Mladé maminy Ostrava-jih

Napsat příspěvek
Velikost písma:
243
27.7.13 09:35

@Karin6342 a máš nějaké dítko nebo jsi těhotná?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
27.7.13 15:09
@MamuškaLuci píše:
@Karin6342 já taky :D a kde tu bydlíš já na Srbské to je naproti Odry :) a kolik Ti je?:)

ja přes cestu od Odry :D jak je corpus jestli víš :D je mi 19 a mam dvou letého kluka :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
28.7.13 12:06

@Karin6342 Tak to je super :D Corpus? To je někde jak je lékařské centrum a dětská doktorka ne? já bydlím v tom modrém paneláku co je za Odrou na tom kopci :D a s kým bydlíš s přítelem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
28.7.13 18:20

Jojo s přítelem ale je furt v práci :D no je to kousek od toho, přesněji hned vedle toho domova pro seniory :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
29.7.13 08:23

@Karin6342 to jsme na to stejně ten můj je tam tež furt :D dům pro seniory mi nic neříká :D bydlím tady od ledna :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
29.7.13 08:31

Určitě se na hromadném srazu můžeme domluvit :mavam: taky jsem s malým skoro pořád sama, kamarádky s dětmi žádné nemám, budu ráda :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
29.7.13 08:54

@Markétka91 to jsem ráda :) čím víc nás bude tím líp :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
29.7.13 11:36

Holky co takhle, kdybychom tu každá dala svou fotku a fotku Vašeho dítka? a máte facebook? :) Přidávám foto jako první :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
29.7.13 11:55

@MamuškaLuci máš krásného prcka :*…Já fotky teď přidat nemůžu jsem na mobilu a vyčerpala jsem volné MB internetu tak ho mám zpomaleny a fotky nejdou přidávat :zed:,Ale mám spoustu fotek ve fotoalbu tak holky kouknete tam :pankac: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
29.7.13 11:57

@Denie už jsem se koukala, holčička je opravdu nádherná :) pokaždé žasnu nad miminkama co mají tolik vlásků, malý měl jen takové chmýří :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
29.7.13 12:02

@MamuškaLuci no maličká není jen vlasatá, ale taky pěkně chlupaťoučká :mrgreen: zádička, ramínka a tak :lol: taky jsem to tak měla když jsem byla mimino(bohužel to trochu zůstalo, takže malou už teď lituju jestli bude po mě :zed: )..Dalo se čekat že bude vlasatá, já i chlap jsem se narodili s hárem na hlavě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
29.7.13 12:06

@Denie malý má taky chlupatý záda :D ale blond, takže to jde vidět jen z určitého úhlu já to taky tak měla jako mimino :D když se malý narodil v nemocnici mu říkali že je takový sametový :D Byl na dotek opravdu jako plyšáček nějaký :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
29.7.13 12:11

@MamuškaLuci jeee tak to musel být fakt krásný medvídek s blond chloupkama :pankac: ovšem černé chlupy na zádech už tak roztomilé nejsou, možná u toho mimča ještě jo, ale u mě už teda fakt neeee :mrgreen: vždycky to v létě opálím že jsou bílé nebo v zimě na solárku, akorát letos jsem jak medvěd :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
29.7.13 12:13

@Denie já mám taky chlupaté záda :D z toho si nic nedělej :D Jsem ráda, že se to tady zase trošku rozjelo a doufám, že se opravdu domluvíme a někam zajdeme :) jsem furt sama už jsem z toho kolikrát na prášky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
29.7.13 12:18

@MamuškaLuci mě to povídej, já jsem furt zavřená sama doma a už mi z toho slušně hrabe :zed: :zed:…Taky budu jen ráda když se to tu konečně rozjede a domluvíme nějaký srazík :dance:…Já bych šla třeba hned ( zase sedím sama doma :roll: ),ale v těch vedrech se to fakt nedá, dneska jsem šla s malou ráno k doktorce a myslela jsem že se z toho vedra vyvrátím a to bylo prosím teprve 8 ráno 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová