Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MamuškaLuci No budu vám brečet nad kočárkama ať už je venku
Jo jo, nějak to pak domluvíme
jsem ráda že jsem našla někoho v mém věku a blízko. Teď dělám dispečerku na taxislužbě, takže trošku nervy, ale lepší než nuda ![]()
@Markétka91 já si dodělávám maturitu na Obchodní akademii v Marianských horách
a ty chodíš kam?
Holky to si děláte dálkově výšku? Já bych chtěla od příštího roku, ale právě nevím jestli se to dá zvládnout s miminem
Loni jsem chtěla po maturitě do práce, ale nic jsem nenašla, tak jsem se znovu píchla na střední a že si dám přihlášku na vysokou a v listopadu otěhotněla, takže jsem to ani nezkoušela ![]()
@Deninina to Ti závidím mě to teprve čeká ta maturita
Já otěhotněla ve 4tém ročníku a na potrat jsem rozhodně jít nechtěla…s přítelem jsme se chtěli snažit o miminko po maturitě, ale malý si nějak našel cestu k nám sám
první jsem to měla dodělat na denním studiu, ale měla jsem komplikace a musela zůstat doma asi na dva týdny a pak už mě nechtěli k maturitě pustit, tak to teď dodělávám dálkově a jsem spokojená zatím mám jedničky dvojky snad mi to vydrží ![]()
@MamuškaLuci Tak to už budeš teď maturovat? To nezávidím ty nervy
jsem ráda že jsem zvládla loni…
Čauky holky tak se vám ozývám po pár dnech, nebyl na to čas psát a ani nervy, s přítelem jsme se dostali do pěkné krize, takže máme veselo
. Jinak jak tu bylo zmíněno že za Kinem Luna je hřiště tak já bydlím v jdnom z baráků kousilínek od hřiště ![]()
@MamuškaLuci Já chodím do přívozu, dodělávám si jinak taky maturitu
Už jsem měla být ve třeťáku, ale propadla jsem z matiky
Ta mi dělá ze života peklo…
a letos to taky vidím špatně ![]()
Jinak, taky jsem ráda, že se tu objevila nějaká ta maminka v mém věku… protože mé vrstevnice, nebo kamarádky ještě bydlí u rodičů, a nemají moc o mateřství páru ![]()
@Pettule69 Ahoj Peťule to je fajn, že ses ozvala
… To už tak bývá no…
Snad se z té krize brzy dostanete ![]()
Ahoj holky, můžu se taky přidat…Je mi teda necelých 18 tak snad to na vás není až moc málo
,ale jsem teprve ve 29tt a čekáme holčičku
..Přestěhovala jsem se z Dubiny k přítelovi do Zábřehu na Pískové doly a taky tu nikoho neznám, takže věčně dřepím sama zavřená doma když přítel pracuje ![]()
Ahoj holky
no já se dneska mám
malý dneska spinkal skoro do 9
dneska jsem vyspinkána do růžova ![]()
@Denie Ahoj:) Tak Tě tady mezi náma vítám
na věku vůbec nezáleží
já otěhotněla těsně před 19ckou
Gratuluju Ti ještě k nenarozenému miminku
už víš co budete mít?:) jestli patříš taky do spolku chlaoečků:D
@Pettule69 ahoj
to jsem ráda, že jsi se ozvala
to mě mrzí, že máte krizi my s přítelem asi před dvouma měsíci jednu překonali
ta skončila tak, že na týden jsem ho vyhodila z domu:( a řeknu Vám pohled na něho a malého jak se spolu loučí to už nikdy více nechci
tak držímm palečky at máte co nejdřív po krizi i to je hold součást vztahu ![]()
@Markétka91 Ahoj
na tu školu chodí i moje sestřenice:) ta taky bydlí v zábřehu a ted se dokonce stěhuje asi pět minut cesty ke mě do Výškovic
jinak ta škola je opravdu záhul
hlavně, když je zkouškové což já momentálně mám
no a matika ta mi to vysvědčení kazí mám 4 jinak bych měla vyznamenání
no jo šprtka ![]()
@MamuškaLuci Děkuju za gratulaci
…Čekáme holčičku a jmenovat se bude Michelle, termín mám 17.7. Takže týden po mojich 18tinách
,tak budu mít ten nejhezčí dáreček
…Já si taky myslím že na věku nezáleží, dobrá máma může mít 40 let stejně tak ale i ta co má 18
…Sice jsme to neplánovali ale stalo se a teď už se nemůžeme dočkat až na nás vykoukne ![]()
@Denie přesně tak já znám maminu co má skoro 30 a nenazvala bych jí dobrá máma…nezáleží na věku to je o člověku
My to plánovali o rok později kvůli škole
ale mě to nevadí
jsem nejšťastnější člověk na světě a to jen díky mému synovi
Michelle je moc krásné jméno
to už máš za pár
za chvíli budeš chovat svou holčičku v náruči teď už to uteče to mi věř:)