflexe bych nepovažovala za cnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22565
21.2.21 16:28
@lucenka píše:
No tak i žena může být sama se sebou spokojená nenamalovaná ;)

Může. Ale z toho, co řekl muž zakladatelce, jestli se dává na dráhu poustevnice, by se možná dalo vyčíst, že on má radši ženy upravené. I přesto, že. Má doma nejspie tu jednoduchou, neupravenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22565
21.2.21 16:30
@terien píše:
Může a je takových opravdu hodně. To ovšem neznamená, že jim to sluší. Nedostatek sebereflexe bych nepovažovala za cnost.

Nejen, že jim to sluší, ale neznamená to nutně, že se to líbí i mužům, a to i těm jejich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat