Mít něco pro sebe?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Kockazvysocan píše:
V jiné diskuzi jsem psala, že leginy jen na doma. Takže doma chodím v leginach, ale jen doma. Nejčastěji nosím ale sukně, triko ( uple, ne žádné maxi), v létě právě ty šaty. Nevadí mi to, jsem zvyklá.
Tak to jo. Já si myslím, že právě ty legíny jsou takový lepší tepláky. Slušivější určitě. V sukni by mi byla doma zima, takže bych musela mít bud´zase ty legíny pod ní nebo tlustý punčocháče a to je už dvojí guma v pase. A se psem musím mít pohodlný boty a navíc takový, který snesou bláto a sníh a já nevím co, takže já jsem teplákovo-legínová. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Taktinevím píše:
Tak to jo. Já si myslím, že právě ty legíny jsou takový lepší tepláky. Slušivější určitě. V sukni by mi byla doma zima, takže bych musela mít bud´zase ty legíny pod ní nebo tlustý punčocháče a to je už dvojí guma v pase. A se psem musím mít pohodlný boty a navíc takový, který snesou bláto a sníh a já nevím co, takže já jsem teplákovo-legínová.
Ok, ale předpokládám, že do OC nebo restaurace bys v leginach nešla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kockazvysocan píše:
To ne. Já vlastně myslím pořád jen doma, protože ted´ani nikam nechodím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pet p píše:
@terien Třeba ty ženy mají sebereflexe dostatek. Akorát mají jiný životní názor, jiné priority anebo jednoduše mají sebevědomí (a dobrý pocit) založené na něčem jiném než vzhledu
Jj, to bude určitě tím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kockazvysocan píše:
Tak já v pevných sportovních legínách jdu v klidu do kavárny na zahrádku ![]()
- Citovat
- Upravit
@lucenka píše:
Tak já v pevných sportovních legínách jdu v klidu do kavárny na zahrádku
Copak ty! ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Díky za tip… Pořád jsem tak nějak v rozporu, manžel se občas směje, že chci nastoupit cestu askeze a poustevnictví:)
Tak to bych se nad sebou asi zamyslela. Já taky nemusím kadeřnictví, manikúru apod. Nebaví mě to, ale já se zvládám „udržovat“ sama. Oblečení si raději ušuju než koupím.
Já si z dětští pamatuji jak mám vypadla skoro pořád jako šmudla. Jak já se za ní styděla. Takže já se snažím vypadat tak, aby se za mě dcery nestyděly.
Ale nemyslím si, že je to o penězích. Ale hlavně o tom, že na sebe nesmíš začít dlabat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucenka píše:
Tak já v pevných sportovních legínách jdu v klidu do kavárny na zahrádku
No tvl, to se vyloženě hodí. Leginy leda tak ke stánku na točený po 20 km běhu ![]()
Ale jako otočila bych se za tebou, to zas jako jo, ale určitě ne obdivně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Netopirek píše:
Tak to bych se nad sebou asi zamyslela. Já taky nemusím kadeřnictví, manikúru apod. Nebaví mě to, ale já se zvládám „udržovat“ sama. Oblečení si raději ušuju než koupím.
Já si z dětští pamatuji jak mám vypadla skoro pořád jako šmudla. Jak já se za ní styděla. Takže já se snažím vypadat tak, aby se za mě dcery nestyděly.
Ale nemyslím si, že je to o penězích. Ale hlavně o tom, že na sebe nesmíš začít dlabat
Je mi to líto, ale chápu ten stud. Já zas byla pyšná na to, jak moje rodiče každý obdivoval. Máma je teda čupr baba do dneška. A proto to mám v sobě zakořeněné a je pro mě investice do sebe sama naprosto přirozená. Jsem ráda příkladem i dětem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucenka píše:
Ale i nenalíčená žena se může chlapům líbit
Může, to máš pravdu. Ale trocha řasenky, zdravíčka nebo lesku na rty nikomu neublíží, ba naopak. Já do salonů nechodím, jen ke kadeřníkovi udržovat střih. Ale do práce si řasenku dám, protože se cítím lépe a vím, že mi to výrazně prospěje. Jsem světlý typ. Tím, že jsem ceĺý den s respirátorem, končím… nehty musím mít krátké a bez laku z důvodu povolání.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kockazvysocan píše:
No tvl, to se vyloženě hodí. Leginy leda tak ke stánku na točený po 20 km běhuAle jako otočila bych se za tebou, to zas jako jo, ale určitě ne obdivně
Tak ono je to po projížďce na kole a rozhodně tam nejsem samotná ve sportovním oblečení.
- Citovat
- Upravit
@maja45 píše:
Může, to máš pravdu. Ale trocha řasenky, zdravíčka nebo lesku na rty nikomu neublíží, ba naopak. Já do salonů nechodím, jen ke kadeřníkovi udržovat střih. Ale do práce si řasenku dám, protože se cítím lépe a vím, že mi to výrazně prospěje. Jsem světlý typ. Tím, že jsem ceĺý den s respirátorem, končím… nehty musím mít krátké a bez laku z důvodu povolání.
Tak zdravíčka jsem na sobě nikdy neměla, opatlaný rty od lesku mi jsou nepříjemné. Takže když si náhodou vzpomenu, tak v práci použiju řasenku (takže tak max. 2× týdně). Ale mně to tak vyhovuje.
- Citovat
- Upravit
Děkuji za názory, myslím, že se to dost zvrhlo někam, kam nemuselo - urážky. Možná o vyznělo jinak, ale zas tak zle na tom nejsme, abych si něco nemohla dovolit (samozřejmě s mírou), spíš je ve mně zakořeněné, že je to blbost, takže jsem třeba peníze z narozenin na podzim zatím neutratila
Manžel má poměrně nákladného koníčka a někdy mu vadí, že nad každým nákupem uvažuju a často si to nakonec rozmyslím, což je asi blbá vlastnost
Jinak je hezké, že radíte sebepéči, ale u dvou dětí s malým věkovým rozestupem moc nejde, na druhou stranu to snad nemusí hned znamenat, že jsem nějaká nechutná špindíra. Nejsem se sebou spokojená, ale lidi se mě zatím nestraní, aspoň většinou.
Jsem si vědoma toho, že mě muž může opustit, ale to může udělat kdykoliv, a i kdybych si malovala na obličej Mona Lisu, vždycky tu budou mladší, milejší a hlavně bezdětné, tj. nevynervované, klidné, co si ty obličejíky malujou hodiny…
Každý asi považuje za krásu něco jiného, samozřejmě vypadají líp ty namalované, ale já zas třeba nesnáším hlavu s osmi melíry, gelové nehty s miliony kytiček a flitrů + osm voňavek ve vražedné kombinaci… Díky za názory, jen se prosím vzájemně neurážejte
- Citovat
- Upravit