Mladé maminy Ostrava-jih

Napsat příspěvek
Velikost písma:
64
9.8.13 08:04
@Denie píše:
@Markétka91 taky si říkám že to tady pořád nějak chcipa :lol:..Holt máme všechny tak nudné životy že není ani o čem psát :mrgreen:

to bude nejspíš tim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
9.8.13 12:16

@Karin6342 hele nezajdes dneska ven?? :mrgreen: Je tam super počasí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
9.8.13 12:57
@Denie píše:
@Karin6342 hele nezajdes dneska ven?? :mrgreen: Je tam super počasí :pankac:

rada bych šla, ale musíme dokoupit věci na dovolenou:( ale az se vrátím tak určitě zajdem :D a mužem se pak domluvit i na to cvičeni:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
9.8.13 13:04

@Karin6342 Jojo určitě se domluvíme na cvičení :pankac: včera jsem byla na kontrole po šestineděli a všechno v pohodě takže špuky hupky do fitka :dance: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
9.8.13 13:31
@Denie píše:
@Karin6342 Jojo určitě se domluvíme na cvičení :pankac: včera jsem byla na kontrole po šestineděli a všechno v pohodě takže špuky hupky do fitka :dance: :palec:

tak to je super ;D uz se těším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
9.8.13 13:39

@Karin6342 jo to já se taky už těším :pankac: nebaví mě být furt jak bečka :mrgreen: i když mi jde zatím pořád váha dolů i bez cvičení tak bych to ráda trochu urychlila :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
9.8.13 13:46
@Denie píše:
@Karin6342 jo to já se taky už těším :pankac: nebaví mě být furt jak bečka :mrgreen: i když mi jde zatím pořád váha dolů i bez cvičení tak bych to ráda trochu urychlila :dance:

jo ja jsem se šílené omezila v jídle, max tak tři malé jídla denne a mam dole zatím 5kilo :D no ale je třeba i zpevnit což bez cvičeni nepůjde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
9.8.13 13:49

@Karin6342 tak to já se taky omezila v jídle, prakticky držím hladovku ta u mě funguje nejlíp :mrgreen: a piju hodně vody no a od té doby co jsme si psaly poprvé to jsem ti říkala že mám 79kg a teď mám 76-77 tak nějak mi to kolísá mezi těma dvěma :pankac: ale i tak je to furt hnus váha :roll: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
9.8.13 18:14
@Denie píše:
@Karin6342 tak to já se taky omezila v jídle, prakticky držím hladovku ta u mě funguje nejlíp :mrgreen: a piju hodně vody no a od té doby co jsme si psaly poprvé to jsem ti říkala že mám 79kg a teď mám 76-77 tak nějak mi to kolísá mezi těma dvěma :pankac: ale i tak je to furt hnus váha :roll: :?

no ale kazde kilo dolu potěší ne?:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
9.8.13 18:25

@Karin6342 no to rozhodně :mrgreen: jen by to mohlo jít rychkeji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
9.8.13 19:15

@Karin6342 @Denie Holky já nemyslím, že je máme nudné… Pouze STEREOTYPNÍ :think: :lol: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
9.8.13 19:15

Nejlépe na hubnutí zabírá, tahat dítě a nákup do třetího patra :dance: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10075
9.8.13 19:48

Ahoj holky až dneska mě napadlo zda je na miminu někdo z ovy :mrgreen: každopadně Vás pročitam a dlouho jsem vahala zda mam napsat jelikož jsem stara :mrgreen: a v nadpisu je mladé maminky to je do kolika??? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
9.8.13 19:52
@Markétka91 píše:
Nejlépe na hubnutí zabírá, tahat dítě a nákup do třetího patra :dance: :lol:
to abych se přestěhovala :D
@martas22 píše:
Ahoj holky až dneska mě napadlo zda je na miminu někdo z ovy :mrgreen: každopadně Vás pročitam a dlouho jsem vahala zda mam napsat jelikož jsem stara :mrgreen: a v nadpisu je mladé maminky to je do kolika??? :mrgreen: :mrgreen:

klidne se přidej neni problém :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10075
9.8.13 19:53

Jo tak to já se k Vám teda ráda připojim snad to tady nemate ještě moc rozjeté ;) abych nenarušovala :mrgreen: kolik Vás tady je??? z jihu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová