Mladé maminy Ostrava-jih

Napsat příspěvek
Velikost písma:
925
31.7.13 08:36

@Karin6342 ahooj :mavam: jo malá je v pohodě, ještě je trochu nachlazená, ale už je to celkem v pohodě..Co ty a prcek?..Hrůza to počasí co??Nedá se vydržet ani na balkoně natož venku :roll:,fakt ať už je aspoň září ať je trochu líp venku :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
31.7.13 08:38
@Denie píše:
@Karin6342 ahooj :mavam: jo malá je v pohodě, ještě je trochu nachlazená, ale už je to celkem v pohodě..Co ty a prcek?..Hrůza to počasí co??Nedá se vydržet ani na balkoně natož venku :roll:,fakt ať už je aspoň září ať je trochu líp venku :pankac:

no hrůza :D maly no..nudime se furt tak akorát zlobí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
31.7.13 08:42

@Karin6342 no jo, malá je taky z toho horka pořád protivna :roll: jenže co chceš v takovém počasí dělat buď být doma nebo u vody nic jiného se dělat nedá :zed: fakt pekárna, však říkám že už jsem včera bulela z představy že takhle budu sedět doma celý život :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
31.7.13 08:48
@Denie píše:
@Karin6342 no jo, malá je taky z toho horka pořád protivna :roll: jenže co chceš v takovém počasí dělat buď být doma nebo u vody nic jiného se dělat nedá :zed: fakt pekárna, však říkám že už jsem včera bulela z představy že takhle budu sedět doma celý život :mrgreen:

ja se utesuju tim, ze ještě rok a maly jde do školky :D mužem zas někdy zajít ven ne?:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
31.7.13 08:54

@Karin6342 no jasně že zajdem zase ven :palec:,Ale do pátku chci s malou být ještě doma když je nachlazená, tak se pak domluvíme…Jo jinak jak jsme se bavily o tom fitku tak nechceš pak chodit semnou???…začala bych tak koncem srpna začátkem září chodit na jumping do Assenu, ale vím že jjestli tam budu chodit sama tak mi to moc dlouho nevydrží :mrgreen: potřebuju nějak zpevnit ten rosol co mám místo těla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
31.7.13 08:56
@Denie píše:
@Karin6342 no jasně že zajdem zase ven :palec:,Ale do pátku chci s malou být ještě doma když je nachlazená, tak se pak domluvíme…Jo jinak jak jsme se bavily o tom fitku tak nechceš pak chodit semnou???…začala bych tak koncem srpna začátkem září chodit na jumping do Assenu, ale vím že jjestli tam budu chodit sama tak mi to moc dlouho nevydrží :mrgreen: potřebuju nějak zpevnit ten rosol co mám místo těla :lol:

jo určitě bych šla :D potřebuju to jak sůl :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
31.7.13 08:59

@Karin6342 tak super :palec: tak to se pak domluvíme co a jak, zatím čas…Jsem zvědavá jak dlouho mi to vydrží :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
31.7.13 09:33

@Denie Děkuji :kytka: Teplo bude, ale myslím, že to nebude tak hrozné… Ovšem na pátek a víkend zase hlásí třicítky :zed: Jejda bobku, depka z té nudy? Ale řeknu ti, že ráno jsem taky seděla u pc a říkala si, co zase budu dneska dělat… přítel šel do práce a celý den před sebou…někam bych jelam ale tento rok nám to bohužel nehrozí… Potřebovala bych trošku vypadnout ze stereotypu :zed:
@Karin6342 Jasně, že můžeme… budu ráda! Nene jsem z hrabůvky, ale to je blízko :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
31.7.13 09:47

@Markétka91 jo depka z nudy a stereotypu a z představy kolik dní asi ještě takhle prosedim doma jelikož v brzké budoucnosti žádnou změnu nevidím :zed:…Já taky každé ráno jak vstanu tak už jen čekám kdy bude večer ať můžu jít zase spát :( děs a Hrůza takový život…Ať už je aspoň příští léto to už se aspoň s malou vyvalim na koupák a bude mi hned líp :pankac: bohužel letos to ještě nejde no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
31.7.13 09:52

@Denie To mívám občas taky… a to si vem, že je venku teplo a krásně…v zimě se asi uplně zblázním :zed: :mrgreen: No ty to máš blbé, že je ještě malinká…Ale viděla jsem na koupališti paní, která tam měla tak měsíční miminko v kočárku. Já se s malým vyvalit na koupák můžu, ale nemůže se koupat, kvůli prodělanému zánětu ledvin… takže na koupaliště se taky moc neženu, protože co tam, když nemůže do vody. Příští měsíc máme kontrolu, tak doufám, že nám řeknou, že už do vody může…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
31.7.13 10:01

@Markétka91 aji mamka mi říkala že viděla na koupališti maminku s mmalým mimčem, ale mě to přijde brzo na to jí tam tahat :nevim:…Jej tak to taky nemáš zrovna fajn nesmět do vody, to bych tam taky nešla protože to bych se na tom slunku asi upekla :lol: :lol:…No taky jsem zvědavá co budu dělat v zimě, to už asi vážně zcvoknu :mrgreen:,Ale neee mám v plánu chodit do fitka tak snad mi to vydrží a budu mít aspoň 2-3× týdně zabavu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
31.7.13 10:34

@Denie Těžko říct no…miminka ty horka snáší asi taky špatně, ale zase pokud jsi s ním ve stínu, tak je to celkem jedno, jestli na koupališti, nebo někde venku. Ale zase otázka, stojí ti to potom za to jít na koupák, když budeš sedět ve stínu? :mrgreen: Tak to máš dobrý plán… já byla ve fitku párkrát, a to ještě s někým… sama bych se asi nedokopala..tak to tě obdivuju :D Já s malým budu moct chodit na boby :lol: Aspoň nějaký pohyb :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
31.7.13 10:36

@Markétka91 jo jsem ráda, že sis mě přidal :) No musím říct, že mi jdou ty vedra taky na nervy a malý je pravidelně každý den od 5 do 8 než usne úplně protivný až nesnesitelný…jak tak čtu tak všichni chlapy furt v práci :D můj chodí domu okolo 5 někdy až v 6, takže já mám pokaždé celý den před sebou, ještě k tomu mi malý začal vstávat 6:15 :zed: @Karin6342 @Denie holky a kde je to fitko? Je to kousek taky bych chtěla začít chodit…od porodu jsem nic nezhubla :( ale u mě je problém, že v úterý a někdy i ve čtvrtek mám školu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
31.7.13 10:40

@MamuškaLuci Já jsem taky ráda :mrgreen: Jejda, tři hodiny…tak to musí být na palici.. ale když jsou ty třicítky tak je malý taky protivný.. má to jen jednu výhodu..více spí :lol: Tak to náš Kristiánek taky vstává okolo šesté… jednou vstával v 5:30… někdy je to těžké.. jsem unavená z celého dne, přítel příjde večer, někdy dělá až do devíti.. asi čeká milou přítelkyni, ale já jsem protivná a zralá tak jít do lůžka… :zed: Natož mít ještě myšlenky na jiné věci… :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
31.7.13 10:48

@Markétka91 jo ten můj si myslí, že ho budu doma čekat vyoblíkaná, vymalovaná a budu se už věnovat jenom jemu :D já jsem, ale zrála tak na postel :D malý mi dává přes den fakt zabrat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová