Mladé maminky a předsudky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15134
10.3.17 18:23
@Doe_Jane píše:
já se tím netajím že jsem proti pozdnímu mateřství, ale na mateřství ve 21 letech mi nepřijde nic špatného :)

Mě taky nepřipadá nic špatného na mateřství ve 20,ale ani ve 40. Každý má jiný životní příběh, důležité je vytvořit pro dítě milující rodinu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
10.3.17 18:24
@Alušáček píše:
Mě taky nepřipadá nic špatného na mateřství ve 20,ale ani ve 40. Každý má jiný životní příběh, důležité je vytvořit pro dítě milující rodinu :)

máš pravdu :) ale nebudu lhát že nemám předsudky a že bych to tak nechtěla, ani mít to dítě tak pozdě a ani být dítě tak starých rodičů

• Citovat
  • Upravit
31542
10.3.17 18:25
@Doe_Jane píše:
já se tím netajím že jsem proti pozdnímu mateřství, ale na mateřství ve 21 letech mi nepřijde nic špatného :)

Záleží co považuješ za pozdní mateřství nehledě na to, že myslet si, že každá pozdní rodička je pozdní rodičkou dobrovolně… no… není :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31542
10.3.17 18:26
@boball píše:
A těm co mají dítě ve čtyřiceti, ježišmarjá to už bych nechtěl :mrgreen:
:lol: jn
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
@TerezaLade píše:
Jen bych se chtěla zeptat proč starší maminky na nás mladší koukají skrz prsty, proč se na mladé maminky dívají ostatní jako na nějaké dě*vky :,( je mi z toho vážně smutno, možná to jsou hormony ale já osobně jsem na své bříško a na naší holčičku strašně pyšná a miluju ji úplně stejně jako každá jiná matka své dítě.

Globalizuješ.
Mně zase přijde proti srsti, že nás házíš všechny do jednoho pytle - jako že starší ročníky = lidé s předsudky.
Je mi z toho taky smutno. Jako tobě ;).
Já v tomto směru rozděluji lidi na příjemné a nepříjemné. Není to o věku, je to o lidské povaze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31542
@radúna píše:
Globalizuješ.
Mně zase přijde proti srsti, že nás házíš všechny do jednoho pytle - jako že starší ročníky = lidé s předsudky.
Je mi z toho taky smutno. Jako tobě ;).
Já v tomto směru rozděluji lidi na příjemné a nepříjemné. Není to o věku, je to o lidské povaze.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
10.3.17 18:27
@Malaga píše:
a na tohle si přišla jak? 8o

No já si taky připadala jak rajda co si děcko uhnala někde na diskošce, když mi sestra v nemocnici říká. Ježíši vy jste mladší než moje dcera… Výraz k tomu nedodám, ale nejak takti vypadala 8o. Bylo mi stejně jako zakladatelce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
10.3.17 18:27
@Nimie píše:
Záleží co považuješ za pozdní mateřství nehledě na to, že myslet si, že každá pozdní rodička je pozdní rodičkou dobrovolně… no… není :nevim:

40+… no tak já nevím co dělaly celou dobu, dvacet let se snažily? možná někoho takového znáš, já znám jen ty, co tak dlouho pracovaly až pak když už chtěly rodinu tak to nešlo nebo šlo s pomocí a mají 40+…

• Citovat
  • Upravit
15065
10.3.17 18:29
@Doe_Jane píše:
40+… no tak já nevím co dělaly celou dobu, dvacet let se snažily? možná někoho takového znáš, já znám jen ty, co tak dlouho pracovaly až pak když už chtěly rodinu tak to nešlo nebo šlo s pomocí a mají 40+…

No a nebo si udělaly jen tak s tátou pěkný večír a ejhle, co se nám to tady klube. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
10.3.17 18:30
@Doe_Jane píše:
máš pravdu :) ale nebudu lhát že nemám předsudky a že bych to tak nechtěla, ani mít to dítě tak pozdě a ani být dítě tak starých rodičů

Nápodobně, jsem ráda, že to stihnu odrodit do 25 :jazyk: Mamka mě měla taky jako mladá a když se mi narodilo první dítě, bylo jí 41 :lol: takže když šla s tátou a malou s kočárkem tak vypadali jak rodiče, ne babka s dědkem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
10.3.17 18:31
@boball píše:
No a nebo si udělaly jen tak s tátou pěkný večír a ejhle, co se nám to tady klube. :lol:

Takovýho mám kámoše, do asi 4.měsíce to byl žlučník :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31542
10.3.17 18:31
@Doe_Jane píše:
40+… no tak já nevím co dělaly celou dobu, dvacet let se snažily? možná někoho takového znáš, já znám jen ty, co tak dlouho pracovaly až pak když už chtěly rodinu tak to nešlo nebo šlo s pomocí a mají 40+…

Jo, takových je taky dost a taky se mi jejich postoj nelíbí. Na druhou stranu znám třeba paní, která x krát potratila, nejdřív se dlouhá léta snažila s jedním partnerem, pak partnera neměla, a pak když měla dalšího, tak se snažili dalších asi 10 let a nakonec to dítko má. Ano, pozdě. Ano, po x úmrtích předchozích dětí. Ale co naděláš :nevim:

V mém okolí znám hned dvě mladé slečny (do 30 - partnerům je do 35), z nichž jedné se nedaří už cca 4 roky, druhé 6. A to jsou ženské v tom nejvhodnějším věku :nevim:

Příspěvek upraven 10.03.17 v 18:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
10.3.17 18:32
@Taky jedna píše:
Já myslím, že to můžou ohodnotit spíš jen ty, které si tím prošly - já ano - a souhlasím s tím. Koukali se na mě často dost divně. A komentářů jsem si zažila dost a dost, i potom s kočárkem. Vlastně doteď „vy máte tak velké dítě? To jste začla v deseti, ne?“ 8o :mrgreen: Je fakt, že vypadám mladě a vždy jsem mladě vypadala, takže jsem budila rozruch už jako mladá těhotná, pak mladá maminka a teď jsem mladá maminka dospělého dítěte :mrgreen:

A ty to bereš jako blbou poznámku? Jejda, já bych to vzala jako kompliment.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15065
10.3.17 18:34
@Nowuka2 píše:
Takovýho mám kámoše, do asi 4.měsíce to byl žlučník :lol:

Já mám vlastní zkušenost. Přes antikoncepční prášky a náhle mám rozdíl mezi nejstarší a nejmladším 20 let.Kde se vzal tu se vzal 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12121
10.3.17 18:34
@hanka.br. píše:
A ty to bereš jako blbou poznámku? Jejda, já bych to vzala jako kompliment.

Neberu :think: Jen píšu, že jsem vždycky vypadala mladě, takže už jako těhotná (ve dvaceti) s břichem, jsem vypadala jako oběť pedofila. V dnešním věku mi to samozřejmě lichotí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí