Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@boball píše:
Tak mne to třeba potěší, když mi v práci tipovali, když jsem řekla, že dceři je 26 a oni, tobě je tak 42 ne? To jsi jí měla asi brzo.
Jasně že to potěší ![]()
@zudina píše:
@Taky jedna Tak proc ztracis cas reagovat na muj prispevek kdyz jsi tim nic hodnotneho nevyjadrila? Pak kdo tady ztraci cas
No asi proto, aby ti došlo, že bys neměla nikomu říkat co řešit má a co nemá. Její věc. Tvoje věc. A moje taky ![]()
@TerezaLade moje sestřenice ve 22 letech, kdyby jsme sly na zábavu, tak po ní chtěli občanku, jelsti jí je 15 let..
Já sama, když jsem měla 20, tak mi taky lidi typovali tak 16 let..
Možná působíš mladě
Příspěvek upraven 10.03.17 v 18:16
@Alušáček píše:
Krásný příklad toho jak vypadají předsudky
já se tím netajím že jsem proti pozdnímu mateřství, ale na mateřství ve 21 letech mi nepřijde nic špatného ![]()
@Janasas jo nekdy je ten mladistvej vzhled ke skode, ja si ve 20 delala ridicak uz s pupkem a ten instruktor po me chtel potvrzeni od rodicu, ze si myslel ze mi jeste nebylo 18 ![]()
Nad tímhle někdo přemýšlí? Já budu máma ve 20 a je mi úplně jedno, co si kdo myslí
Myslím, že je taky naopak spousta předsudků vůči starším maminkám, prostě všechno má svoje. A že si ženský pořizují dítě s nahým zadkem a blbem, co je pak opustí, to si myslím není výsada jen mladých maminek - takových blbců běhá po světě vážně hodně
To už není potom o věku, ale o vyzrálosti matky.
Jestli se tak na tebe nekdo diva, tak se na toto vykasli. Ja jsembych vzdycky chtela byt mlada maminka. Je mito 26 a uz se snazime. Kdyby to nebylo jenom na me, tak se snazime mnohem driv. Uprimne ty starsi matky co behaji za malyma deckama-tohle vypada divneji nez 25
Ono člověk si nevybere, mladým všichni říkají „proč tak brzo“, všem, co jim je nad 25, tak se jich ptají „kdy už“ a proč už nemají dítě, že jsou to hrozné kariéristky ![]()
@Nimie píše:
Ono člověk si nevybere, mladým všichni říkají „proč tak brzo“, všem, co jim je nad 25, tak se jich ptají „kdy už“ a proč už nemají dítě, že jsou to hrozné kariéristky
A těm co mají dítě ve čtyřiceti, ježišmarjá to už bych nechtěl ![]()
@Doe_Jane píše:
já se tím netajím že jsem proti pozdnímu mateřství, ale na mateřství ve 21 letech mi nepřijde nic špatného
Mě taky nepřipadá nic špatného na mateřství ve 20,ale ani ve 40. Každý má jiný životní příběh, důležité je vytvořit pro dítě milující rodinu ![]()
@Alušáček píše:
Mě taky nepřipadá nic špatného na mateřství ve 20,ale ani ve 40. Každý má jiný životní příběh, důležité je vytvořit pro dítě milující rodinu
máš pravdu
ale nebudu lhát že nemám předsudky a že bych to tak nechtěla, ani mít to dítě tak pozdě a ani být dítě tak starých rodičů
@Doe_Jane píše:
já se tím netajím že jsem proti pozdnímu mateřství, ale na mateřství ve 21 letech mi nepřijde nic špatného
Záleží co považuješ za pozdní mateřství nehledě na to, že myslet si, že každá pozdní rodička je pozdní rodičkou dobrovolně… no… není ![]()
@boball píše:
A těm co mají dítě ve čtyřiceti, ježišmarjá to už bych nechtěl
@TerezaLade píše:
Jen bych se chtěla zeptat proč starší maminky na nás mladší koukají skrz prsty, proč se na mladé maminky dívají ostatní jako na nějaké dě*vkyje mi z toho vážně smutno, možná to jsou hormony ale já osobně jsem na své bříško a na naší holčičku strašně pyšná a miluju ji úplně stejně jako každá jiná matka své dítě.
Globalizuješ.
Mně zase přijde proti srsti, že nás házíš všechny do jednoho pytle - jako že starší ročníky = lidé s předsudky.
Je mi z toho taky smutno. Jako tobě
.
Já v tomto směru rozděluji lidi na příjemné a nepříjemné. Není to o věku, je to o lidské povaze.