Mladé maminky a předsudky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11659
10.3.17 21:15

Já bych řekla že na mladé maminky s enikdo nedívá to spíš na ty neschopné co se nestarají o své děti a co je zanedbávají nebo jim nadávají sprostě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
10.3.17 21:15

@Kajka9 jsem stastna, ze to dopadlo, 1.trimestr byl skrz problemy hodne narocny, ale ted uz si to tehotenstvi uzivam. Obcas ta cesta k miminku je opravdu slozita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.3.17 21:17

:-) Naše Natálka je naše láska uz v břiše ji pořád mazlime :-) My jsme se rozhodli, ze by jsme spolu chtěli mít miminko a stačilo nám jednou a bylo to. Každý den jí říkám, že ji máme moc rádi ale občas mě vážně znervózňují hloupé pohledy ostatních ale asi máte pravdu, že řeším hlouposti. Ono já mám vše co žena od života očekává i když je pravda, že nemám co na práci tak píšu hloupé diskuze ale jsem moc ráda za nazory. Strašně mě to vždy potěší když vím že je někdo se mnou nebo že má stejný názor:) moc děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
10.3.17 21:18

@Jindřiš ano to máš pravdu tak hlavně že s epodarilo :). Taky jsme se teď pořád bála až tet po screeningu jsme trošku klidnější a už mám i kočárek doma :lol: jsme 15tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
10.3.17 21:21

@TerezaLade tak jako nám se to taky podařilo hned na poprvé proto jsme tomu skoro do teď ještě nemohla uvěřit al eneni tomu vždy tak no někdo dlouho nemůže mít… hlavně klid dívej se na vybavicku pro mimco když nebudeš mít co dělat a nebudeš nad takovými věcmi přemýšlet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.7.17 14:25
@Malaga píše:
Myslíš, že si pořizujou ty děti ve 40 z důvodu, že si zrovna vzpomněly?

Taky si nemyslím, mít dítě ve 40 má velký důvod, buď odrostlé děti a nový (většinou) mladší partner, se kterým chce mít žena ještě společné dítě, nebo naopak dlouhé čekání na toho pravého. Mně to najednou přijde opačně, že se ty mladé maminky dívají skrz prsty na ty „staré“ a najednou žena po 35 podle mnohých by o dítěti už vůbec uvažovat neměla. Moje zkušenosti z okolí :think:

• Citovat
  • Upravit
430
18.7.17 20:56

Neřeš to :) sama jsem otěhotněla plánovaně ve 22 letech a ty pohledy co myslíš znám. Sotva jsem vešla do čekárny ke gynekologovi, všichni ztichli a hleděli na mě. Hned jak jsem vešla do ordinace, začali se zase bavit, o čem asi že :D Dnes je prostě moderní mít dítě nejdříve ve 35-ti letech, protože se na to ženy dříve necítí. Osobně nechápu proč, jsem za syna ráda, za tu energii, kterou teď mám a a kterou mu můžu věnovat. Představa, že mám první dítě plánovaně až daleko po třicítce si moc představit nedokážu, ale jak se říká, kdo chce kam pomožme mu tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí