Mladé maminy Ostrava-jih

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4515
30.4.13 15:25

@MamuškaLuci No budu vám brečet nad kočárkama ať už je venku :mrgreen: Jo jo, nějak to pak domluvíme :) jsem ráda že jsem našla někoho v mém věku a blízko. Teď dělám dispečerku na taxislužbě, takže trošku nervy, ale lepší než nuda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
30.4.13 15:33

@Markétka91 já si dodělávám maturitu na Obchodní akademii v Marianských horách :) a ty chodíš kam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
30.4.13 15:34

Holky to si děláte dálkově výšku? Já bych chtěla od příštího roku, ale právě nevím jestli se to dá zvládnout s miminem :) Loni jsem chtěla po maturitě do práce, ale nic jsem nenašla, tak jsem se znovu píchla na střední a že si dám přihlášku na vysokou a v listopadu otěhotněla, takže jsem to ani nezkoušela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
30.4.13 15:35

@MamuškaLuci Taky mám obchodku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
30.4.13 15:39

@Deninina to Ti závidím mě to teprve čeká ta maturita :) Já otěhotněla ve 4tém ročníku a na potrat jsem rozhodně jít nechtěla…s přítelem jsme se chtěli snažit o miminko po maturitě, ale malý si nějak našel cestu k nám sám :D první jsem to měla dodělat na denním studiu, ale měla jsem komplikace a musela zůstat doma asi na dva týdny a pak už mě nechtěli k maturitě pustit, tak to teď dodělávám dálkově a jsem spokojená zatím mám jedničky dvojky snad mi to vydrží :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
30.4.13 15:50

@MamuškaLuci Tak to už budeš teď maturovat? To nezávidím ty nervy :mrgreen: jsem ráda že jsem zvládla loni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
30.4.13 15:59

@Deninina nn příští rok teď dělám čtvrťák a pak ještě paták :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
30.4.13 16:31

Čauky holky tak se vám ozývám po pár dnech, nebyl na to čas psát a ani nervy, s přítelem jsme se dostali do pěkné krize, takže máme veselo :(. Jinak jak tu bylo zmíněno že za Kinem Luna je hřiště tak já bydlím v jdnom z baráků kousilínek od hřiště :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
30.4.13 21:38

@MamuškaLuci Já chodím do přívozu, dodělávám si jinak taky maturitu :mrgreen: Už jsem měla být ve třeťáku, ale propadla jsem z matiky :think: Ta mi dělá ze života peklo… :pocitac: :mrgreen: a letos to taky vidím špatně :,(

Jinak, taky jsem ráda, že se tu objevila nějaká ta maminka v mém věku… protože mé vrstevnice, nebo kamarádky ještě bydlí u rodičů, a nemají moc o mateřství páru :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
30.4.13 21:42

@Pettule69 Ahoj Peťule to je fajn, že ses ozvala :mavam: … To už tak bývá no… :think: Snad se z té krize brzy dostanete :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
30.4.13 21:59

Ahoj holky, můžu se taky přidat…Je mi teda necelých 18 tak snad to na vás není až moc málo :lol:,ale jsem teprve ve 29tt a čekáme holčičku :srdce:..Přestěhovala jsem se z Dubiny k přítelovi do Zábřehu na Pískové doly a taky tu nikoho neznám, takže věčně dřepím sama zavřená doma když přítel pracuje :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
30.4.13 22:52

@Markétka91 Děkuji, uvidíme co bude dál :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
1.5.13 09:29

Ahoj holky :) no já se dneska mám :D malý dneska spinkal skoro do 9 :D dneska jsem vyspinkána do růžova :)

@Denie Ahoj:) Tak Tě tady mezi náma vítám :) na věku vůbec nezáleží :) já otěhotněla těsně před 19ckou :) Gratuluju Ti ještě k nenarozenému miminku :) už víš co budete mít?:) jestli patříš taky do spolku chlaoečků:D

@Pettule69 ahoj :) to jsem ráda, že jsi se ozvala :) to mě mrzí, že máte krizi my s přítelem asi před dvouma měsíci jednu překonali :( ta skončila tak, že na týden jsem ho vyhodila z domu:( a řeknu Vám pohled na něho a malého jak se spolu loučí to už nikdy více nechci :( tak držímm palečky at máte co nejdřív po krizi i to je hold součást vztahu :(

@Markétka91 Ahoj :) na tu školu chodí i moje sestřenice:) ta taky bydlí v zábřehu a ted se dokonce stěhuje asi pět minut cesty ke mě do Výškovic :D jinak ta škola je opravdu záhul :( hlavně, když je zkouškové což já momentálně mám :? no a matika ta mi to vysvědčení kazí mám 4 jinak bych měla vyznamenání :D no jo šprtka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
1.5.13 10:11

@MamuškaLuci Děkuju za gratulaci :hug:…Čekáme holčičku a jmenovat se bude Michelle, termín mám 17.7. Takže týden po mojich 18tinách :lol:,tak budu mít ten nejhezčí dáreček :srdce:…Já si taky myslím že na věku nezáleží, dobrá máma může mít 40 let stejně tak ale i ta co má 18 :pankac:…Sice jsme to neplánovali ale stalo se a teď už se nemůžeme dočkat až na nás vykoukne :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
1.5.13 10:19

@Denie přesně tak já znám maminu co má skoro 30 a nenazvala bych jí dobrá máma…nezáleží na věku to je o člověku :) My to plánovali o rok později kvůli škole :( ale mě to nevadí :) jsem nejšťastnější člověk na světě a to jen díky mému synovi :) Michelle je moc krásné jméno :) to už máš za pár :) za chvíli budeš chovat svou holčičku v náruči teď už to uteče to mi věř:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová