Mladé maminy Ostrava-jih

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
243
27.4.13 10:38

Mladé maminy Ostrava-jih

Ahoj maminy:)

mám 21 a spolu s přítelem a ročním synem od nového roku bydlíme ve Výškovicích(takže tu nikoho neznáme:()…Tatínek nám chodí od rána do večera do práce a tak hledáme někoho na procházky, na návštěvy a na společnou zábavu :) Budu moc ráda, když se mi někdo ozve třeba jen tak na pokec :) Tak se mějte :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1563
27.4.13 11:14

Ahoj :mavam: Já jsem z O-Zábřeh takže bydlíme od sebe hrozný kousíček :). Mám 13-ti měsíčního syna a taky hledáme další osoby do party na procházky atd :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
27.4.13 11:18

Ahoj :D no nebudeš tomu věřit, ale já Tě už na jedné diskuzi viděla a všimla si že tvůj malý se narodil 6. 3 a můj je 8 :D chtěla jsem Ti napsat a pak si říkám, že nebudu otravovat :D tak to je super že jsi napsala:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
27.4.13 11:28

@MamuškaLuci Tož to jsi měla napsat :D Já si tě prozměnu vůbec nevšimla, tu je tolik uživatelů až to není možné :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
27.4.13 11:31

:D jj to je :D a vy bydlíte někde u kino luna že? :) kolem toho jezdíme každý den autem :D my bydlíme až nahoře jestli víš kde je Odra tak tam:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
27.4.13 11:35

@MamuškaLuci jojo za kinem bydlime :) Odra vím kde je :), bydlela tam tchýně, ale odstěhovala se, hodně často chodím kousek od Odry do Alberta atd :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
27.4.13 11:37

Ja tam taky chodím do alberta :D ikdyž je takový maličky :D a kolik Ti je?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
27.4.13 11:52

Tož mě letos bude už sladkých 25 :D, je možné že se třeba potkáváme v tom albertu nebo někde venku a ani o sobě nevíme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
27.4.13 12:07

Jo to je dost možné :D já mám takový hnědo béžový kočárek s ptáčky kdyby náhodou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
27.4.13 12:13

@MamuškaLuci tak to netuším :D těch kočárků vydím fakt mnoho :D ale po víkendu se můžem domluvit a trochu kočáry provětrat, pokud nám teda bude přát počasí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
27.4.13 12:15

Určitě bych šla kdyby bylo pěkně :) tak snad bude hezky já můžu kdykoliv:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
27.4.13 14:33

Ahoj holky, můžu se přidat? :mrgreen: Je mi 21, jsem z Hrabůvky, ale přes les to do Výškovic, nebo Zábřehu není zas tak daleko :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
27.4.13 15:58

Ahooj jasně že můžeš :) a jak máš staré dítko? máš holčičku nebo chlapečka?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
28.4.13 16:39

@MamuškaLuci Lucinko, máme chlapečka, má 9 měsíců… a je to macek :lol: Ty máš taky chlapečka? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
28.4.13 16:39
@Markétka91 píše:
@MamuškaLuci Lucinko, máme chlapečka, má 9 měsíců… a je to macek :lol: Ty máš taky chlapečka? :kytka:

blbá otázka, když to píšeš hned v úvodu :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová