Mladé maminky a předsudky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30408
10.3.17 18:03
@TerezaLade píše:
Nene je mi 21, mám manžela kterému je 29 ale je mi smutno z blbých pohledů ostatních :-(

Předsudky trpíš ty sama. Myslím, že ostatní málo zajímá, že zrovna ty jsi těhotná, aby to někomu stálo za blbý pohled.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.3.17 18:03
@AnnieTRoj píše:
Tak se těš a neřeš kraviny.

Asi tak.
Me se naopak mladé maminky líbí a fandím jim.
Ja sama vzdy chtěla byt mlada maminka. Lec nepovedlo se a budu rada kdyz budu stara maminka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
10.3.17 18:04
@Malaga píše:
Myslíš, že si pořizujou ty děti ve 40 z důvodu, že si zrovna vzpomněly?

myslím, že hlavně to jsou ty které šly po kariéře

• Citovat
  • Upravit
12121
10.3.17 18:04
@Helileli píše:
A nevsugerovavas si to tak trošičku? Oni lidí tehule zkrátka ocumuji, kojící matky jsou taky magnet pro oči, je v tom cosi primárního, co nás fascinuje, člověk pochopí, proč byla v době pohanů plodnost oslavována, stavěli se chrámy bohynim plodnosti atd. Plodnost člověka vždy fascinovala :nevim:

No hele to fakt jsou pohledy, o kterých víš přesně, že jsou spíš udivené, než mile přející. Mně i jedna kamarádka s vytřeštěnýma očima řekla „a co teď s tím budeš dělat?“ 8o a myslela tím „tím“ to miminko :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12121
10.3.17 18:06
@hanka.br. píše:
Předsudky trpíš ty sama. Myslím, že ostatní málo zajímá, že zrovna ty jsi těhotná, aby to někomu stálo za blbý pohled.

Já myslím, že to můžou ohodnotit spíš jen ty, které si tím prošly - já ano - a souhlasím s tím. Koukali se na mě často dost divně. A komentářů jsem si zažila dost a dost, i potom s kočárkem. Vlastně doteď „vy máte tak velké dítě? To jste začla v deseti, ne?“ 8o :mrgreen: Je fakt, že vypadám mladě a vždy jsem mladě vypadala, takže jsem budila rozruch už jako mladá těhotná, pak mladá maminka a teď jsem mladá maminka dospělého dítěte :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
10.3.17 18:07

Nejde o to, že jsou mladé, ale o to, že si často pořizují dítě do bezprizorných poměrů, s nahým zadkem a blbem, který je pošle záhy i s dítětem do háje. Pak se pověsí na krk sociálnímu systému i s mimískem :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12121
@zudina píše:
Tak se na vsechny vykasli ne? Co je ti po ostatnich? Kdybych ja mela resit kazdej blbej pohled na svou osobu tak bych se musela zblaznit. No je videt ze poradny starosti nemas kdyz resis takovy kraviny. No bud rada :mavam:

S dovolením - může řešit co chce. Taky asi nemáte co na práci, když vám stojí za to podivovat se nad starostma ostatních ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131

Ja otehotnela ve 20, ale uz sem mela dodelanou skolu a odpracovany 2 roky. Na nazory ostatnich jsem se vykaslala, je to tvuj zivot. Ja sem naopak rada ze mam dite takle brzo, az budou mit ostatni kolegyne, spoluzacky, kamaradky deti tak ja uz budu mit syna velkyho a samostanyho :) ve 40 budu mit „splneno“ budu moct naplno pracovat, cestovat, uzivat si kulturu a ne resit plinky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.3.17 18:08

Máte pravdu :-) moc děkuji za názory, jsem ráda když mohu slyšet(číst) nějaké kladné názory :-) :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12121
10.3.17 18:08
@Kriss Tina píše:
Ja otehotnela ve 20, ale uz sem mela dodelanou skolu a odpracovany 2 roky. Na nazory ostatnich jsem se vykaslala, je to tvuj zivot. Ja sem naopak rada ze mam dite takle brzo, az budou mit ostatni kolegyne, spoluzacky, kamaradky deti tak ja uz budu mit syna velkyho a samostanyho :) ve 40 budu mit „splneno“ budu moct naplno pracovat, cestovat, uzivat si kulturu a ne resit plinky :D

Jo, přesně tohle tě čeká, jen si dej bacha na antikoncepci i v tomto vyšším věku - dost mých spolumatek z dob mládí má teď na krku další mimino :mrgreen: Já si to naopak krásně užívám :pankac: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
10.3.17 18:09

@TerezaLade A jak moc mladá maminka jsi? ;)
Nikdy mi nepřišlo, že by starší maminky takhle koukaly na mladé. Třeba je to spíš závist, že mladá maminka bude mít spoustu síly a až bude dítě dospívat, nebude označována za jeho babičku :mrgreen:
Důležitý je rozum a přístup k rodičovství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12121
10.3.17 18:10
@zudina píše:
@Taky jedna S dovolenim reaguji na diskuzi jak chci, vyslovila jsem svuj nazor, se svym volnym casem nakladam podle sveho uvazeni, treba prispevkem do verejne diskuze

No právě - je to tvoje volba. Stejně jako volba zakladatelky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
10.3.17 18:12

Ja měla první ve 23,vypadám na 17 i teď v 28, často se me ptají na obcanku, pokud jdu bez deti, pokud jdu s dětmi tak napr u doktora, v obchodech ATd občas lidi dost blbe koukají to je fakt…

Příspěvek upraven 10.03.17 v 18:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15088
10.3.17 18:12
@Taky jedna píše:
Já myslím, že to můžou ohodnotit spíš jen ty, které si tím prošly - já ano - a souhlasím s tím. Koukali se na mě často dost divně. A komentářů jsem si zažila dost a dost, i potom s kočárkem. Vlastně doteď „vy máte tak velké dítě? To jste začla v deseti, ne?“ 8o :mrgreen: Je fakt, že vypadám mladě a vždy jsem mladě vypadala, takže jsem budila rozruch už jako mladá těhotná, pak mladá maminka a teď jsem mladá maminka dospělého dítěte :mrgreen:

Tak mne to třeba potěší, když mi v práci tipovali, když jsem řekla, že dceři je 26 a oni, tobě je tak 42 ne? To jsi jí měla asi brzo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15208
10.3.17 18:13
@Doe_Jane píše:
myslím, že hlavně to jsou ty které šly po kariéře

Krásný příklad toho jak vypadají předsudky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek