Mladé maminy Ostrava-jih

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
243
29.4.13 08:46

Jojo máme chlapečka skoro 14 měsíců :) Je to náš malý ďábel :D a kde v Hrabůvce bydlíš? Já skoro celý život bydlela v Hrabové, takže Hrabůvku znám docela dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
29.4.13 13:47

@MamuškaLuci v Hrabůvce u úřadu městského obvodu jih :) Tak to už malinký lítá ne? Taky se na to těším :) I když..abych pak nemluvila jinak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
30.4.13 08:44

Malý je šikulka už líta a ani moc nepadá :) toho jsem se nejvíc bála jak bude padat a on nic :) On nejradši tancuje :D Je to náš malý tanečník :D Malý začal chodit asi dva týdny po narozeninách :)tak Ti přeju at Ti malý začne taky co nejdříve chodit je to lepší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
30.4.13 09:00

Ahoj holky můžu se přidat? Mě je 20 a jsem právě ve 26tt. Nacházím se ve stejné situaci jako @MamuškaLuci, od ledna bydlíme v Zábřehu, přistěhovala jsem sem s přítelem z Karviné, takže neznám nikoho, krom jedné kamarádky, která má čas tak jednou za měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
30.4.13 09:57

Ahoj jasně přidej se :) Blahopřeju ještě k nenarozenému miminku :) Kdy máš termín?:) A kde v Zábřehu bydlíš?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
30.4.13 10:38

Termín máme 12.8 a bude to kluk :) Bydlíme hned U ČEZ arény, přítel tam pracuje, tak to má pěkně kousek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
30.4.13 13:30

@MamuškaLuci joo tesim se na to :jazyk: Koukala jsem, ze sis pridala nove fotky, to uz je kus chlapa teda :palec: a mate podobnou bundicku, tu Dino z nextu :mrgreen: my mame jen zelenou :mrgreen:
@Deninina @MamuškaLuci Tak co se holky domluvit na nejakem spolecnem kocarkovani? :mavam: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
30.4.13 14:38

@Markétka91 no ta dino je úplně úžasná pokaždé co jí malý má se mu směju jaký je fajný :D…no určitě musíme provětrat kočárky :) Za kinem Luna je moc hezké dětské hřiště, ale je tam teda dost narváno :( Já bych teda mohla až příští týden…v sobotu se vdává sestra, takže ted už nebudu moct:(
@Deninina kousek od ČEZ arény jezdíme pokaždé co jedeme do centra a docela často chodíme do Lidlu :) Jinak srpen je fajn termín já jsem taky v srpnu :) Ale to horko pak a velký pupík Ti teda moc nezávidím…a už máte vybrané jméno? :) a chtěla jsi chlapečka? Já teda spíše chtěla holčičku no :D asi jako každá ale celá rodina byla šťastná za kluka hlavně od přítele rodina :) mají totiž 3 vnučky :D No to jsem se nějak rozepsala :D:D Mějte se holky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
30.4.13 14:45

@MamuškaLuci To teda je :mrgreen: Uvažuji o pořízení vě větším :mrgreen: Tento týden mi to taky nevyhovuje, ten příští už jo…tak se můžeme domluvit, byla bych ráda :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
30.4.13 14:45

@MamuškaLuci Děkuji za žádost o přátelství :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
30.4.13 14:52

@Marketka91 určitě se domluvíme a někam zajdeme :) já se teda budu muset ještě učit:D protože 9tého mám zkoušku z práva :) dodělávám si totiž dálkově školu :) Ale jeden den si určitě čas udělám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
30.4.13 15:11

@MamuškaLuci Bude to Samuel a od začátku jsem si přála kluka :) Asi jsme spokojení jen já a přítel, protože celá rodina chtěla holku a tchyně mi to má vyloženě za zlé. No bohužel, musím se s tím smířit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
30.4.13 15:14

Jo holky tak já si ještě na to kočárkování počkám. Jinak ještě měsíc budu chodit do práce, takže zatím těžká nuda nehrozí :D každopádně až budu jenom doma, tak se tam asi sama zblázním, stačilo mi v lednu, když jsem měla měsíc volno a to jsem ještě tak nějak přerovnávala byt po stěhování :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
30.4.13 15:17

@Denina krásné jméno :) Já chtěla Denise, ale přítel chtěl Petra po sobě :D A až budeš doma, můžeš jít klidně s náma :) něco se přiučíš :D a kde pracuješ?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
30.4.13 15:23

@MamuškaLuci Já si taky dodělávám dálkově :mavam: a kam chodíš??
@Deninina Jen počkej, až se to malinké vyklube, tak můžeme kočárkovat všechny :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová