Mít něco pro sebe?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22565
21.2.21 16:30
@terien píše:
Asi bude jedna z těch, co si vezme čistý tričko a má to jako vrchol sebepéče :lol:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
21.2.21 16:31
@terien píše:
Může a je takových opravdu hodně. To ovšem neznamená, že jim to sluší. Nedostatek sebereflexe bych nepovažovala za cnost.

Tak každému se líbí něco jiného, naštěstí ;)

• Citovat
  • Upravit
7701
21.2.21 16:33
@Kockazvysocan píše:
Tak tohle má každý jinak. Já si návštěvy salonů užívám a určitě přispívají k me duševní pohodě, jsem jak znovuzrozená.
Jednoduché oblečení nemusí být na škodu, ale chce to i neco moderního, výraznějšího, sexy. Nikdy jsem nebyla šedá myš a vim, že mému muži se i tohle na mě líbí.
Osobně na mě nenalíčené ženy působí nedotaženě, neupraveně. Oblečení typu leginy a tunika taky zrovna nepovažuji za top outfit, ale spíš za ten zanedbaný.

V čem prosím tě chodíš doma oblečená? Ne nic ve zlým, fakt ne. Ale píšeš, že tepláky ti nesmí už X let přes práh, legíny na doma byt´ s delší tunikou jsou taky špatně. Já si třeba nedovedu představit smažit bramboráky nebo cibulku pod maso v šatech. Nebo jít v zimě tak se psem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7701
21.2.21 16:35
@lucenka píše:
Ale i nenalíčená žena se může chlapům líbit ;)

Souhlas. Taky se nelíčím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
21.2.21 16:35
@lucenka píše:
Tak každému se líbí něco jiného, naštěstí ;)

No tak líbí… co se může někomu líbit na zanedbaném zevnějšku je mi záhadou, ale ať, aspoň ta laťka nebude tak vysoko a my pěstěné víc vynikneme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22565
21.2.21 16:42
@Taktinevím píše:
V čem prosím tě chodíš doma oblečená? Ne nic ve zlým, fakt ne. Ale píšeš, že tepláky ti nesmí už X let přes práh, legíny na doma byt´ s delší tunikou jsou taky špatně. Já si třeba nedovedu představit smažit bramboráky nebo cibulku pod maso v šatech. Nebo jít v zimě tak se psem :nevim:

V jiné diskuzi jsem psala, že leginy jen na doma. Takže doma chodím v leginach, ale jen doma. Nejčastěji nosím ale sukně, triko ( uple, ne žádné maxi), v létě právě ty šaty. Nevadí mi to, jsem zvyklá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
21.2.21 16:43
@Kockazvysocan píše:
V jiné diskuzi jsem psala, že leginy jen na doma. Takže doma chodím v leginach, ale jen doma. Nejčastěji nosím ale sukně, triko ( uple, ne žádné maxi), v létě právě ty šaty. Nevadí mi to, jsem zvyklá.

A sportuješ v čem? V šatech? :think:

• Citovat
  • Upravit
lucenka
21.2.21 16:44
@terien píše:
No tak líbí… co se může někomu líbit na zanedbaném zevnějšku je mi záhadou, ale ať, aspoň ta laťka nebude tak vysoko a my pěstěné víc vynikneme :lol:

Tak ne každému přijde obličej bez make-upu jako zanedbaný ;)

• Citovat
  • Upravit
22565
21.2.21 16:47
@lucenka píše:

Sportovní outfit nepovažuji za něco, co bych měla zdůrazňovat. Myslela jsem, že inteligentní člověk pochopí, že mluvím o oblečení na běžné nošení. Ale asi jsem inteligenci některých přecenila :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5941
21.2.21 16:51
@Lendeš píše:
Blbý příklad je, když si nekoupíš to, co potřebuješ, ne když si nekoupíš to, co nepotřebuješ. Nevím proč by skromný způsob života měl být špatným příkladem.

Edit: Ještě doplním - to, co potřebuješ a máš na to. Něco jiného by bylo v situaci, kdy máte málo peněz.

Příspěvek upraven 20.02.21 v 11:07

Záleží na tom, co to je skromný život. Jestli to znamená nevyhazovat peníze za blbosti nebo život v chudobě. Děti vyrůstající v permanentním omezování obvykle na prahu dospělosti naberou opačný směr, aby si ty roky strádání vynahradily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
21.2.21 16:51
@lucenka píše:
Tak ne každému přijde obličej bez make-upu jako zanedbaný ;)

Vždyť říkám, že nedostatek sebereflexe je na škodu. Fůra lidí nepovažuje ani svojí pusu bez zubů jako zanedbanou :lol: Já tedy považuji parfém, péči o sebe a o ústní dutinu jako elementární slušnost k sobě a ke svému okolí. Někdo vypadá jak strašidlo a přijde mu to cajk. Ať si každý chodí jak chce, ale opravdu si nesednu na zadek proto, že si někdo milostivě umyl hlavu a vzal čisté oblečení. Vzhled důležitý je a ovlivňuje víc, než si myslíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
21.2.21 17:09
@Kockazvysocan píše:
Sportovní outfit nepovažuji za něco, co bych měla zdůrazňovat. Myslela jsem, že inteligentní člověk pochopí, že mluvím o oblečení na běžné nošení. Ale asi jsem inteligenci některých přecenila :roll:

Pořád si nějak nedovedu představit, v čemž sportuješ, když tepláky nevlastníš a legíny nosíš jen doma :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6654
21.2.21 17:19
@pet p píše:
@terien @Kockazvysocan Tak to je určitě dobře, když má žena ze sebe dobrý pocit a dělá to pro sebe :-) Ale co je potřeba k tomu, aby ten dobrý pocit měla? Stačí jí umyté vlasy a čisté jednoduché oblečení, žádné šminky a domácí manikúra? Nebo potřebuje pravidelné návštěvy kadeřníka, masáží, kosmetiky, obchodů s oblečením?

Ja k tomu svemu pocitu potrebuji pravidelneho kadernika, manikuru, kosmetiku a pekne naliceni a obleceni. Z pravidelnich návštěv fitka jsem uz upustila, protoze korona, ale zaridila jsem si telocvicnu doma a pravidelně makam. Ac to delam predevsim pro sebe muj muz to dokaze velmi ocenit a meho kadernika, mani/pedi, wellness s kamoskou,.. bere jako samozrejmost a pokud bychom vylozene nemuseli setrit, tak by ho nenapadlo me o to pripravit. Razi totiz heslo happy wife = happy life

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pet p
21.2.21 17:20

@terien Třeba ty ženy mají sebereflexe dostatek. Akorát mají jiný životní názor, jiné priority anebo jednoduše mají sebevědomí (a dobrý pocit) založené na něčem jiném než vzhledu :-)

• Citovat
  • Upravit
Alriga
21.2.21 17:32
@lucenka píše:

Tato diskuse už tu byla. Já nosím doma zásadně šaty. Na kole jezdím ve sportovně střižené sukni nebo šatech.
Co se týče makeupu, tak v určitém věku se i tomu přirozenému půvabu musí zkrátka napomoct. Nebo tedy nemusí, ale pak se dotyčná musí smířit s tím, že vypadá jak sešlapaná piksla od sidolu.
Jinak k těm tepkakum:na sport na hřiště, do tělocvičny patří. Domů ani jinam ne.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat